• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de sezaryenim çok iyi geçti akşamına ayağa kalktım bebeğimin her işini kendim gördüm. Sorun doğum sonrası benim halim değil, bebeğin doğal yollarla bu dünyaya gelmesi, doğumkanalında sıvıları alması, doğumuna dr değil kendi karar vermeli bebek. Bebeğimi düşündüğüm için normal doğumda diretiyorum ben de
Doğumuma doktor değil,bebeğim karar verdi. Suyum ve sancım geldikten sonra sezeryana alındım. Doğumkanalından geçemedi malesef ama sorun değil bence.

Keşke sık sık ölçtürüp kendini de bebeğide strese sokmasaydın herşey olacağına varır sonuçta bı beta takibi tamamen stres ben bi kere silik çizgiyi görünce ölçtürdüm 45 çıktı dahada ölçtürmedim bide bugün gribiminden dolayı hamilelikten emin olmak için ölçtüler bence akılına bırak ve 1 hafta ölçtürme kanaman vs değişik bi durum olmadığı müddetçe
Ya aslında doğru da ne biliyim öyle olmuyo işte kontrolüm ve zaten cumartesi bakalim ins hayırlısı olur

Slm kızlar bende bi kaç gün önce öğrendim hamileliğimi çok şükür daha çok çok yeni benim ara ara kasık ağrılarım oluyo bunun dışında hamileliğe dair hiç bi belirtim yok bu normal mi ilk hamileliğim kimyasaldı onda çok şiddetli baş dönmeleri yaşıyodum nerdeyse yürüyemiycek kadar bu sefer çok şükür öyle bişey yok umarım bu sağlıklıdır sizler ne durumdasınız
Benim de ara ara kasık ve bel ağrım oluyor ama çok hafif. Çok yorgun hissediyorum ama ben sürekli esniyorum. Gece uyuyamıyorum müthiş bi sıkıntı basıyor sabah olunca da deli gibi uykum oluyor akşama kadar esniyorum. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır☺️

Merhaba arkadaşlar sat 21 kasım
Adete 1 hafta kala doktor ultrasonda yumurtalarn duruyor hâlâ şansın var dedi ve o gün ilişki oldu.
Adetim 2 gün geçince
20 Aralık'ta 10.52
22 Aralık'ta 24.44
25 Aralık'ta 75.48
27 Aralık'ta 126.68 çıktı. 2 ocak ta beta 2066 ve kese 6mm idi. 8 ocakta 11 mm olmuş kese ve 4+1 günlük dedi doktor normalde sata göre 7 haftalık ama 3 hafta geriden gidiyo dedi doktor yani geç döllenme adetim düzenlidir 28 günde bir olur. 2 hafta sonra gitcem fazla acele etmek istemiyorum

Doğumuma doktor değil,bebeğim karar verdi. Suyum ve sancım geldikten sonra sezeryana alındım. Doğumkanalından geçemedi malesef ama sorun değil bence.

Keşke benim sezaryenim de senin durumun gibi gerçekleşseydi ozaman durumu belki kabullenebilirdim. Bana dr o plastik eldivenip giyip hart diye alttan çatı muayenesi yapıp canımı yakmış kasılmama neden olmuştu. Çatın dar yapamazsın normal doğum dedi öyle sezaryen oldum. Bebeğim doğal sürecini yaşayamadan alındı ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum :(

Adete 1 hafta kala doktor ultrasonda yumurtalarn duruyor hâlâ şansın var dedi ve o gün ilişki oldu.
Adetim 2 gün geçince
20 Aralık'ta 10.52
22 Aralık'ta 24.44
25 Aralık'ta 75.48
27 Aralık'ta 126.68 çıktı. 2 ocak ta beta 2066 ve kese 6mm idi. 8 ocakta 11 mm olmuş kese ve 4+1 günlük dedi doktor normalde sata göre 7 haftalık ama 3 hafta geriden gidiyo dedi doktor yani geç döllenme adetim düzenlidir 28 günde bir olur. 2 hafta sonra gitcem fazla acele etmek istemiyorum

Tahmini doğum tarihlerimiz aynı. Benim sat 11 aralık. Şuan 4+3 üm. Dün kanda öğrendim 745 değerim ve kese görülmedi. Senin değerin yüksek kese de oldukça iyi genişlikte. Ben ilk kızımı 4+6 da keseyle bir görmüştüm ama bu sanırım geç döllenme. Aynı gecikme zamanında test yapmıştım ama onun değeri 2264 çıkmıştı mesela. Bekleyebilirsen 2 hafta bekle ama değerlerin maşallah güzel, haftaya da gitsen olur diye düşünüyorum

Ya aslında doğru da ne biliyim öyle olmuyo işte kontrolüm ve zaten cumartesi bakalim ins hayırlısı olur
Ben bi kere ölçtürdüm çok düşüktü sağlık ocağındaki kadın hamilesin diyemeyiz bu değerle dedi moralim bozuldu ama bekledim 10 gün sonra tekrar ölçtürdüm ve 2 ay önce kürtaj oldum ama rabbime emanet herşey olcağına varıyor rabbim ne demişse o oluyor biz kaderin önüne geçemiyoruz malesef hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah canım allah razı olsun iğne vereyimdedi istemedim 3 gün antibiyotik alcam inşallah bebeğime çok fazla etki etmez kullanmak zorundayım ciğerimde bişey çıktı ceviz büyüklüğünde eğer daha fazla büyürse nefes alamazmışım mecburum kullanmaya inşallah yavrumu korur rabbim
Merak etme canım. bende ilk hamileligimde idrar yolu enfeksiyonu ve yüksek ateşten antibiyotik kullandim bi kac kez. masallah kizim çok sağlıklı. içini ferah tut .

Keşke benim sezaryenim de senin durumun gibi gerçekleşseydi ozaman durumu belki kabullenebilirdim. Bana dr o plastik eldivenip giyip hart diye alttan çatı muayenesi yapıp canımı yakmış kasılmama neden olmuştu. Çatın dar yapamazsın normal doğum dedi öyle sezaryen oldum. Bebeğim doğal sürecini yaşayamadan alındı ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum :KK43:
Bebeğin kendi doğacağı vakitten önce alınmasına kesinlikle karşı doktorum,bende öyle düşünüyorum. Aksini düşünen doktorla zaten bu süreçte birlikte olmazdım. Bebek nezaman doğmak isterse doğum ozaman olur,doğumun şeklide o anda belli olur dedi hep. Ameliyathaneye giderken bile hala normal doğum şansın var diye ikna etmeye çalışıyordu ama ben kesinlikle istemedim. Korkularım var ve yapamayacağımı düşünüyorum. Benim gibi olanlar için sezeryan gerçekten mükemmel bişey. Birçok kişi zor olduğdan,sonraki dönemki zorluklarından bahsediyorlar ama ben bunlarıda yaşamadım. O yüzden ciddi anlamda konforlu benim için. Umarım normal doğumla alırsın bebeğini kucağına,işin doğasında bu var zaten.

Merak etme canım. bende ilk hamileligimde idrar yolu enfeksiyonu ve yüksek ateşten antibiyotik kullandim bi kac kez. masallah kizim çok sağlıklı. içini ferah tut .
Ay içimi nasıl rahatlattın anlatamam inşallah bebeklerimiz rabbime emanet ilk bebeğimi 9 haftada kaybettim yeni kaybettim bide hemen hamile kaldım insan ister istemez korkuyor herşeyin hayırlısı olsun rabbim ne demişse o :KK200:

Kızlar 2 gün araliklarla kan sonucumu yazayım size kafayı yiycem artık

203-387-378-620 nolcak smdi ya bu nasi bi beta boyle
Hadi inş bir mucize oluyor cnm herşey yolunda gider umarım sonuç artmış ve yüklemeye devam ediyorsa kese de göründüyse sabret biraz daha bi bakarsın herşey değişir

İnşallah canım allah razı olsun iğne vereyimdedi istemedim 3 gün antibiyotik alcam inşallah bebeğime çok fazla etki etmez kullanmak zorundayım ciğerimde bişey çıktı ceviz büyüklüğünde eğer daha fazla büyürse nefes alamazmışım mecburum kullanmaya inşallah yavrumu korur rabbim
Çok geçmiş olsun cnm hiç merak etme bir sıkıntı teşkil etmeyecektir bir hastaya anestezi verdik ve çok ağır antibiyotik vermiştik kullandı Doğum da yaptı bir sıkıntı yaşamadı o nedenle çok korkma yapacak birşey yok sen kullanmazsan zaten iyileşemezsin iyileşemezsen de zaten sonrasını biliyorsun bol istirahat ayaklara sıcak su tekrardan geçmiş olsun

Adetim 2 gün geçince
20 Aralık'ta 10.52
22 Aralık'ta 24.44
25 Aralık'ta 75.48
Merhabalar benimle aynı şeyleri yaşamışsın aramızda bir hafta kadar birşey var ben de gittim keseyi görmeye 1.11 çıktı çok küçük dedi doktor haftaya gel dedi ben de ilk gün sinir oldum geriden geliyor diye şimdi yapacak birşey yok diyor bekliyorum

Çok geçmiş olsun cnm hiç merak etme bir sıkıntı teşkil etmeyecektir bir hastaya anestezi verdik ve çok ağır antibiyotik vermiştik kullandı Doğum da yaptı bir sıkıntı yaşamadı o nedenle çok korkma yapacak birşey yok sen kullanmazsan zaten iyileşemezsin iyileşemezsen de zaten sonrasını biliyorsun bol istirahat ayaklara sıcak su tekrardan geçmiş olsun
Çok sağol canım çok teşekkür ederim cevabın için işk Bebek kayıpla sonuçlanınca insan korkuyor ister istemez rabbime emanet bebeğim antibiyotiğim b grubundan ve 3 gün uygulanacak inşallah iyileşirimde gerek kalmaz fazlasına

Çok sağol canım çok teşekkür ederim cevabın için işk Bebek kayıpla sonuçlanınca insan korkuyor ister istemez rabbime emanet bebeğim antibiyotiğim b grubundan ve 3 gün uygulanacak inşallah iyileşirimde gerek kalmaz fazlasına
Geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşirsin bu üç günlük süreçte başka tedaviye gerek kalmaz. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Moralini sakın bozma iyileşeceğim de kendi kendine inşallah bir şey olmayacak minnakına

Korur inşallah canım bol bol dua et annemde kızkardeşime hamileyken çok kötü hasta olmuş penisilin iğne vurulmuş mecburen ama kardeşim sapasağlam 18 yaşında maşallah

Ben öyle çok kusuyordum ki . Dr artık sana en kuvvetli ilacı verelim dedi. Kanserlerde kemoterapi de kullanilan bulantı hapı var adı zofran . O haptan her gün 4 mg içtim . 45 kiloya düşmüştüm. O ilaç sayesinde yemek yiyebildim 70 le doğuma girdim . Şuan kızım 4 yaşında hiç bir yan etkisi olmadı . Fakat kullanmayı önermeye Dr lar da var. Daha hafif haplarda var belki doktorun onlardan verir arkadaşım

sağol... yarın gideceğim zaten doktora. içim dışıma çıktı artık. işten eve giderken yada evden işe zor tutuyorum kendimi. gelir gelmez kusuyorum. halsizlik had safhada. mide yanması da cabası.. umarım tez zamanda geçer. bittim artık.

Back