2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Adetime 8 gün kala beta 10 çıkmıştı.3 gün sonra yani adete 5 gün kala beta 111 çıktı.Kasıklarımda iki taraftada ağrım var,sızı gibi.Hamile kalan arkadaşlar böyle olması normal mi acaba?
Canım benimde adete az kala ve adet zamanı kasıklarımda ağrı oldu şuan sadece sol kasığımda var o taraftan yumurtlamıştım ben

Benim de cok kasik agrim, akintim oluyordu, iltihap cikti. Dun aksam ilac alip yattim, simdi kesildi tum agrilarim sukur. Ama midem hala cok kotu, is yerindeyim su anda, aklima yemek geldikce midem bulaniyor.

İkinci hamileliğini yaşayan anneler bir sorum var. Normalde ben yumurtlama günlerimi bilirim geçen gün yine eğer adet olsaydım olması gereken yumurtlama günümde kasık ağrım oldu baya korktum hamile olunce yumurtlamanın durması gerekmezmi bu ne ağrısıydı baya şaşırdım.

Evet bende oyle duymustum ama iki tarafta olunca anlam veremedim.Oturup kalkarken yatarken hep bir sızı var
Benimde ilk bebişte olmuştu. Doktora sordum buyuk tuvaletini yap gecer ondandır dedi. Mağlum kabızlık oluyor o dönemlerde. Kayısı feLan ye istersen.

Merhaba bayanlar. 6+2 günlük olduk biz. kalp atışlarını duyamazsam diye içime korkular gelmeye başladı. 6+5 te gideceğim muayeneye sizler ne zaman duydunuz kalp atışlarını?

Kirmizi pabuc M Mutluhatun hayatbenimm @Semaa166 @Papamuk tekrar cok sagolun kizlar Allah razi olsun. Hepinizin yazdiklarini okuyup not ettim. Verdiginiz tum bilgiler ve rahatlatici destekleriniz icin tesekkur ederim. İlk kontroleden sonra muhtemelen solugu yine buralarda alirim cunku tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Sizlere de saglikli kolay dogumlar dilerim

benimde bugün 6+2 pazartesi kalp atışları için gideceğim korkuyorum. hayırlısı Allahtan görmek duymak nasip olur. 1 haftaf önce gittiğimde keseleri gördük. iki kese gördük. doktor bazen iki görünüp biri devam etmiyor olabilir dedi nolacak ikisi de devam ediyormuş biri mi devam ediyor nasıllar çok merak ediyorum.

Canım benim her zaman yanındayım elımden geldıgınce de yardımcı olurum tabıkı sana adetın ıkıncı ya da ucuncu gumu cağrmlrnın bedenı hormon testı yapıoyrlr onuda senden adetlyken kan testı ıstyrlr belırlı hormonlarna bakıyorlr canım ona gore yuksek ya da az olan bı değer varsa ona gore ılac uygulaması oluyor ılk eşininde gorulup gorlmeyecgne kadın dogumcun sana soyler canım

Gercekten ama gercekten cok tesekkur ederim. İnsan bu surecte tum duygulari bir arada yasiyor. cok hassas, kirilgan, cok gergin ve cok stresliyim. Doktor elbette tibbi olarak diger hasta gecmisleriyle de yardimci oluyor fakat burda ayni tecrubeleri yasayanlarla dogrudan konusmak cok daha etkili oluyor. Pazartesiye randevu alicam artik beklemedeyim

Nerde oturuyrsun canm benm doktrmda cok ıyı cok memnunym

Bide senin nasıl oldu gebelk değilmiş dedın ya anlatsana canm neler yaşadın grşmyelı

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk kontrole gittim. Kese ve yolk göründü,kese haftasıyla uyumlu ama kalp atışı duyamadık. 6+1 görünüyorum keseye göre,haftaya tekrar gel kalp atışı için dedi ama içime bi kurt düştü yine.. 6+1 de kalp atışı olması gerekiyor ama yokmuş gibi hissettim.. kalp atışı duyanlar yada kontrolde duyamayanlar kaçıncı haftadaydınız ?

B
bizde 8ocakta 6+2 de gittik kese ve yolk var ama kalp atışı duyulmadı 15gün sonra tekrar bakalım dedi sorun yok dedi bilemiyorum son durumu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…