• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
B

bizde 8ocakta 6+2 de gittik kese ve yolk var ama kalp atışı duyulmadı 15gün sonra tekrar bakalım dedi sorun yok dedi bilemiyorum son durumu bende :KK43:
Banada sorun yok sakın karamsar olma dedi,normalde 6. Haftada başlarmış kalp atışı. Haftaya tekrar gel bakalım dedi.. geçen ay bebeğin kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum,o yüzden taktım şimdi kafama.. inşallah hayırlı haberler alırız..

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk kontrole gittim. Kese ve yolk göründü,kese haftasıyla uyumlu ama kalp atışı duyamadık. 6+1 görünüyorum keseye göre,haftaya tekrar gel kalp atışı için dedi ama içime bi kurt düştü yine.. 6+1 de kalp atışı olması gerekiyor ama yokmuş gibi hissettim.. kalp atışı duyanlar yada kontrolde duyamayanlar kaçıncı haftadaydınız ?
Canım benım eltimm tam 7. Haftada duydu korkma uzulme strese sokma kendnı

Kızlar yarın doktor kontrolüm var. Beta dün 3200 çıkmıştı yarın 5+0 oluyorum sizce kese görülür mü??

Teşekkür ederim canımm inşallah Rabbim hepinize yaşatsın 20 gün sonra tekrar gel dedi 9. Haftaya kadar da atıyorsa kalbi daha inşallah birşey olmaz Allahın izniyle dedi bakalım :)
Hadi inşallahh o zaman da iyi haberlerle dönersin inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar yarın doktor kontrolüm var. Beta dün 3200 çıkmıştı yarın 5+0 oluyorum sizce kese görülür mü??
Ben doktora gittim dün 2 bin küsürdü 5 binde görünüyor dedi 2 sonra 6.400 civarı olur ve görünür istersen bekle derim çünkü doktorum 5 binde göründüğünü söylemişti ilk gebeliğimde 3 bin küsürken görünmedi

Ben doktora gittim dün 2 bin küsürdü 5 binde görünüyor dedi 2 sonra 6.400 civarı olur ve görünür istersen bekle derim çünkü doktorum 5 binde göründüğünü söylemişti ilk gebeliğimde 3 bin küsürken görünmedi
Anladım canım dün 3200 küsürdü yarın 2kat artmışsa bi ihtimal yani görebilirim hayırlısı bakalım

Bide senin nasıl oldu gebelk değilmiş dedın ya anlatsana canm neler yaşadın grşmyelı

Adete 4 gun kala idrar testi yaptim negatif cikti. biliyorum adete 1 gun kala bile negatif cikabiliyor ama bariz adet belirtilerim var o yuzden olcam biliyorum. Zaten bu ay fazla iliski olmamisti ama bir iliskiden hamile kalanlari okudukca bir ihtimal demistim:/ 6 aydir korunmadik, Daha fazla zaman kaybetmek istemedigimden artik doktora gidicem

Kizlar acil yardim. Sali gunu ozel bi hastanede 6+1 iken bebegimin kalp atisini aldik ve 4 mm idi. Ertesi gun kendi doktoruma gittim yine ayni cikti olculer. Bugun devlet gastanesine gittim yine ayniydi olculer yine kalp atisini dinledik. Benim bebegim gelismiyor mu yani 6+3 olmam lazim di ;((((

Adete 4 gun kala idrar testi yaptim negatif cikti. biliyorum adete 1 gun kala bile negatif cikabiliyor ama bariz adet belirtilerim var o yuzden olcam biliyorum. Zaten bu ay fazla iliski olmamisti ama bir iliskiden hamile kalanlari okudukca bir ihtimal demistim:/ 6 aydir korunmadik, Daha fazla zaman kaybetmek istemedigimden artik doktora gidicem
Kuzucum benmde tamm altıncı ayımda geldı bebişim ve o ay ıkı gunde bır calştık duzenlıı bır şeklde ve eşime hergun bir kaşık keçiboynzu pekmezi özü yedrdm ve oldu nıtekımm Allahım nasipp etti inşallah üç ayı guzellce atltrımda daha cok rahtlarım canm cok duşunmemeye calşışıncada oluyor gerckten

Banada sorun yok sakın karamsar olma dedi,normalde 6. Haftada başlarmış kalp atışı. Haftaya tekrar gel bakalım dedi.. geçen ay bebeğin kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum,o yüzden taktım şimdi kafama.. inşallah hayırlı haberler alırız..
İnşallah canım ama bazen bebiş biraz geriden gelebiliyormuş çok karamsar da olmamak lazım ama sabredemiyoruz işte :) haftaya pazartesi gideceğiz tekrar saat sayıyorum resmen

Kizlar acil yardim. Sali gunu ozel bi hastanede 6+1 iken bebegimin kalp atisini aldik ve 4 mm idi. Ertesi gun kendi doktoruma gittim yine ayni cikti olculer. Bugun devlet gastanesine gittim yine ayniydi olculer yine kalp atisini dinledik. Benim bebegim gelismiyor mu yani 6+3 olmam lazim di ;((((
Kalp atışı normal mi yoksa normalin altında mı ? Eğer normalse bebeğin gelişmesi lazım. Bebek gelişmiyorsa kalp atış hızında sıkıntı vardır,beslenemiyordur. Geçen ay yaşadım bunu,kalp atışı azdı haftası ilerlemiyordu ve kalp atışı durdu. Kalp atışında sıkıntı olsa doktorun uyarırdı,bişey demediler mi ?

Ee pkı doktr olumsuz birşey dedımı ?

Back