• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaşlar iyi akşamlar ben de tüp bebekle gebe kalan bi anne adayıyım 5+4 günlük gebeyim keseyi gördük fakat kalp atışlarını henüz görmedik Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder ve Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah sizlerde gebe kalmak isteyen tüm kardeşlerimizi dualarınızda unutmayın

Hay
Arkadaşlar iyi akşamlar ben de tüp bebekle gebe kalan bi anne adayıyım 5+4 günlük gebeyim keseyi gördük fakat kalp atışlarını henüz görmedik Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder ve Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah sizlerde gebe kalmak isteyen tüm kardeşlerimizi dualarınızda unutmayın
Hayırlı olsun...

Selam kızlar
Bende ya eylül ya ağustos annesiyim. Özel durumundan dolayı iki grubuda takip ediyorum. Bizde keseyi cok zorda olsa gördük fakat haftaya gel kese büyümüş mu bakalım dedi. Herkes için hayırlısı olsun. Rabbim gönlünüze göre versin. Amin.

Dün kanamam oldu. Adet oldum zannettim. (Normalde adet tarihim daha gelmedi ama testim pozitifti ) sabahı zor ettim. Sabah kan testi verdim. Aksam 4 te sonucu verdiler. Sonuç pozitifyi. BHCG 261 di. Gun icerisinde bir daha idrar testi yaptim. O da pozitif. Hamileyken de kanama oluyormus demekki. Kızıma hamileyken böyle bir sey yasamamistim. Bel ağrım ve karın ağrım da var.ilk gebeligimde onlar da yoktu.

Kızlar Bnm de testim e bakar mısınız... Var mı
_20180111_182458.JPG

Kızlar ikinci gebeliği olup ssvd yapmayı düşünen var mı benim gibi?
İlk doğumumu yaptıran doktoruma gidiyorum. İlk doğumda resmen normal doğum yap diye yalvardı,ben sezeryan diye direttim. Şimdi ben normal doğum dersem kesin üstüme yürür :)
Sezeryanda çok rahat ettim ben,hemen ayağa kalktım ağrım sızım olmadı hiç göbek kalmadı. Zorlamaya gerek yok sezeryan benim için süper bişey :)

Merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim. Çok ilginç bir durum oldu vajinal ultrasonla kese görünmedi karından göründü :) rahim yapısı ile ilgiliymiş böyle olabiliyormus :)

Canım teyzem anlatmıştı banada hamilelikte öksürük tehlikeli diye. Bir elmayı küp küp doğrayıp biraz suda kaynatıyormuşsun sonra bir kaşık nişasta koyuyormuşsun içine o lapa oluyormuş bunu günde üç defa sıcak sıcak yiyomuşsun öksürüğünü sadece bu geçirmiş
Malesef hastanedeydim bugün pekde öyle basit bi gribim yokmuş zature olmuşum ciğerimin sol tarafı iltahap kaplamış röntgen çekelim dediler kurşun yelekle izin vermedim ama mecburi antibiyotik kullanacağım

Kızlar 2 gün araliklarla kan sonucumu yazayım size kafayı yiycem artık

203-387-378-620 nolcak smdi ya bu nasi bi beta boyle
Keşke sık sık ölçtürüp kendini de bebeğide strese sokmasaydın herşey olacağına varır sonuçta bı beta takibi tamamen stres ben bi kere silik çizgiyi görünce ölçtürdüm 45 çıktı dahada ölçtürmedim bide bugün gribiminden dolayı hamilelikten emin olmak için ölçtüler bence akılına bırak ve 1 hafta ölçtürme kanaman vs değişik bi durum olmadığı müddetçe

Malesef hastanedeydim bugün pekde öyle basit bi gribim yokmuş zature olmuşum ciğerimin sol tarafı iltahap kaplamış röntgen çekelim dediler kurşun yelekle izin vermedim ama mecburi antibiyotik kullanacağım
Of canım kötüymüş allah yardımcın olsun hemen atlatırsın inşallah

İlk doğumumu yaptıran doktoruma gidiyorum. İlk doğumda resmen normal doğum yap diye yalvardı,ben sezeryan diye direttim. Şimdi ben normal doğum dersem kesin üstüme yürür :)
Sezeryanda çok rahat ettim ben,hemen ayağa kalktım ağrım sızım olmadı hiç göbek kalmadı. Zorlamaya gerek yok sezeryan benim için süper bişey :)

Benim de sezaryenim çok iyi geçti akşamına ayağa kalktım bebeğimin her işini kendim gördüm. Sorun doğum sonrası benim halim değil, bebeğin doğal yollarla bu dünyaya gelmesi, doğumkanalında sıvıları alması, doğumuna dr değil kendi karar vermeli bebek. Bebeğimi düşündüğüm için normal doğumda diretiyorum ben de

Of canım kötüymüş allah yardımcın olsun hemen atlatırsın inşallah
İnşallah canım allah razı olsun iğne vereyimdedi istemedim 3 gün antibiyotik alcam inşallah bebeğime çok fazla etki etmez kullanmak zorundayım ciğerimde bişey çıktı ceviz büyüklüğünde eğer daha fazla büyürse nefes alamazmışım mecburum kullanmaya inşallah yavrumu korur rabbim

Back