- 16 Aralık 2017
- 138
- 172
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.881
Ay benimde bulansa azicik orda diye daha rahat edecem bulanmiyor diyede bir endise etmiyor degilim hey allahim kafayi siyiracam galibaAy benim hala midem bulanmıyor 5+4 olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benimde bulansa azicik orda diye daha rahat edecem bulanmiyor diyede bir endise etmiyor degilim hey allahim kafayi siyiracam galibaAy benim hala midem bulanmıyor 5+4 olduk
Cok cok gecmis olsun canimm benimm rabbim kolaylik versinKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Gecmıs olsun sabırlar dılıyırum bu kurtaj olayını ıkı kere yasadım zor tez zamanda kucagının dolması dılegı ıkeKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Çok geçmiş olsun tez zamanda alırsın inşallah bebeğini kucağğına canım hayırlısı olsun çok üzüldümKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıklı gebeliğin olsun inşallahKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Canım boşver hiç olmasın hayat kalitem sıfır şuan işteyim ve rezil haldeyimAy benim hala midem bulanmıyor 5+4 olduk
Canım benimde demir düşük çıkmış doktor demir hapı verdi gebelik boyunca kullanacaksın dedi.Kızlar bugün sağlık ocağımdan hemogram sonuçlrını aldım da demirim düşük çıkmış daha önce hiç olmamıştı bir sorun olur mu??
Daha erken en erken 7. Haftada başlıyorAy benim hala midem bulanmıyor 5+4 olduk
Ay hadi bakalımDaha erken en erken 7. Haftada başlıyor
Canım ya geçmiş olsun, iyi misin, inş bundan sonra herşey yolunda gider, nedenini araştırın canım mutlaka Allah herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat nasip etsinKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Ya evet çalışırken çok zor bi de dimi ben evde yatıyorum yatarken yoruluyorum tövbe tövbeCanım boşver hiç olmasın hayat kalitem sıfır şuan işteyim ve rezil haldeyim
[/QUOTE]benimde ağrıyor canım çok normal
Beni de 12 gün sonra çağırdı şehir dışı gidicem 2 saat tüp doktorum orada ilk muayeneye çağırdı kendisü kesin olsun diye ileri tarih veriyorlar yoksa stres oluruz
Bende halsizim hep uyumak istiyorum yani raporluyum evdeyim onun da etkisi var ama halsizlik var annem var yemek ve işlerimi.yapıyor şu anda
Benim de tüp evet pimpirikliyiz çok dr tekrar kan verme dedi ama yarın yine verip bakıcam yazın bir kimyasal gebeliğim var çünkü.
Amin canım inşallah evet hiç kolay değildi hala inanamıyorum Rabbim devamını nasip etsin şimdiden çok güzel bir duygu
Canım çok geçmiş olsun sen iyi ol sağlıklı ol kendini bir an evvel toparla bebek yine olur yeter ki sen sağlıklı ol Allah bi daha yaşatmasın hayırlısıyla kucağına alabileceğin sağlıklı hayırlı bebişin olsun inşaallahKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Bulantın olmasın ya hiç takılma bulantım yok diye, tüm hayatını etkiliyor, bulantısız kusmasız hamilelik geçireyim de :))Ay hadi bakalım
Bende grip olduğum için antibiyotik alıcaktım o yüzden bi kere gittim kan testi yapıldı sadece muayene yok 6 haftamdayım cumartesi falan gitmeyi düşünüyorum kanama leke vs ağrı bişey yaşamadığım için oldukça rahat davranmaya çalışıyorum inşallah gittiğimde bebişimin kalp atışlarınıda kesesinide görürüm diye bekliyorum stres olmak istemiyorum yine gitmezdim de kontrol süresi 10 gün oluyomuş pazar bitiyo cumartesi gideceğim inşallah herkezin bebişi iyidirMerhaba kızlar. İki gündür okuyamamıştım bir sürü sayfa birikmiş okuya okuya geliyorum:)
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hayırlı olaun inşallah.
Sizler böyle 4. 5. 6. Haftadan doktora gidince ben bir garip oldum. Daha doktora gitmedim, kanama yok bir sorun yoktur diye düşünüyorum. 8. Haftaya randevu aldık cinsiyetine kadar öğrenir gelirim artık
Canım duymuştum bu hastaneyi kuzenimde orda doğum yaptı memnun du bende gideyim o zaman ya orayı baya met eden çıktı uygun bi hastanede sanırımSemaa xnm soyle dıyım aslında bursa da cok ıyı kadın dogumcular var... ılk gebelıgımde melıke Yıldırım a gıttım zaten suratsızdı eletırık alamadım sonundada kırtaj oldum... kızımı cekırge doruk evrım aydında oldu druna asık bı kadındım cok memnun kaldım sorunda yasamadım ama acayıp kalabalık bı hastane devlet gıbı resmen saatlerce sıra beklıyodum ama drum ıcın katlandım... 3. Gebelıgımde esentepe nese hanıma gıttım cokta memnun kaldım 13 haftada kalbı durunca kurtaj olmak zorunda kaldım rabbım kımseye yasatmasın kurtajımıda nese hanımda oldum cok ılgılendı sagolsun... sımdı 4. Gebelıgım yıne nese hanıma randevu alıcam hastaneden ve drumdan memnundum fıkrın olsun
Çok çok geçmiş olsun ne desem boş yaşadığım için çok zor ama rabbim sabrını veriyor sanada bol sabırlar versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olur kucağına almakta nasip olur en kısa zamanda.Kızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Çok üzüldüm Allah sabır versin. yeniden sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşallah.Kızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Canım çok üzgünüm geçmiş olsun inşallah rabbim yeniden sağlıklı hamilelik nasip etsin sana gönlünce olsun her şeyKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın