- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.421
Ay maşallah rabbim koruduğu zaman hiç bir şey etki yapmıyor herşey rabbimden herşeyin hayırlısı artıkKorur inşallah canım bol bol dua et annemde kızkardeşime hamileyken çok kötü hasta olmuş penisilin iğne vurulmuş mecburen ama kardeşim sapasağlam 18 yaşında maşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim annemin yanına geldim hamile olduğum için iştahımda kapandığı için annem bakıyo zorlada olsa yediriyo yataktan hiç çıkartmıyor bi an önce toparlanırım inşallah rabbim bütün hamilelerin bebişlerini korusun inşallahGeçmiş olsun canım. İnşallah iyileşirsin bu üç günlük süreçte başka tedaviye gerek kalmaz. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Moralini sakın bozma iyileşeceğim de kendi kendine inşallah bir şey olmayacak minnakına
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı. Benim sat 11 aralık. Şuan 4+3 üm. Dün kanda öğrendim 745 değerim ve kese görülmedi. Senin değerin yüksek kese de oldukça iyi genişlikte. Ben ilk kızımı 4+6 da keseyle bir görmüştüm ama bu sanırım geç döllenme. Aynı gecikme zamanında test yapmıştım ama onun değeri 2264 çıkmıştı mesela. Bekleyebilirsen 2 hafta bekle ama değerlerin maşallah güzel, haftaya da gitsen olur diye düşünüyorum
Vajinalden mı baktı canım ? İnan ki en başta 6mm çıkınca doktor benimkine de çok küçük dedi ama büyüyor bakalım bebeği ve kalp atışını görene kadar içim rahat değil yine de. Dua et büyüyecek inşallah o daMerhabalar benimle aynı şeyleri yaşamışsın aramızda bir hafta kadar birşey var ben de gittim keseyi görmeye 1.11 çıktı çok küçük dedi doktor haftaya gel dedi ben de ilk gün sinir oldum geriden geliyor diye şimdi yapacak birşey yok diyor bekliyorum
adetinize yakın bir tarihte gidin .o size kaçıncı gün gelmeni gerektiğini söyler hem de ultrasonla bakar.eşiniz de ürolojiye basvurabilir.SevgiliGizemtkdmr zehri ask hayatbenimm P Princess24 birkac gun once sizlerle bu grupta yazismistik, cok yardimci olmustunuz tekrar sagolun. Bu ay hamile kalip eylul anneleri olarak araniza giricem demistim, olmadi.. 6 ay denedik olmadi bu noktadan sonra napmam gerektigini bilmiyorum. 1 seneye kadar olmazsa normal karsilaniyor fakat bir sorunumuz varsa diye kalan 6 ayi da boşa harcamak istemiyorum. Tekrar sizlere ve yardimci olabilecek arkadaslara ihtiyacim var. Kimi adetin 3. Gunu doktora gitmemi soyledi. 3. Gunu gidip ne yapicam peki niye adetli geldin demesin doktor? Bir de eşim için hangi birime basvurmaliyiz? Kadin dogum doktoru mu esimin tetkiklerini yapicak? Yardimci olabilirseniz yeni bir sayfa acip randevumu alip yeni umutlara yaslanacagim..
Arkadaşım çocuk istiyorsanız eşinde sende gidin bütün tahlillerinizi yaptırın.bizimde olmayınca ben kendimden şüphe ettim doktor seni daha fazla yormadan önce eşin gelsin sperm tahlili yaptırsın dedi çünkü kadın için gerçekten yorucu oluyo erkek sadece tahlil veriyo bitiyo.eşimde sayı ve hız sorunu çıktı.kadının yaptırması gereken şeyler çok fazla tahlilleri rahim filmi vs. Adet tarihinde ve sonrasında yapılan işlemler vakit alıyo biraz beklemek yerine bence doktora gidin olacaksa o ara olur zaten yine bebiş.sen kadın doğuma gideceksin adetin 2. Yada 3.günü hem hormon tahlili hem muayene olacak ,eşinde ürolojiye gidip varikosel muayenesi olacak yoksa 3kez 15-20gün arayla sperm testi yaptıracak ve kan verecek, üroloji doktoru yönlendiriyor.Eşinde ve senin tahlillerde ve muayenede sorun yoksa senden adet sonrası rahim filmi isteyecekler rahim ve kanalllarının açıklık durumuna bakacaklar onlar da temiz çıkarsa denemeye devam edin diyecekler hala olmazsa (sebepsiz infertililite diye bir olay var)aşılama ve tüp bebeğe yönlendirecekler vakit kaybetmeyin diye.yaşın kaç bilmiyorum ama bence vakit kaybetme Allah korusun ama bi sorun varsa kadının yaşının küçük olması çok büyük avantajmış.SevgiliGizemtkdmr zehri ask hayatbenimm P Princess24 birkac gun once sizlerle bu grupta yazismistik, cok yardimci olmustunuz tekrar sagolun. Bu ay hamile kalip eylul anneleri olarak araniza giricem demistim, olmadi.. 6 ay denedik olmadi bu noktadan sonra napmam gerektigini bilmiyorum. 1 seneye kadar olmazsa normal karsilaniyor fakat bir sorunumuz varsa diye kalan 6 ayi da boşa harcamak istemiyorum. Tekrar sizlere ve yardimci olabilecek arkadaslara ihtiyacim var. Kimi adetin 3. Gunu doktora gitmemi soyledi. 3. Gunu gidip ne yapicam peki niye adetli geldin demesin doktor? Bir de eşim için hangi birime basvurmaliyiz? Kadin dogum doktoru mu esimin tetkiklerini yapicak? Yardimci olabilirseniz yeni bir sayfa acip randevumu alip yeni umutlara yaslanacagim..
Canım gerçekten daha çok erken endişe için önce stresten uzak dur bende 6.ay gitmiştim adetin 3.günü hormon testi yapılır yunurtlaıklarına bakılır genel olarak bi sorun var mı diye. Erkek için de ürolojide sperm testi yapılır. Kadın doğumcun da istetebilir ürolojiden testi direk eşin de üroloji bölümünden test yaptıarabilir.istersen yumurtlama takibi yaptır bu ay için rahat etsin.ben 13 ay olmayınca rahim filmi çekindim bişey çıkmadı 15.ay hamile kaldım. İkinci bebeğime ise hemen kaldım kısmet işteSevgiliGizemtkdmr zehri ask hayatbenimm P Princess24 birkac gun once sizlerle bu grupta yazismistik, cok yardimci olmustunuz tekrar sagolun. Bu ay hamile kalip eylul anneleri olarak araniza giricem demistim, olmadi.. 6 ay denedik olmadi bu noktadan sonra napmam gerektigini bilmiyorum. 1 seneye kadar olmazsa normal karsilaniyor fakat bir sorunumuz varsa diye kalan 6 ayi da boşa harcamak istemiyorum. Tekrar sizlere ve yardimci olabilecek arkadaslara ihtiyacim var. Kimi adetin 3. Gunu doktora gitmemi soyledi. 3. Gunu gidip ne yapicam peki niye adetli geldin demesin doktor? Bir de eşim için hangi birime basvurmaliyiz? Kadin dogum doktoru mu esimin tetkiklerini yapicak? Yardimci olabilirseniz yeni bir sayfa acip randevumu alip yeni umutlara yaslanacagim..
Benimde oluyodu canım adet oldum sanıp korkuyodum olabilirrr yaniiSelam kızlar bir sorum olacak. Sabah kalktığımda ayaktayken bi ıslaklık hissettim şırank diye hani aniden adet olursun ya o şekilde. Baktım sadece şeffaf su gibi ıslaklık var. Akıntı olmuş ama renksiz su gibi. Bu durumu yaşayan oldumu bebiş öncesi. Gecen bi iki kere daha oldu. Hayır mıdır acaba. Bat 17 ocak. Yarın test yapcam.
Cnm kovanın içine sıcak su koy çok sıcak olmayacak şekilde ayaklarını içine sok üstüne battaniye at ve o şekilde terle su soğuyunca biri varsa yanında gitsin ikinciyi ayarlasın tekrar et öksürüğe bire bir kendim geçirdim o hastalığı biliyorum ve sonra da üstünü değiştir uyu kalma yatağın içinde ertesi gün bak öksürük nasıl kesilmeye başlıyor izleÇok sağol canım çok teşekkür ederim cevabın için işk Bebek kayıpla sonuçlanınca insan korkuyor ister istemez rabbime emanet bebeğim antibiyotiğim b grubundan ve 3 gün uygulanacak inşallah iyileşirimde gerek kalmaz fazlasına
Merhabalar ben de aynısını bir kaç kez yaşadım hatta regli oldum sandım aynen senin dediğin gibiydi bir sıkıntı olmuyor korkmaSelam kızlar bir sorum olacak. Sabah kalktığımda ayaktayken bi ıslaklık hissettim şırank diye hani aniden adet olursun ya o şekilde. Baktım sadece şeffaf su gibi ıslaklık var. Akıntı olmuş ama renksiz su gibi. Bu durumu yaşayan oldumu bebiş öncesi. Gecen bi iki kere daha oldu. Hayır mıdır acaba. Bat 17 ocak. Yarın test yapcam.
Çünkü adetin 3 günü hormon testi yapılıyo ve doğru sonuç çıkıyo adet değilken değerler değişik çıkabiliyo buda doktoru yanıltabilir eşinede üroloji doktoru bakıyorSevgiliGizemtkdmr zehri ask hayatbenimm P Princess24 birkac gun once sizlerle bu grupta yazismistik, cok yardimci olmustunuz tekrar sagolun. Bu ay hamile kalip eylul anneleri olarak araniza giricem demistim, olmadi.. 6 ay denedik olmadi bu noktadan sonra napmam gerektigini bilmiyorum. 1 seneye kadar olmazsa normal karsilaniyor fakat bir sorunumuz varsa diye kalan 6 ayi da boşa harcamak istemiyorum. Tekrar sizlere ve yardimci olabilecek arkadaslara ihtiyacim var. Kimi adetin 3. Gunu doktora gitmemi soyledi. 3. Gunu gidip ne yapicam peki niye adetli geldin demesin doktor? Bir de eşim için hangi birime basvurmaliyiz? Kadin dogum doktoru mu esimin tetkiklerini yapicak? Yardimci olabilirseniz yeni bir sayfa acip randevumu alip yeni umutlara yaslanacagim..
Akşam yapıcam inşallah teşekkürler önerin için canımCnm kovanın içine sıcak su koy çok sıcak olmayacak şekilde ayaklarını içine sok üstüne battaniye at ve o şekilde terle su soğuyunca biri varsa yanında gitsin ikinciyi ayarlasın tekrar et öksürüğe bire bir kendim geçirdim o hastalığı biliyorum ve sonra da üstünü değiştir uyu kalma yatağın içinde ertesi gün bak öksürük nasıl kesilmeye başlıyor izle
İlk etapta yapman gereken önce çok kafaya takmayacaksın ve sonrasın da yapman gerekenleri söyleyecem ama kafa çok önemli unutma onun dışında Benim tedaviyle oldu eşimin sıkıntıları oldu ve bitkisel bir tedavi uyguladık ikimizi de çok şükür oldu sizin yapacağınız da ilk olarak eşinin bir ürologa görünmesi bir sperm testi talep edin ve yaptırın sonra sen bir kadın Doğuma görün yumurtlama sorunu var mı yok mu ona baktır tabi sen den ilk önce sperm ve rahim filmi isteyecek ben Rahim filmini çektirmedim kullandığım takviye sayesin de bir sıkıntı yaşamadım ama sen den isterler yani şöyle söyliyeyim çok gidip geleceksiniz belki bıkmayın söylenmeyin sakın beterin beteri var onu düşününSevgiliGizemtkdmr zehri ask hayatbenimm P Princess24 birkac gun once sizlerle bu grupta yazismistik, cok yardimci olmustunuz tekrar sagolun. Bu ay hamile kalip eylul anneleri olarak araniza giricem demistim, olmadi.. 6 ay denedik olmadi bu noktadan sonra napmam gerektigini bilmiyorum. 1 seneye kadar olmazsa normal karsilaniyor fakat bir sorunumuz varsa diye kalan 6 ayi da boşa harcamak istemiyorum. Tekrar sizlere ve yardimci olabilecek arkadaslara ihtiyacim var. Kimi adetin 3. Gunu doktora gitmemi soyledi. 3. Gunu gidip ne yapicam peki niye adetli geldin demesin doktor? Bir de eşim için hangi birime basvurmaliyiz? Kadin dogum doktoru mu esimin tetkiklerini yapicak? Yardimci olabilirseniz yeni bir sayfa acip randevumu alip yeni umutlara yaslanacagim..
Ağrı oluyor bende de var ama benim sol kasık ağrım var sadece bende bebek sol tarafımda ondan oraya yerleşme ağrısı falan diye düşünüyorum canımAdetime 8 gün kala beta 10 çıkmıştı.3 gün sonra yani adete 5 gün kala beta 111 çıktı.Kasıklarımda iki taraftada ağrım var,sızı gibi.Hamile kalan arkadaşlar böyle olması normal mi acaba?
Doğrudur canım Peki hamilemisin şuanda. Ben yarın test yapcam :)Merhabalar ben de aynısını bir kaç kez yaşadım hatta regli oldum sandım aynen senin dediğin gibiydi bir sıkıntı olmuyor korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?