• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar benim mide bulantim çok azaldı hamilelik belirtisi pek kalmadı sizde durumlar nasıl bu durum biraz beni tedirgin ediyor
İlla her hamılelıkde mide bulantısı olcak dıye ırşey yok olup gecdebılır uzunca suredebılır bu hamıleliğinin kotu gıtmesıne işaret eden birley değil kanaman olmadıkca birşeyden korkma canım bnce ve bulantın gectı dıede sukret boşver

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize bugün doktora gttim çok şükür hiç bir sıkıntı yokmuş doktor gayet normal dedi azalabilir bazen artabilir belirtiler dedi ben biraz panik oldum sadece hepinize teşekür ederim

Ya ben d 5+2 oldum ama daha mide bulantım yok nasıl birden bi gün uyanıyoruz ve midemiz mi bulanıyor midem bulanmıyor diye sorun etmeye başlıcam yakında :)
Canim benim bir başladı sürekli arka planda özellikle AC kalınca çok fena oluyorum....hic sorun etme ne güzel rahatsin sikinti yok...:))mide bulantin olmak zorunda değil...rahatina bak....

Demir takviyesi alan arkadas. Demir vucutta zor tamamlaniyor. Ben gebelik öncesinde kan değerlerime baktirmistim saglik ocağında ve eksik cikmisti ferrum fort kullandim 4_5 ay da simdi normale donmus. Ama hamileligin ilerleyen zamanlarinda o demir yine sömürülecek :) Demir takviyesi verecek doktor yine

Ben de 4+4 de gittim ilk doktora ve kese görünmedi. Dün gittim 5+4 dum ve dün kese göründü. Ama kalp atışı yok henuz.
6. Hafta büyük ihtimalle görünür kese.

Yarin gidecegim bakalim Allah'ın izniyle görmeyi umut ediyorum . Geç döllenme olayim kafamı karıştırıyor biraz . Yarın haber veririm inşallah

Kızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Geçmiş olsun. Rabbim gönlünden geçen herşeyi nasip etsin inşallah. Haziranda ben de kürtaj oldum 9 haftalıktı. Bak şimdi Rabbim tekrar nasip etti. İnşallah en yakın zamanda sen de biz de kavuşuruz bebeklerimize.

Merhaba kızlar bugün doktora gittim. Şükürler olsun hamileyim ama Sat 24 kasım hesaplarıma göre 8 haftalık ama doktor 6+3 ya da 6+6 haftalık tam net görünmüyor kesede dedi. Kalbi çok güzel atıyor dedi. Sizce bu kadar geri gelmesi normal mi? Bir De belimin sol tarafı felaket ağrıyor ağrı aynı zamanda sol kasığıma vuruyor. Daha önce bir düşüğüm var sağlıksız gebelikti. Şimdi korkuyorum.

Alemsjniz kızlar ne guzel yok iste :)
Benim de açlık başlayınca yapiyor, hep de kahvaltida, kraker yemeye basladim 2 gundur kahvaltida
Ama canim insan bebeğinin varlığını hissetmek istiyor :) en etkin yolu da mide bulantısı :)) dizi ve filmler de bile bakıyoruz bir mideleri bulanıyor hop hamilelerde :))

Kızlar kalp atışını kaç ?+? Da duydunuz cuma günü gideceğim hastaneye kesinleşti karından bakılarak kaçta gördünüz çok heyecanlandım nedense
Ben de cuma gideceğim heyecandan uyuyamıyorum günler geçmiyor resmen ilk olunca demekki böyle oluyormuş ☺️ Cuma günü 6+0 oluyorum muhtemelen daha kalp atışı duyulmaz kese falan görünür diye düşüyorum

Bulantılar 6 haftanın sonu 7 nın basında oluyor kızlar 9 ve 10 hafta en yuksek sevıyede oluyo drum oyle demıstı 9. 10. Atlat rahatlıcan dıe bende serumlarla atlattım dıyelım ama özenmeyiiinnn die çıglık atasım var :kk77: yemek yemek cok guzel:dondurma:

Back