2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlae doktorum bana c vitamini ve çinko içeren bir vitamin yazdı suya atıp içiyorum hayatımda bu kadar şekerli şey görmedim bugün işteyim bütünlemeler var ve beni öldürdü kusmaktan bir hal oldum. İnsanlarada diyemiyorum yerime sınava girermisin akşam bir daha sınav var hiç bişi yiyemedim napıcam bilmiyorum

Canım bende gitmeyecektim baktım burada herkes gidiyor bende gideyim dedim 2.çocuğum olacak kısmetse benimde bu haftasonu da kalp atışına gidicem inşallah. Mide bulantıları çok kötü olsa da insan bebeğim iyi dye düşünüyor rahatlıyosun biraz.

Kızlar bugün sağlık ocağımdan hemogram sonuçlrını aldım da demirim düşük çıkmış daha önce hiç olmamıştı bir sorun olur mu??

Bende bende. Hatta yapmıyorum. Kızım uyudu nerdeyse uyanacak ben hala uzanıyorum borsada batışımı izliyorum.

Bendee aksama kadar yat otur haldeyim hicbirsey yapmak istemiyorum dun yemek bile yapmadim canim kocam gelip birde yemek hazirladi

Halsizlik sürekli uyku hali var bende de ama kizim hasta onunla ilgileniyorum uyusada bende biraz uyusam diye gözünün icine bakiyorum

Bende çok kötüyüm mide bulantıları fena.
Ay çok sevindim be ben de 'ben ne kadar tembelim annem 7 tane doğurdu ben kadar nazlanmamıştır falan diye söyleniyordum' (7 kardeşiz)

Benim tam 5+4te başladı canım şnşallah senin olmaz boşver
Ya şimdi mide bulantısı olanlar bana belanı mı arıyorsun diyorlardır ama açıkcası istiyorum midem bulansın bebeğimi hissedeyim istiyorum saçmalıyor muyum

merhaba eylül anneleri :)

ben de kısmetse eylülde 2. bebeğimi alacağım kucağıma. son adet tarihime göre 6. haftadayım. henüz doktora gitmedim. adet gecikmesi ve evde yapılan test ile bu kanıya vardım. hamileliğin tüm belirtilerini iliklerime kadar hissetmekteyim. kanamam ya da fazla bir ağrım yok. midem bulana bulana bi hal kaldı o kadar. doktora daha geç gitmek isterim ama belki folik asite başlamam gerekir diye düşünerekten bu perşembe gideceğim. hepimizin hakkında hayırlısı. allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. sağlıcakla kalın

Semaa xnm soyle dıyım aslında bursa da cok ıyı kadın dogumcular var... ılk gebelıgımde melıke Yıldırım a gıttım zaten suratsızdı eletırık alamadım sonundada kırtaj oldum... kızımı cekırge doruk evrım aydında oldu druna asık bı kadındım cok memnun kaldım sorunda yasamadım ama acayıp kalabalık bı hastane devlet gıbı resmen saatlerce sıra beklıyodum ama drum ıcın katlandım... 3. Gebelıgımde esentepe nese hanıma gıttım cokta memnun kaldım 13 haftada kalbı durunca kurtaj olmak zorunda kaldım rabbım kımseye yasatmasın kurtajımıda nese hanımda oldum cok ılgılendı sagolsun... sımdı 4. Gebelıgım yıne nese hanıma randevu alıcam hastaneden ve drumdan memnundum fıkrın olsun

Ya şimdi mide bulantısı olanlar bana belanı mı arıyorsun diyorlardır ama açıkcası istiyorum midem bulansın bebeğimi hissedeyim istiyorum saçmalıyor muyum
Yok canım bende ilk bebeğimde midem bulanırken ağlıyordum sonra 12.haftada kesildi bu sefer neden midem bulanmıyo diye ağlıyodum benim kuzenimin tek gün midesi bulanmadı normal hali gibiydi bulanmasın bence canım hayat kaliteni sıfırlıyor

Hoşgeldin aramıza canım tam zamanı bence hem kalp atışlarını da duyarsınn hem de folik asite başlaman iyi olur hayırlı olsun

Kızlar kusmak cok zor ınanın ozenmeyın kızımda cok kustum serumlarla yasadım sukur kucagıma aldım ama kurtaj okdugum bebegımde benı cok kusturdu yıne serumlarla yasadım su ıcemez dıs fırçalayamaz hala gelıyosun anlatamam cıdde. Yasayan bılır cok zor bı donem derken bulantılarım azaldı dıe swvınırken meger kalbı durmus... benım bulantılarım 6. Haftanın ortasında baslıyo sua da 5 teyım haftaya sanırım baslar bebegım ıyı olsunda dıyorum yınede 15 haftafa bıtıyo bulantım kızımda oyle oldu

Folık asıtı drun yazsın dıe beklene eczaneden al bence hemen gebe kalmadan 3 ay once baslayıp depoları doldurmak gerekıyor

Kızlar selam nasılsınız? Belim çok ağrıyor.bebiş iyi midir ki?

benimde ağrıyor canım çok normal

Beni de 12 gün sonra çağırdı şehir dışı gidicem 2 saat tüp doktorum orada ilk muayeneye çağırdı kendisü kesin olsun diye ileri tarih veriyorlar yoksa stres oluruz

Kızlar genel olarak durumlarınız nasıl yani aşırı halsiz hissediyorum surekli yatmak uyumak falan, hatta yemek yapmak da istemiyorum evi temizlemek de surekli uzanık modda durmak istiyorum öylece

Bende halsizim hep uyumak istiyorum yani raporluyum evdeyim onun da etkisi var ama halsizlik var annem var yemek ve işlerimi.yapıyor şu anda

Canim bende iste tup bebek oldugu icin pimpirikliyim. 2 senedir bekliyorum doktorda oyle deyince korktum iste

Benim de tüp evet pimpirikliyiz çok dr tekrar kan verme dedi ama yarın yine verip bakıcam yazın bir kimyasal gebeliğim var çünkü.

Dejavu rabbım kucağına almayı nasıp etsın ıns kolay deıl 4. Deneme ıyı dusun ıyı olsun inş

Amin canım inşallah evet hiç kolay değildi hala inanamıyorum Rabbim devamını nasip etsin şimdiden çok güzel bir duygu[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…