- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.441
Hadi hayırlısı o zaman:)Benimde oluyodu canım adet oldum sanıp korkuyodum olabilirrr yanii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı o zaman:)Benimde oluyodu canım adet oldum sanıp korkuyodum olabilirrr yanii
Canım benimde adete az kala ve adet zamanı kasıklarımda ağrı oldu şuan sadece sol kasığımda var o taraftan yumurtlamıştım benAdetime 8 gün kala beta 10 çıkmıştı.3 gün sonra yani adete 5 gün kala beta 111 çıktı.Kasıklarımda iki taraftada ağrım var,sızı gibi.Hamile kalan arkadaşlar böyle olması normal mi acaba?
Evet bende oyle duymustum ama iki tarafta olunca anlam veremedim.Oturup kalkarken yatarken hep bir sızı varAğrı oluyor bende de var ama benim sol kasık ağrım var sadece bende bebek sol tarafımda ondan oraya yerleşme ağrısı falan diye düşünüyorum canım
Benimde ilk bebişte olmuştu. Doktora sordum buyuk tuvaletini yap gecer ondandır dedi. Mağlum kabızlık oluyor o dönemlerde. Kayısı feLan ye istersen.Evet bende oyle duymustum ama iki tarafta olunca anlam veremedim.Oturup kalkarken yatarken hep bir sızı var
Anladim canim.teşekkür ederim.Benimde ilk bebişte olmuştu. Doktora sordum buyuk tuvaletini yap gecer ondandır dedi. Mağlum kabızlık oluyor o dönemlerde. Kayısı feLan ye istersen.
Ne zaman doktora gitmem lazım.Henüz gitmedim.Adetime 5 gün var.Canım benimde adete az kala ve adet zamanı kasıklarımda ağrı oldu şuan sadece sol kasığımda var o taraftan yumurtlamıştım ben
benimde bugün 6+2 pazartesi kalp atışları için gideceğim korkuyorum. hayırlısı Allahtan görmek duymak nasip olur. 1 haftaf önce gittiğimde keseleri gördük. iki kese gördük. doktor bazen iki görünüp biri devam etmiyor olabilir dedi nolacak ikisi de devam ediyormuş biri mi devam ediyor nasıllar çok merak ediyorum.Merhaba kızlar 6 haftalık olanlar belirtiler ne alemde kalp atışını duydunuz mu? bende hep yatma isteği ve kkasıklarımda ağrı . henüz doktora gidemedim sağlık ocağında kan değerlerime bakıldı önümüzdeki hafta gidicem inşallah duyarım kalbini
Canım ben adetim 10 gün geçtikten sonra gittim. Şiddetli ağrım yoksa kanama lekelenme yoksa problem yok keseyi görmek için adetin bir hafta geçince gidebilirsinNe zaman doktora gitmem lazım.Henüz gitmedim.Adetime 5 gün var.
İnşallah bebiş vardır da ondandır o zaman benimkide :)Merhabalar ben de aynısını bir kaç kez yaşadım hatta regli oldum sandım aynen senin dediğin gibiydi bir sıkıntı olmuyor korkma
Canım benim her zaman yanındayım elımden geldıgınce de yardımcı olurum tabıkı sana adetın ıkıncı ya da ucuncu gumu cağrmlrnın bedenı hormon testı yapıoyrlr onuda senden adetlyken kan testı ıstyrlr belırlı hormonlarna bakıyorlr canım ona gore yuksek ya da az olan bı değer varsa ona gore ılac uygulaması oluyor ılk eşininde gorulup gorlmeyecgne kadın dogumcun sana soyler canımSevgili @Papamuk @zehri ask hayatbenimm P Princess24 birkac gun once sizlerle bu grupta yazismistik, cok yardimci olmustunuz tekrar sagolun. Bu ay hamile kalip eylul anneleri olarak araniza giricem demistim, olmadi.. 6 ay denedik olmadi bu noktadan sonra napmam gerektigini bilmiyorum. 1 seneye kadar olmazsa normal karsilaniyor fakat bir sorunumuz varsa diye kalan 6 ayi da boşa harcamak istemiyorum. Tekrar sizlere ve yardimci olabilecek arkadaslara ihtiyacim var. Kimi adetin 3. Gunu doktora gitmemi soyledi. 3. Gunu gidip ne yapicam peki niye adetli geldin demesin doktor? Bir de eşim için hangi birime basvurmaliyiz? Kadin dogum doktoru mu esimin tetkiklerini yapicak? Yardimci olabilirseniz yeni bir sayfa acip randevumu alip yeni umutlara yaslanacagim..
Canım benim her zaman yanındayım elımden geldıgınce de yardımcı olurum tabıkı sana adetın ıkıncı ya da ucuncu gumu cağrmlrnın bedenı hormon testı yapıoyrlr onuda senden adetlyken kan testı ıstyrlr belırlı hormonlarna bakıyorlr canım ona gore yuksek ya da az olan bı değer varsa ona gore ılac uygulaması oluyor ılk eşininde gorulup gorlmeyecgne kadın dogumcun sana soyler canım
Nerde oturuyrsun canm benm doktrmda cok ıyı cok memnunymGercekten ama gercekten cok tesekkur ederim. İnsan bu surecte tum duygulari bir arada yasiyor. cok hassas, kirilgan, cok gergin ve cok stresliyim. Doktor elbette tibbi olarak diger hasta gecmisleriyle de yardimci oluyor fakat burda ayni tecrubeleri yasayanlarla dogrudan konusmak cok daha etkili oluyor. Pazartesiye randevu alicam artik beklemedeyim
Bide senin nasıl oldu gebelk değilmiş dedın ya anlatsana canm neler yaşadın grşmyelıGercekten ama gercekten cok tesekkur ederim. İnsan bu surecte tum duygulari bir arada yasiyor. cok hassas, kirilgan, cok gergin ve cok stresliyim. Doktor elbette tibbi olarak diger hasta gecmisleriyle de yardimci oluyor fakat burda ayni tecrubeleri yasayanlarla dogrudan konusmak cok daha etkili oluyor. Pazartesiye randevu alicam artik beklemedeyim
bizde 8ocakta 6+2 de gittik kese ve yolk var ama kalp atışı duyulmadı 15gün sonra tekrar bakalım dedi sorun yok dedi bilemiyorum son durumu bendeMerhaba arkadaşlar. Bugün ilk kontrole gittim. Kese ve yolk göründü,kese haftasıyla uyumlu ama kalp atışı duyamadık. 6+1 görünüyorum keseye göre,haftaya tekrar gel kalp atışı için dedi ama içime bi kurt düştü yine.. 6+1 de kalp atışı olması gerekiyor ama yokmuş gibi hissettim.. kalp atışı duyanlar yada kontrolde duyamayanlar kaçıncı haftadaydınız ?