2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
tamamen ucretli derken sigorta geçerli sen Hangi medipole gidiyosun ben orayida denemistim bu arada 6.haftadayim
Sefaköye gidiyorum tamamen derken şöyle biz gitmedik ama ark gitmişti acil müdehale 250 tl verdi bu dediğim 3 yıl önce doktorları çok fazla paragöz bizim hekimler derdi hep benim gittiğim doktor çok iyi memnunum ben

Ben medipol megadan memnun kalmadim sefakoy icin de bana bu tarz seyler soylediler bende farkli bi subesinde olumsuz tecrubem oldugu icin tercih etmemistim ismi ne doktorunun ayrica ozel hastanelerde acil vakalarda devlet indirimi var muhtemelen bazi tahlil ya da islemler yapıldı ondan dolayi o fiyat cikmis olabilir ben acibadem atakente gidiyorum simdilik hersey yolunda

Tülay hanıma gidiyordum şimdi deniz hanıma başladım şuan memnunum ama Tülay hanım da çok tatlı bir doktor tabi sen nerde memnun kaldıysan orda devam et nerde oturuyorsun

Ben tok gitmiştim, haliyle açlık şekeri biraz yüksek çıkmış, onda normal demişti. Diğer testler hormon, kansızlık ve enfeksiyon vs var mı diye baktıkları testler

günaydın hanımlar..
dün akşamdan beri midem ağzımda.. hep bir şeyler atıştırıyorum ama yemek yiyemiyorum midem almıyor. akşam erken yattım sabah kalktım direk banyoya. çok fena oldum.. süt içtim bi de yumurta haşlamıştım. her sabah yaptığım gibi. elimi bile veremedim. sadece ekmek yiyorum. midem yanıyor. bulantı var hep. kraker falan yiyorum şu an midem boş kalmasın diye. o kadar zor geldim ki bugün işe. ben böyle napacağım bilmiyorum

Ah ben de bulantı yok diye seviniyordum, hatta buraya yazmıştım, dünden beri ben de çok kötüyüm. Af edersiniz zeytine taktım, düşündükçe midem ağzıma geliyor. Ben de işteyim, zor oturuyorum. Allah kolaylık versin. Bebeklerimiz sağlıkla gelişsin, kucağımıza almak nasip olsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…