2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın

Kızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Canım ya geçmiş olsun, iyi misin, inş bundan sonra herşey yolunda gider, nedenini araştırın canım mutlaka Allah herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat nasip etsin

[/QUOTE]
Şahin Zeteroğlu’mu doktorun ? Öyle bi mesaj okudum ama siz misiniz bilemedim :)

Canım çok geçmiş olsun sen iyi ol sağlıklı ol kendini bir an evvel toparla bebek yine olur yeter ki sen sağlıklı ol Allah bi daha yaşatmasın hayırlısıyla kucağına alabileceğin sağlıklı hayırlı bebişin olsun inşaallah

Bende grip olduğum için antibiyotik alıcaktım o yüzden bi kere gittim kan testi yapıldı sadece muayene yok 6 haftamdayım cumartesi falan gitmeyi düşünüyorum kanama leke vs ağrı bişey yaşamadığım için oldukça rahat davranmaya çalışıyorum inşallah gittiğimde bebişimin kalp atışlarınıda kesesinide görürüm diye bekliyorum stres olmak istemiyorum yine gitmezdim de kontrol süresi 10 gün oluyomuş pazar bitiyo cumartesi gideceğim inşallah herkezin bebişi iyidir

Canım duymuştum bu hastaneyi kuzenimde orda doğum yaptı memnun du bende gideyim o zaman ya orayı baya met eden çıktı uygun bi hastanede sanırım

Çok çok geçmiş olsun ne desem boş yaşadığım için çok zor ama rabbim sabrını veriyor sanada bol sabırlar versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olur kucağına almakta nasip olur en kısa zamanda.

Canım çok üzgünüm geçmiş olsun inşallah rabbim yeniden sağlıklı hamilelik nasip etsin sana gönlünce olsun her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…