- 27 Kasım 2017
- 454
- 213
- 18
- 31
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.921
Gecmişş olsunn canım hemencecık toparlannnKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmişş olsunn canım hemencecık toparlannnKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
İlla her hamılelıkde mide bulantısı olcak dıye ırşey yok olup gecdebılır uzunca suredebılır bu hamıleliğinin kotu gıtmesıne işaret eden birley değil kanaman olmadıkca birşeyden korkma canım bnce ve bulantın gectı dıede sukret boşverKızlar benim mide bulantim çok azaldı hamilelik belirtisi pek kalmadı sizde durumlar nasıl bu durum biraz beni tedirgin ediyor
Canim benim bir başladı sürekli arka planda özellikle AC kalınca çok fena oluyorum....hic sorun etme ne güzel rahatsin sikinti yok...:))mide bulantin olmak zorunda değil...rahatina bak....Ya ben d 5+2 oldum ama daha mide bulantım yok nasıl birden bi gün uyanıyoruz ve midemiz mi bulanıyor midem bulanmıyor diye sorun etmeye başlıcam yakında :)
Benim bulanti cogaldi akinti azaldi...:)Kızlar nasıl geçiyor hamilelik benim bulantı ve akinti azaldı siz de durumlar nasıl bakalım
Geçmiş olsun....Gecmişş olsunn canım hemencecık toparlannn
Cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine Rabbim bir daha yaşatmasın ve en yakın zaman da hamilelik haberini alırız inşKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Bende ayni senin gibi düşünüyorum :) hatta bazen durup midem mi bulandi diye kendimi dinliyorumYa şimdi mide bulantısı olanlar bana belanı mı arıyorsun diyorlardır ama açıkcası istiyorum midem bulansın bebeğimi hissedeyim istiyorum saçmalıyor muyum
Alemsjniz kızlar ne guzel yok iste :)Bende ayni senin gibi düşünüyorum :) hatta bazen durup midem mi bulandi diye kendimi dinliyorum
Ben de 4+4 de gittim ilk doktora ve kese görünmedi. Dün gittim 5+4 dum ve dün kese göründü. Ama kalp atışı yok henuz.
6. Hafta büyük ihtimalle görünür kese.
Geçmiş olsun. Rabbim gönlünden geçen herşeyi nasip etsin inşallah. Haziranda ben de kürtaj oldum 9 haftalıktı. Bak şimdi Rabbim tekrar nasip etti. İnşallah en yakın zamanda sen de biz de kavuşuruz bebeklerimize.Kızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Kızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Dün 6+5 te gördümKızlar kalp atışını kaç ?+? Da duydunuz cuma günü gideceğim hastaneye kesinleşti karından bakılarak kaçta gördünüz çok heyecanlandım nedense
Canım 6+2 de duyduk bizKızlar kalp atışını kaç ?+? Da duydunuz cuma günü gideceğim hastaneye kesinleşti karından bakılarak kaçta gördünüz çok heyecanlandım nedense
Ama canim insan bebeğinin varlığını hissetmek istiyor :) en etkin yolu da mide bulantısı :)) dizi ve filmler de bile bakıyoruz bir mideleri bulanıyor hop hamilelerde :))Alemsjniz kızlar ne guzel yok iste :)
Benim de açlık başlayınca yapiyor, hep de kahvaltida, kraker yemeye basladim 2 gundur kahvaltida
Ya bende bende ay galiba bulanıyor diyorum bazen ama bulanma falan yokBende ayni senin gibi düşünüyorum :) hatta bazen durup midem mi bulandi diye kendimi dinliyorum
Ben de cuma gideceğim heyecandan uyuyamıyorum günler geçmiyor resmen ilk olunca demekki böyle oluyormuş Cuma günü 6+0 oluyorum muhtemelen daha kalp atışı duyulmaz kese falan görünür diye düşüyorumKızlar kalp atışını kaç ?+? Da duydunuz cuma günü gideceğim hastaneye kesinleşti karından bakılarak kaçta gördünüz çok heyecanlandım nedense