- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.101
Bende haftaya pazartesi gidicem ayni gün yaniÖyle tabi bakalım sen me zaman gideceksin doktora benim haftaya pazartesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende haftaya pazartesi gidicem ayni gün yaniÖyle tabi bakalım sen me zaman gideceksin doktora benim haftaya pazartesi
Hadi ozaman gün sayımı başlasın :) dua edelim herşey çok güzel olsun diyeBende haftaya pazartesi gidicem ayni gün yani
Hangi hastaneye gidiyordunuzBen İzmirliyim ama eşimden dolayı ist geldik yeni ben ist yaşayan buldum ama herkes bi tarafta yakın yokki beraber gidip gelelim
Insallah herşey çok güzel olur haftaya bebisleri gördüğümüzün haberini veririzHadi ozaman gün sayımı başlasın :) dua edelim herşey çok güzel olsun diye
Medipole gidiyorum senHangi hastaneye gidiyordunuz
AcibademMedipole gidiyorum sen
Aynen aynen yazalımInsallah herşey çok güzel olur haftaya bebisleri gördüğümüzün haberini veririz
Acıbadem tamamen ücretli olduğu için medipolu tercih ettim kaç haftalıksınAcibadem
tamamen ucretli derken sigorta geçerli sen Hangi medipole gidiyosun ben orayida denemistim bu arada 6.haftadayimAcıbadem tamamen ücretli olduğu için medipolu tercih ettim kaç haftalıksın
Sefaköye gidiyorum tamamen derken şöyle biz gitmedik ama ark gitmişti acil müdehale 250 tl verdi bu dediğim 3 yıl önce doktorları çok fazla paragöz bizim hekimler derdi hep benim gittiğim doktor çok iyi memnunum bentamamen ucretli derken sigorta geçerli sen Hangi medipole gidiyosun ben orayida denemistim bu arada 6.haftadayim
Ben medipol megadan memnun kalmadim sefakoy icin de bana bu tarz seyler soylediler bende farkli bi subesinde olumsuz tecrubem oldugu icin tercih etmemistim ismi ne doktorunun ayrica ozel hastanelerde acil vakalarda devlet indirimi var muhtemelen bazi tahlil ya da islemler yapıldı ondan dolayi o fiyat cikmis olabilir ben acibadem atakente gidiyorum simdilik hersey yolundaSefaköye gidiyorum tamamen derken şöyle biz gitmedik ama ark gitmişti acil müdehale 250 tl verdi bu dediğim 3 yıl önce doktorları çok fazla paragöz bizim hekimler derdi hep benim gittiğim doktor çok iyi memnunum ben
Tülay hanıma gidiyordum şimdi deniz hanıma başladım şuan memnunum ama Tülay hanım da çok tatlı bir doktor tabi sen nerde memnun kaldıysan orda devam et nerde oturuyorsunBen medipol megadan memnun kalmadim sefakoy icin de bana bu tarz seyler soylediler bende farkli bi subesinde olumsuz tecrubem oldugu icin tercih etmemistim ismi ne doktorunun ayrica ozel hastanelerde acil vakalarda devlet indirimi var muhtemelen bazi tahlil ya da islemler yapıldı ondan dolayi o fiyat cikmis olabilir ben acibadem atakente gidiyorum simdilik hersey yolunda
Simdilik bi sıkıntım yok ins da olmaz hakkimzda hayirlisiTülay hanıma gidiyordum şimdi deniz hanıma başladım şuan memnunum ama Tülay hanım da çok tatlı bir doktor tabi sen nerde memnun kaldıysan orda devam et nerde oturuyorsun
Hangi acıbadem hangi dr ve ücreti ne kadar acaba?Acibadem
benim annem 40 yasinda dogum yapmisti.masallah su an cin gibi bi kiz kardesimiz varIlk çocuk da 33 yasindaydim.
Şimdi 41 .
Ben tok gitmiştim, haliyle açlık şekeri biraz yüksek çıkmış, onda normal demişti. Diğer testler hormon, kansızlık ve enfeksiyon vs var mı diye baktıkları testlerteşekkür ederim:)
Öğleden sonra şehir dışına gidicem. Saat 11.45 e randevu verdiler. Öğleden sonra o panikle yola çıkmak da istemiyorum doğrusu. Sonuçlara da yetişemem. Pek çok test isteyecek sabah aç olmak gerek. O saat geç olucak.kararsizim o nedenle.
insallah iyi cika4.hayirli haberler bekliyoruzKızlar doktora geldim değerim yukselmisdir inş çok stres yaptim yaa tahlilleri verdim sonucları bekliyorum
Ah ben de bulantı yok diye seviniyordum, hatta buraya yazmıştım, dünden beri ben de çok kötüyüm. Af edersiniz zeytine taktım, düşündükçe midem ağzıma geliyor. Ben de işteyim, zor oturuyorum. Allah kolaylık versin. Bebeklerimiz sağlıkla gelişsin, kucağımıza almak nasip olsun da.günaydın hanımlar..
dün akşamdan beri midem ağzımda.. hep bir şeyler atıştırıyorum ama yemek yiyemiyorum midem almıyor. akşam erken yattım sabah kalktım direk banyoya. çok fena oldum.. süt içtim bi de yumurta haşlamıştım. her sabah yaptığım gibi. elimi bile veremedim. sadece ekmek yiyorum. midem yanıyor. bulantı var hep. kraker falan yiyorum şu an midem boş kalmasın diye. o kadar zor geldim ki bugün işe. ben böyle napacağım bilmiyorum