• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar doktordan geliyorum rahimde kanama alani var dedi igne verdi keseyi gordum icinde de bebegi gordum ama daha 5 haftalik kalp atislarini duymadim. Doktor haftaya gel kalp atislarina bakalim dedi. Sizce bi sey olur mu ?
Kanama alanının yeri çok önemli keseye çok yakın olmadığı sürece birşey olmaz inş kalp atışları için daha erken progesteron iğne verdi galiba kullan inş birşey olmaz

Kizlar doktordan geliyorum rahimde kanama alani var dedi igne verdi keseyi gordum icinde de bebegi gordum ama daha 5 haftalik kalp atislarini duymadim. Doktor haftaya gel kalp atislarina bakalim dedi. Sizce bi sey olur mu

Olmaz canımm Allahın ıznıylee benım arkdşmda da cıkmıştı kanama kanalı ıkı tane ığne vermştı bı sıkıntısı olmadı cok sukur sıkıntı stres yapma yeter

Merhaba arkadaşlar inşallah ben de eylül annesi olacağım. Evlendikten sonra 1.5 yıl korundum çocuk düşünmedik sonra birden hiçbir belirtisi yokken polikistik olduğumu öğrendim ve hemen çalışmalara başladık ☺️ 6 ay sonra hamile kaldım ancak 6 haftalıkken kasım ayında kendiliğinden düştü bebeğim. Sonra uzun bi süre olmaz diye ümitsizliğe kapılmışken bir kez adet gördükten sonra tekrar hamile kaldım ‍♀️ Satım 17 aralık nasipse bebeğimin beklenen doğum tarihi 23 eylül☺️ Burdan gebelik isteyenlere tavsiyem kafanıza takmayın bu ay taşınma telaşı düşük sonrası vs yumurtlama günlerimi bile takip etmedim insan kafasına takınca olumsuz etkileniyor. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin inşallah
Hayırlııı olsun canımm hoşgeldınn aramızaa inşallah sağlıklaaa kcagımıza alırız

Kizlar doktordan geliyorum rahimde kanama alani var dedi igne verdi keseyi gordum icinde de bebegi gordum ama daha 5 haftalik kalp atislarini duymadim. Doktor haftaya gel kalp atislarina bakalim dedi. Sizce bi sey olur mu ?
Olmaz canım korkma iğne iyi geliyor dinlen biraz yorma kendini. Bendede küçük kanamalar oldu iğne hemen kesiyor merak etme

Hangi hastane ve doktora gidiyosun doğma büyüme bursalıysan hastane ve doktor öneribilirsen mutlu olurum bn daha 1,5 senedir bursadayım bilmiyorum pek hastaneleri
Bende Bursa’dayım. İlk hamileliğimdede Acıbadem Aylin Karahasan’a gitmiştim. Şimdide yine Aylin hanımla drvam ediyorum. Yine Acıbademde eşi Mümin bey var,ikiside gerçekten çok iyi doktorlar.

Merhaba kızlar. İki gündür okuyamamıştım bir sürü sayfa birikmiş okuya okuya geliyorum:)

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hayırlı olaun inşallah.

Sizler böyle 4. 5. 6. Haftadan doktora gidince ben bir garip oldum. Daha doktora gitmedim, kanama yok bir sorun yoktur diye düşünüyorum. 8. Haftaya randevu aldık cinsiyetine kadar öğrenir gelirim artık :D

Merhaba kızlar. İki gündür okuyamamıştım bir sürü sayfa birikmiş okuya okuya geliyorum:)

Sizler böyle 4. 5. 6. Haftadan doktora gidince ben bir garip oldum. Daha doktora gitmedim, kanama yok bir sorun yoktur diye düşünüyorum. 8. Haftaya randevu aldık cinsiyetine kadar öğrenir gelirim artık :KK70:
Canim benimde kanamam olmadi aslinda ama tup bebek ya sonucta korkuyorum iyikide gitmisim...

Sizler böyle 4. 5. 6. Haftadan doktora gidince ben bir garip oldum. Daha doktora gitmedim, kanama yok bir sorun yoktur diye düşünüyorum. 8. Haftaya randevu aldık cinsiyetine kadar öğrenir gelirim artık :KK70:
Doğrusu bu bence canım,4. 5. Haftada gitsen kese göremeyebilirsin bile.. sonra haftaya tekrar gel,sonra haftaya tekrar gel falan filan :) kanama,ağrı vs yoksa 7. Haftaya kadar gidilmesine gerek yok bence. Hamileyim diye doktorumu aradım,nezaman geleyim dedim 10-15 gün sonra dedi :) benim bu hamilelikte durumum viraz farklı geçen ayki kürtajdan dolayı o yüzden 6. Haftayı tamamladığımda gittim.

Canim benimde kanamam olmadi aslinda ama tup bebek ya sonucta korkuyorum iyikide gitmisim...
2. Bebeğim olacak nasipse o yüzden rahatım biraz. Mide bulantılarıyla da hissettiriyor minnoşum varlığını. Bir de kızım çok küçük ve burada her yer yarım metre kar kendimi mi koruyayım kızımı mo taşıyayım. Eşimin işi de yoğun pek izin alamıyor. Blabla bu sebeplerden de gidemedim aslında.

Doğrusu bu bence canım,4. 5. Haftada gitsen kese göremeyebilirsin bile.. sonra haftaya tekrar gel,sonra haftaya tekrar gel falan filan :) kanama,ağrı vs yoksa 7. Haftaya kadar gidilmesine gerek yok bence. Hamileyim diye doktorumu aradım,nezaman geleyim dedim 10-15 gün sonra dedi :) benim bu hamilelikte durumum viraz farklı geçen ayki kürtajdan dolayı o yüzden 6. Haftayı tamamladığımda gittim.
Duymuşsunuz kalp atışlarını çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :))

Kızlar genel olarak durumlarınız nasıl yani aşırı halsiz hissediyorum surekli yatmak uyumak falan, hatta yemek yapmak da istemiyorum evi temizlemek de surekli uzanık modda durmak istiyorum öylece :(
Bende bende. Hatta yapmıyorum. Kızım uyudu nerdeyse uyanacak ben hala uzanıyorum borsada batışımı izliyorum.

Kızlar genel olarak durumlarınız nasıl yani aşırı halsiz hissediyorum surekli yatmak uyumak falan, hatta yemek yapmak da istemiyorum evi temizlemek de surekli uzanık modda durmak istiyorum öylece :KK43:
Bendee aksama kadar yat otur haldeyim hicbirsey yapmak istemiyorum dun yemek bile yapmadim canim kocam gelip birde yemek hazirladi

2. Bebeğim olacak nasipse o yüzden rahatım biraz. Mide bulantılarıyla da hissettiriyor minnoşum varlığını. Bir de kızım çok küçük ve burada her yer yarım metre kar kendimi mi koruyayım kızımı mo taşıyayım. Eşimin işi de yoğun pek izin alamıyor. Blabla bu sebeplerden de gidemedim aslında.
Canim bende iste tup bebek oldugu icin pimpirikliyim. 2 senedir bekliyorum doktorda oyle deyince korktum iste

Kalp atislarini duyarsin insallah canım gidince tam zamani olur çünkü

Kızlar genel olarak durumlarınız nasıl yani aşırı halsiz hissediyorum surekli yatmak uyumak falan, hatta yemek yapmak da istemiyorum evi temizlemek de surekli uzanık modda durmak istiyorum öylece :KK43:
Halsizlik sürekli uyku hali var bende de ama kizim hasta onunla ilgileniyorum uyusada bende biraz uyusam diye gözünün icine bakiyorum:dua:

Back