• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım duymuştum bu hastaneyi kuzenimde orda doğum yaptı memnun du bende gideyim o zaman ya orayı baya met eden çıktı uygun bi hastanede sanırım
Cnm fıyat olarakta otekılere nazaran bı tık daha uygun hastane yenı odaları yenı genıs banyosu falan guzel ben kurtajda bı gece kaldım herseyde memnundum ıns bu sefer dogum ıcın kalmak nasıp olur... 5 adet kadın dogumcu var orda arastır ısımlerını falan fıkrın olsun yogunluk olarakta ıyı beklemıyosun oyle doruk has. Gıbı

Şahin Zeteroğlu’mu doktorun ? Öyle bi mesaj okudum ama siz misiniz bilemedim :)[/QUOTE]

Evet canım Şahin Zeteroğlu doktorum.4.denememi onunla yaptık. Daha önce başka merkezlerde denemem var geçen yaz kimyasal gebeliğim oldu yanlış tedaviydi ondan önceki 2 tedavimden de memnun kalmamıştım bu doktorla çok iyi gittik ve müjdeyi aldık çok şükür.Çok çok ilgili bir doktor seninde mi doktorun yoksa

Şahin Zeteroğlu’mu doktorun ? Öyle bi mesaj okudum ama siz misiniz bilemedim :)

Evet canım Şahin Zeteroğlu doktorum.4.denememi onunla yaptık. Daha önce başka merkezlerde denemem var geçen yaz kimyasal gebeliğim oldu yanlış tedaviydi ondan önceki 2 tedavimden de memnun kalmamıştım bu doktorla çok iyi gittik ve müjdeyi aldık çok şükür.Çok çok ilgili bir doktor seninde mi doktorun yoksa[/QUOTE]
İlk hamileliğimde Aylin Karahasan’dı doktorum. Doktorun olmadığı birkaç sefer Şahin beye gitmiştim çok ilgili bi doktor gerçekten. Şimdi Şahin Bey’in yanındaki odada Mümin Bey’e gidiyorum. Aylin Hanım’ın randevuları full dolu.. zaten karı kocalar çok farketmiyor hangisi olduğu :)

Kızlar benim mide bulantim çok azaldı hamilelik belirtisi pek kalmadı sizde durumlar nasıl bu durum biraz beni tedirgin ediyor
bende mide bulantısı konusunda bugün kendimi daha iyi hissediyorum olmaması daha iyi hoş benimde belirti namına hissettiğim birtek o idi ama belirti aramak istemiyorum artık gördüm bebeğimi benimle diyorum nasılsa

Kızlar benim mide bulantim çok azaldı hamilelik belirtisi pek kalmadı sizde durumlar nasıl bu durum biraz beni tedirgin ediyor

Canım ben 5.hafta içindeyim benimde hep olmuyor tüp bebekle hamileyim transferimin 7.günü sabah başladı ilk günler daha fazlaydı 12.gün oldu azalmaya başladı sabah birazcık oluyor illa 3 ay sürecek diye birşey yok canım bi kanama lekelenme yoksa korkma.Hatta arada belim ağrıyor sonra tüm gün ağrımadığı oluyor bende rahat olmaya çalışıyorum.Sürekli ağrı sızı olmaz zaten

Cnm fıyat olarakta otekılere nazaran bı tık daha uygun hastane yenı odaları yenı genıs banyosu falan guzel ben kurtajda bı gece kaldım herseyde memnundum ıns bu sefer dogum ıcın kalmak nasıp olur... 5 adet kadın dogumcu var orda arastır ısımlerını falan fıkrın olsun yogunluk olarakta ıyı beklemıyosun oyle doruk has. Gıbı
EVEt doruk çok fazla kalabalık ve çok saça bi sistem var kimliği alıyolar ne bi fiyat bilgisi ne başka bişey kimliği almaya gittiğinde fiyat veriyolar şaka gibi geldi bana ve 1 saat acile giriş için bekledim resmen

Kızlar kalp atışını kaç ?+? Da duydunuz cuma günü gideceğim hastaneye kesinleşti karından bakılarak kaçta gördünüz çok heyecanlandım nedense

bugün öğrendim sonucumu ve kime dediysem erkek olacak dedi gebelik testi birden iki çizgi oldu bu erkeklerde oluyor diyor bir arkadaşım benim ilk çocuğumda erkek gayet silikti sonucu böyle şeyler varmı ben mi kız istediğim için taktım sağlıklı eli ayağı olsun tabi de kızım olmasını çok istiyorm nasipse çin takvimide erkek gösteriyor :)
Hiç sanmiyorum canim cunku ben de 2012 de anne oldum ve silikti test sonucum. Şimdi bir kızım var.
Inşallah sen de saglikli hayirli bir kiz çocuğu sahibi olursun. Allah gonlune gore versin.

Merhaba kızlar. İki gündür okuyamamıştım bir sürü sayfa birikmiş okuya okuya geliyorum:)

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hayırlı olaun inşallah.

Sizler böyle 4. 5. 6. Haftadan doktora gidince ben bir garip oldum. Daha doktora gitmedim, kanama yok bir sorun yoktur diye düşünüyorum. 8. Haftaya randevu aldık cinsiyetine kadar öğrenir gelirim artık :KK70:
En iyisiii senin yaptıgın aslında boyle bi gıdıyrzz haftaya bıdahaa mevzusu oluyorr en iyisi senınkii vallahıı :halay:

Kızlar genel olarak durumlarınız nasıl yani aşırı halsiz hissediyorum surekli yatmak uyumak falan, hatta yemek yapmak da istemiyorum evi temizlemek de surekli uzanık modda durmak istiyorum öylece :KK43:
Off bendee oyleyımm ya mıdem bıde bı garıpp ne cok bulantı hıssıı var ne de bulantım yok dıyebılceğım bır durum değişik boyle oda iştahsızlk yapıyor bende cok halsızım bu arada işten eve gıdınce hiç bişiii yapmk istemyrmm

Back