• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kesinlikle erkek doktor canım ben kaç sene kaç doktora gittim ama kadın doktorlardan memnun kalmadım. Geçen sene tüp tedavimde dondurulmuşum vardı ocakta miyomum görüldüğü için dondurulmuştu temmuzda transfer oldu erkekti aslında doktorum ama yurtdışındaydı öbür kadın dr transferi yaptı iyiydi hoştu ama bana transfer sırasında senin hemeroidin var biraz büyük demişti o an denilecek şey mi. biliyorum ama sıkıntı vermiyor dedim. kimyasal oldu o. Bu sefer bursa acıbademde denedim doktorum erkekti çok kibardı transferim harika geçmişti hamileyim o yüzden hangi dr da rahatsan ona devam et hamileliğin boyunca tabii ben kendi şehrimde başka dr devam edicem ama onu da tanıyorum aşılamamı yapmıştı rahat olucam
Haklısınız kadın doktorlar bi çoğunda alaycı tavır gördüm vajinusmusken erkek doktordarahat edemem derken daha rahat hissetmiştim bursada hangi doktordan memnun kaldın peki bende bursada yaşıyorum da doktor bulamadım kafama göre

Haklısınız kadın doktorlar bi çoğunda alaycı tavır gördüm vajinusmusken erkek doktordarahat edemem derken daha rahat hissetmiştim bursada hangi doktordan memnun kaldın peki bende bursada yaşıyorum da doktor bulamadım kafama göre

Canım ben Eskişehir'de yaşıyorum Bursa Acıbadem'e tüp bebek için gittim kese ve eğer görürsek kalp atışı içinde 12 gün sonra oraya gidicez bir daha burada devam edicem burada da Acıbadem de bir doktorum var onda devam edicem

Canım ben Eskişehir'de yaşıyorum Bursa Acıbadem'e tüp bebek için gittim kese ve eğer görürsek kalp atışı içinde 12 gün sonra oraya gidicez bir daha burada devam edicem burada da Acıbadem de bir doktorum var onda devam edicem
yemin ediyorum o kadar uzun zamandır hissediyordumki hamilelik haberini alacağımı ama umudunu kırarım yanılırım diye yazmamıştım.Şimdi girip bakayım dedim ve bu muhteşem haberi gördüm Rabbim tamamına erdirsin.Çok ama çooook sevindimmmm canım...Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba, ben de eylül annesi oluyorum inşallah

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.

beni de ekler misiniz?
benide eklermisiniz 4 hafta+6 günlük hamileyim doğuma 246 gün kaldı bebeğin doğum tarihi 20.09.2018 kocaelinde yaşıyorm yaşım 34[/QUOTE]

Hayırlı olsun bende 4+4 haftalık hamileyim.Eskişehir'de yaşıyorum.

Evet kucuk olarak görünmüştü.

Hayırlı olsun bende görürüm inşallah dr 12 gün sonraya çağırdı

Sa kızlar merhba nasılsınız... dun yaptıgım teste gebe oldugumu ogrendım... yasım 32 ve bu zamana kadar epey seyle mucadele ettım fsh amh asla cocuguz olmaz dendı falan... bu benım 4 gebelıgım ılk kurtaj oldum sonra 2012 dogumlu bı kzıım var bın kere sukur sebebım sonrada gecen sene hazıran ayında 14 haftalık bı kurtajım yıne var... aslında genetık sonuclarım bıle hala cıkmadı ama genetık dr um bıle senın zaten saglıklı bı cocugun var ama ıstıyosan yapalım testlerı dedı... cok konustum ama dokunsanız bın ısıtırsınız gıbı bı gebelık hayatlarım oldu... kızımlada boyle bır gruptaydım harıka dostluklarım oldu hatta Bursalı bı arkadasım ıle 6 yıl olucak resmen kardes olduk ve onu bana kk Hedıye ettıburadaki sohbetler cok samımı bılıyorum 5 yıl aradan sonra yıne gırıp yazmak nasıp oldu

İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım Allah'ın izniyle. Bir evladında varmış Allah bağışlasın benim tüp bebekle 4.denememde yeni.hamileyim

yemin ediyorum o kadar uzun zamandır hissediyordumki hamilelik haberini alacağımı ama umudunu kırarım yanılırım diye yazmamıştım.Şimdi girip bakayım dedim ve bu muhteşem haberi gördüm Rabbim tamamına erdirsin.Çok ama çooook sevindimmmm canım...Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Ayy canımm benimm çok çok teşekkür ederimm içine doğmuş demek ki çok şükür canım haberi aldık çok yeni daha inşallah sonuna kadar ilerler. Ne zamandır elimi ayağımı çektim dimi.görüşmedik bakmışsın hep sağol canım sen neler yaptın

Merhaba bayanlar nasılsınız? Benim 5. Haftada 2 kese görünmüştü ama bir tanesi kaybolmuş dün 6+5 te karından bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür tek bebekle devam ediyoruz Rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza

Doktorunuzun ismi ne ücretleri çokmu acaba bn medical parkı düşünüyorum aslında ama eğer iyi bi önereceğin doktor varsa gidip görüşebilirim ve bende gitmedim daha kese ve kalp atışı için inşallah duymak ve görmek nasip olur hepimize :KK200: :anneadayı:

Merhaba bayanlar nasılsınız? Benim 5. Haftada 2 kese görünmüştü ama bir tanesi kaybolmuş dün 6+5 te karından bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür tek bebekle devam ediyoruz Rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza
Hatırlıyorum sizi olsun tekde olsa rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok duydum ilk 2 kese olup sonradan kaybolan rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin tekrar hayırlı olsun :KK200: bizede dua et bizde duyalım pıtpıtlarımızı :anneadayı:

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.

benide eklermisiniz 4 hafta+6 günlük hamileyim doğuma 246 gün kaldı bebeğin doğum tarihi 20.09.2018 kocaelinde yaşıyorm yaşım 34

İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım Allah'ın izniyle. Bir evladında varmış Allah bağışlasın benim tüp bebekle 4.denememde yeni.hamileyim[/QUOTE]
Cnm ayni benimde 4+5Gunluk insallah saglicaklar kucagimiza aliriz

İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım Allah'ın izniyle. Bir evladında varmış Allah bağışlasın benim tüp bebekle 4.denememde yeni.hamileyim
Cnm ayni benimde 4+5Gunluk insallah saglicaklar kucagimiza aliriz[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bende eskisehirdeyim hangi doktora gidiyorsun merak ettim

Kizlar doktordan geliyorum rahimde kanama alani var dedi igne verdi keseyi gordum icinde de bebegi gordum ama daha 5 haftalik kalp atislarini duymadim. Doktor haftaya gel kalp atislarina bakalim dedi. Sizce bi sey olur mu ?

Doktorunuzun ismi ne ücretleri çokmu acaba bn medical parkı düşünüyorum aslında ama eğer iyi bi önereceğin doktor varsa gidip görüşebilirim ve bende gitmedim daha kese ve kalp atışı için inşallah duymak ve görmek nasip olur hepimize :KK200: :anneadayı:

Ben Acıbadem Şahin beyde yaptırdım tüp bebeği ilk muayene ücretimiz tedaviye başlamadan önce 280 tl idi.hamilelik takibinde ne kadar olur bilmiyorum canım

Cnm ayni benimde 4+5Gunluk insallah saglicaklar kucagimiza aliriz
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bende eskisehirdeyim hangi doktora gidiyorsun merak ettim[/QUOTE]

Benim Acıbademde Hulusü Göktuğ Gürer var iyi doktordur iki aşılamamı o yapmıştı seneler önce. Onda devam etmeyi düşünüyorum.Bursa Acıbadem doktırum da dondurulmuş sürecinde sadece rahim kalınlığına bakıldığı için orda muayene ol sürekli gelme demişti onun ismini vermişti tanıyorum zaten demiştim o yaptı muayeneleri transfere Bursa'ya gittim. Kese için dr kendi çağırdı sonra Allah'ın izniyle Hulusi beye devam edicem canım

Ben Acıbadem Şahin beyde yaptırdım tüp bebeği ilk muayene ücretimiz tedaviye başlamadan önce 280 tl idi.hamilelik takibinde ne kadar olur bilmiyorum canım

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bende eskisehirdeyim hangi doktora gidiyorsun merak ettim

Benim Acıbademde Hulusü Göktuğ Gürer var iyi doktordur iki aşılamamı o yapmıştı seneler önce. Onda devam etmeyi düşünüyorum.Bursa Acıbadem doktırum da dondurulmuş sürecinde sadece rahim kalınlığına bakıldığı için orda muayene ol sürekli gelme demişti onun ismini vermişti tanıyorum zaten demiştim o yaptı muayeneleri transfere Bursa'ya gittim. Kese için dr kendi çağırdı sonra Allah'ın izniyle Hulusi beye devam edicem canım[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım bnde acibadem de özlem hocayla gidiyorum ama pahalı olduğu için hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden sordum

Bende bursadayım arkadaşlar buarada. İlk defa Jimere Nuray hanıma gittim pazartesi haftaya tekrar çağırdı.bişey göremedik çünkü . ama daha karar vermedim devam edip etmemeye

Hatırlıyorum sizi olsun tekde olsa rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok duydum ilk 2 kese olup sonradan kaybolan rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin tekrar hayırlı olsun :KK200: bizede dua et bizde duyalım pıtpıtlarımızı :anneadayı:
İnşallah Rabbim sağlıkla duymanızı ve kucağımıza almayı nasip etsin inş

Merhaba arkadaşlar inşallah ben de eylül annesi olacağım. Evlendikten sonra 1.5 yıl korundum çocuk düşünmedik sonra birden hiçbir belirtisi yokken polikistik olduğumu öğrendim ve hemen çalışmalara başladık ☺️ 6 ay sonra hamile kaldım ancak 6 haftalıkken kasım ayında kendiliğinden düştü bebeğim. Sonra uzun bi süre olmaz diye ümitsizliğe kapılmışken bir kez adet gördükten sonra tekrar hamile kaldım ‍♀️ Satım 17 aralık nasipse bebeğimin beklenen doğum tarihi 23 eylül☺️ Burdan gebelik isteyenlere tavsiyem kafanıza takmayın bu ay taşınma telaşı düşük sonrası vs yumurtlama günlerimi bile takip etmedim insan kafasına takınca olumsuz etkileniyor. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin inşallah

Back