- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.861
Bende çok kötüyüm mide bulantıları fena.Kızlar genel olarak durumlarınız nasıl yani aşırı halsiz hissediyorum surekli yatmak uyumak falan, hatta yemek yapmak da istemiyorum evi temizlemek de surekli uzanık modda durmak istiyorum öylece
Canım bende gitmeyecektim baktım burada herkes gidiyor bende gideyim dedim2. Bebeğim olacak nasipse o yüzden rahatım biraz. Mide bulantılarıyla da hissettiriyor minnoşum varlığını. Bir de kızım çok küçük ve burada her yer yarım metre kar kendimi mi koruyayım kızımı mo taşıyayım. Eşimin işi de yoğun pek izin alamıyor. Blabla bu sebeplerden de gidemedim aslında.
Aynen ya canım 3 ay için gün sayıyorum bendeİlk üç ayın bitmesini dört gözle bekliyorum mide bulantısı halsizlik grip öldürecek beni galiba
Ay benim hala midem bulanmıyor 5+4 oldukBende çok kötüyüm mide bulantıları fena.
Keseyi 4+6 yada 5+0 da görürsün canım yolk ve bebek için 5.haftanın sonunca doğru görülüyor genelde yada 6.haftadaKızlar yolk sac ve kese için kaçıncı haftada gidiyoduk?
Benim tam 5+4te başladı canım şnşallah senin olmaz boşverAy benim hala midem bulanmıyor 5+4 olduk
Bende bende. Hatta yapmıyorum. Kızım uyudu nerdeyse uyanacak ben hala uzanıyorum borsada batışımı izliyorum.
Bendee aksama kadar yat otur haldeyim hicbirsey yapmak istemiyorum dun yemek bile yapmadim canim kocam gelip birde yemek hazirladi
Halsizlik sürekli uyku hali var bende de ama kizim hasta onunla ilgileniyorum uyusada bende biraz uyusam diye gözünün icine bakiyorum
Ay çok sevindim be ben de 'ben ne kadar tembelim annem 7 tane doğurdu ben kadar nazlanmamıştır falan diye söyleniyordum' (7 kardeşizBende çok kötüyüm mide bulantıları fena.
Ya şimdi mide bulantısı olanlar bana belanı mı arıyorsun diyorlardır ama açıkcası istiyorum midem bulansın bebeğimi hissedeyim istiyorum saçmalıyor muyumBenim tam 5+4te başladı canım şnşallah senin olmaz boşver
Yok canım bende ilk bebeğimde midem bulanırken ağlıyordum sonra 12.haftada kesildi bu sefer neden midem bulanmıyo diye ağlıyodumYa şimdi mide bulantısı olanlar bana belanı mı arıyorsun diyorlardır ama açıkcası istiyorum midem bulansın bebeğimi hissedeyim istiyorum saçmalıyor muyum
Hoşgeldin aramıza canım tam zamanı bence hem kalp atışlarını da duyarsınn hem de folik asite başlaman iyi olur hayırlı olsunmerhaba eylül anneleri :)
ben de kısmetse eylülde 2. bebeğimi alacağım kucağıma. son adet tarihime göre 6. haftadayım. henüz doktora gitmedim. adet gecikmesi ve evde yapılan test ile bu kanıya vardım. hamileliğin tüm belirtilerini iliklerime kadar hissetmekteyim. kanamam ya da fazla bir ağrım yok. midem bulana bulana bi hal kaldı o kadar. doktora daha geç gitmek isterim ama belki folik asite başlamam gerekir diye düşünerekten bu perşembe gideceğim. hepimizin hakkında hayırlısı. allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. sağlıcakla kalın
Kızlar selam nasılsınız? Belim çok ağrıyor.bebiş iyi midir ki?
Doğrusu bu bence canım,4. 5. Haftada gitsen kese göremeyebilirsin bile.. sonra haftaya tekrar gel,sonra haftaya tekrar gel falan filan :) kanama,ağrı vs yoksa 7. Haftaya kadar gidilmesine gerek yok bence. Hamileyim diye doktorumu aradım,nezaman geleyim dedim 10-15 gün sonra dedi :) benim bu hamilelikte durumum viraz farklı geçen ayki kürtajdan dolayı o yüzden 6. Haftayı tamamladığımda gittim.
Kızlar genel olarak durumlarınız nasıl yani aşırı halsiz hissediyorum surekli yatmak uyumak falan, hatta yemek yapmak da istemiyorum evi temizlemek de surekli uzanık modda durmak istiyorum öylece
Canim bende iste tup bebek oldugu icin pimpirikliyim. 2 senedir bekliyorum doktorda oyle deyince korktum iste
Dejavu rabbım kucağına almayı nasıp etsın ıns kolay deıl 4. Deneme ıyı dusun ıyı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?