• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayyyy cnm ya şimdi seni öğrenince saçma sapan düşündüğümü anladım kötü şeyler geçmiş başından ama Allah büyük mutlaka bir nedeni vardır herşeyin belki hayırlı deildi belki sağlıklı deildi ne bileyim herşey olabilir şuanki değerlerin ve son sat söyle bir hesap yapayım
Allah sabrını da veriyo yaşadıkları insanı olgunlastiriyo ne bilim hayata herşeye bakış açın değişiyor .. sat 7 aralık cnm 5 aralıkta kan verdim 203 çıktı 7 aralikta tekrar verdim 382 cikti yarina randevu aldm sabah gidicem bakalim

Bence hemen gitme bekle sonra Benim gibi kara kara düşünürsün en azından bilmediğin zaman daha az kötü şeyler gelir aklına sağlık ocağına git bthcg yaptır emin ol sonra git derim ama sabırsızsan benim gibi erkenden git:)
Bende korkuyorum yaşım da ileri .kimbilir beni neler bekliyor. Zor bir yil olucak ama insallah saglikli sihatli bir yil olur.:anneadayı:

Allah sabrını da veriyo yaşadıkları insanı olgunlastiriyo ne bilim hayata herşeye bakış açın değişiyor .. sat 7 aralık cnm 5 aralıkta kan verdim 203 çıktı 7 aralikta tekrar verdim 382 cikti yarina randevu aldm sabah gidicem bakalim
Yok cnm korkma geri deil normal geç dinlenmedik aynı sonuçlar ben de de çıktı ilk 222 ikinci 384 üçüncü için bir hafta ara verdim yine yaptırdım sağlık ocağında 3178 çıktı yani hızla yükseldi ama kese de durum öyle deil sat tarihim 27 kasım o güne göre 6+1 olmam gerekirken benim sonuç 4 haftalık gibi takma kafana ben de çok üzüldüm ilk ama şuan biraz daha iyiyim İnan herşey çok güzel olacak burdan da yazacaz :)

Yok cnm korkma geri deil normal geç dinlenmedik aynı sonuçlar ben de de çıktı ilk 222 ikinci 384 üçüncü için bir hafta ara verdim yine yaptırdım sağlık ocağında 3178 çıktı yani hızla yükseldi ama kese de durum öyle deil sat tarihim 27 kasım o güne göre 6+1 olmam gerekirken benim sonuç 4 haftalık gibi takma kafana ben de çok üzüldüm ilk ama şuan biraz daha iyiyim İnan herşey çok güzel olacak burdan da yazacaz :)
Inş cnm inş bnm geç döllenme zaten aralık- 25 de kan verdim adete 5 gün kala 2 çıktı değer boşuna evham yapıyorum aslında yaşadıklarımdan dolayı normal oda

Inş cnm inş bnm geç döllenme zaten aralık- 25 de kan verdim adete 5 gün kala 2 çıktı değer boşuna evham yapıyorum aslında yaşadıklarımdan dolayı normal oda
Seninle aramızda sanırım bir hafta var hadi cnm bu bebişler tutunsun bize de birlikte geçirelim hamilelik hikayelerimizi nerde yaşıyorsun sen

Arayı çok uzatmamak gerekirmiş :emir_bebek: bazen denk geliyor yaşıtlarım torun seviyor :KK48:
Hiç takma kafana bak benim kuzenim 43 yaşında yeni evlendi geçen gün hamile olduğunu öğrendim bir aylıkken düşük yaptı ama en azından hala çalışıyor tüpleri bunu öğrendi ve normal yolla hamile kaldı ki şuan İnan 20 yaşında bile hamile kalıp düşük yapan çok var bir de bunları düşün rabbim gönlüne göre versin :) sen nerde yaşıyorsun

Hiç takma kafana bak benim kuzenim 43 yaşında yeni evlendi geçen gün hamile olduğunu öğrendim bir aylıkken düşük yaptı ama en azından hala çalışıyor tüpleri bunu öğrendi ve normal yolla hamile kaldı ki şuan İnan 20 yaşında bile hamile kalıp düşük yapan çok var bir de bunları düşün rabbim gönlüne göre versin :) sen nerde yaşıyorsun
Öyle haklisin. Yaşadığım yer biraz karışık. 3 gun ankaradayim. 4 gun başka şehire gidip geliyorum iş nedeniyle.

Olsun burdan da yakın olmaya çalışırız önemli deil sağlıkçıyım ama bu konulardan Pek anlayamıyorum ama kan değerlerinle ilgili ve ya başla sağlık problemi yaşarsan özelden yazabilirsin yardımcı olurum
Tşk ederim cnm sagol yazarim tabi bende sigortaciyim sende sorabilirsin lazım olursa :)

Öyle haklisin. Yaşadığım yer biraz karışık. 3 gun ankaradayim. 4 gun başka şehire gidip geliyorum iş nedeniyle.
Anladım olsun sıkma canını ve hep şunu düşün iyi ki bir evladım var de onunla mutlu olmaya çalış İnan sonrası okadar kolay oluyor ki sen de göreceksin kafa rahat olamayınca hiç birşey olmuyor

Back