• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ah ben de bulantı yok diye seviniyordum, hatta buraya yazmıştım, dünden beri ben de çok kötüyüm. Af edersiniz zeytine taktım, düşündükçe midem ağzıma geliyor. Ben de işteyim, zor oturuyorum. Allah kolaylık versin. Bebeklerimiz sağlıkla gelişsin, kucağımıza almak nasip olsun da.

bende diyordum güzel diye. ama 2 gündür fenalardayım. çok sevdiğim yemekler bile aklıma geldikçe fena oluyorum. amiin.. önemli zamanlar iyi beslenmemiz lazım ne kadar zorlasam da olmuyor. Allah yardım etsin. geçecek inşallah.. ama iş yerinde çok zormuş gerçekten..

günaydın hanımlar..
dün akşamdan beri midem ağzımda.. hep bir şeyler atıştırıyorum ama yemek yiyemiyorum midem almıyor. akşam erken yattım sabah kalktım direk banyoya. çok fena oldum.. süt içtim bi de yumurta haşlamıştım. her sabah yaptığım gibi. elimi bile veremedim. sadece ekmek yiyorum. midem yanıyor. bulantı var hep. kraker falan yiyorum şu an midem boş kalmasın diye. o kadar zor geldim ki bugün işe. ben böyle napacağım bilmiyorum:KK17:
bu hafta bende de başladı özellikle sabah bulantıları, gece uyuyamama, sık sık uyanma mide bulantısıyla, dün işe gelirken tostun yanına yumurta haşlamıştım, yerken bi tiksindim afedersiniz öğütmekten hal oldum, ara verdim biraz ama yumurta aklıma geldikçe kötü oluyorum midem daha hassas bugün, İnş en kötüsü budur, kızlar midenizi sık sık doldurun aç kalmasın az az sık sık atıştırın

günaydın hanımlar..
dün akşamdan beri midem ağzımda.. hep bir şeyler atıştırıyorum ama yemek yiyemiyorum midem almıyor. akşam erken yattım sabah kalktım direk banyoya. çok fena oldum.. süt içtim bi de yumurta haşlamıştım. her sabah yaptığım gibi. elimi bile veremedim. sadece ekmek yiyorum. midem yanıyor. bulantı var hep. kraker falan yiyorum şu an midem boş kalmasın diye. o kadar zor geldim ki bugün işe. ben böyle napacağım bilmiyorum:KK17:
Dünden beri aynı durumdayım hiç keyif kalmıyor insanda :( dün doktor kalp atımı başladığından dolayı oluyor normal dayan dedi

Bi de tavsiye hamilelik boyunca sıcak suyla duş almaktan kaçının, sıcak su doğumu hızlandırırmış, benim dr ılık suyla ve olabildiğince ayakta duş al demişti.

bu hafta bende de başladı özellikle sabah bulantıları, gece uyuyamama, sık sık uyanma mide bulantısıyla, dün işe gelirken tostun yanına yumurta haşlamıştım, yerken bi tiksindim afedersiniz öğütmekten hal oldum, ara verdim biraz ama yumurta aklıma geldikçe kötü oluyorum midem daha hassas bugün, İnş en kötüsü budur, kızlar midenizi sık sık doldurun aç kalmasın az az sık sık atıştırın

normalinde de her gün yumurta haşlar getirirdim ben aman yarabbim bugün açıp da soyamadım bile. inşallah geçer tez zamnda zor böyle . halszlik yapıyor. kraker , galeta falan atıştııryorum ben de ..

Dünden beri aynı durumdayım hiç keyif kalmıyor insanda :KK43: dün doktor kalp atımı başladığından dolayı oluyor normal dayan dedi

ayy onun kalbini severim ben. kendi bir parça bize yaptıklarına bak. :emir_bebek::emir_bebek: dayanıyoruz mecburen

normalinde de her gün yumurta haşlar getirirdim ben aman yarabbim bugün açıp da soyamadım bile. inşallah geçer tez zamnda zor böyle . halszlik yapıyor. kraker , galeta falan atıştııryorum ben de ..

ayy onun kalbini severim ben. kendi bir parça bize yaptıklarına bak. :emir_bebek::emir_bebek: dayanıyoruz mecburen
Öyle valla minnacık şeyler şimdiden ne halllere sokuyolar bizi

Ooo kızlar bulantılar başlamış Allah kolaylık versin benim Bebek sürpriz geldiği için hiç hamilelik moduna giremedim normal hayatıma devam ediyorum sanki hiç değilim gibi zaten ilkinde de aşırı bulantım olmadı eğer bi sıkıntı olmazsa üç hafta sonra doktora gideceğim
Herkese üç ay sonra söyleyeceğim şimdi biraz yokmuş gibi davranıyorum açıkcası biraz oğlum içinde üzüldüm gelecek ay iki yaş olacak çok küçük haksızlık yapmışım gibi hissediyorum
Grubta genelde ilk bebekler mi var yoksa ikinci mi

Kızlar doktor kürtaj dedi değerim hiç artmamış yatis işlemlerini yapıyorum neyapcam ben ya

günaydın hanımlar..
Aynen benimde başladı mide bulantıları. Canım hiçbişey istemiyo yemek yapmakda istemiyorum ama 2.5 yasinda kızım var mecburen ona biseyler hazirliyorum

Kızlar doktor kürtaj dedi değerim hiç artmamış yatis işlemlerini yapıyorum neyapcam ben ya
Hakkında hayırlı bu şekildedir belki canım moralini yüksek tut senin sağlığında çok önemli tabiki çok zor biliyorum insan hemen alisiyo kabulleniyo bebegini ama insallah bi daha böyle bisey yazamazsin

Cnm biraz önce yanlış okudum bir daha bakınca anladım ama yazmış bulundum çok pardon çok üzüldüm ya şok oldum hatta rabbim yardımcın olsun
Sagol.cnm yatis verdi kürtaj yapacaktı ben beklemek istiyorum dedim bi kaç gün belki yükselir diye pazartesi gel o zmn dedi yarın özel bi doktor var onun muayenehanesine gidicem

Ooo kızlar bulantılar başlamış Allah kolaylık versin benim Bebek sürpriz geldiği için hiç hamilelik moduna giremedim normal hayatıma devam ediyorum sanki hiç değilim gibi zaten ilkinde de aşırı bulantım olmadı eğer bi sıkıntı olmazsa üç hafta sonra doktora gideceğim
Herkese üç ay sonra söyleyeceğim şimdi biraz yokmuş gibi davranıyorum açıkcası biraz oğlum içinde üzüldüm gelecek ay iki yaş olacak çok küçük haksızlık yapmışım gibi hissediyorum
Grubta genelde ilk bebekler mi var yoksa ikinci mi
Benim ikinci olcak inşallah ben de sizin gibi düşünüyorum ama sizin oğlunuz yine iyi doğana kadar bu bebek 2.5 yaşını geçer benimki henüz yarın tam 9 aylık oluyor 9 aylık yani benim ve burda bi arkadaş daha var bebeği 7 aylık onun ikimizin işi daha yaş galiba:eğlence:o_O:KK48:

Sagol.cnm yatis verdi kürtaj yapacaktı ben beklemek istiyorum dedim bi kaç gün belki yükselir diye pazartesi gel o zmn dedi yarın özel bi doktor var onun muayenehanesine gidicem
Canım kesen görünmedimi? Anlamadım benm kese göründükten sonra değere daha bakılmadı senin kese görünmüş müydü?

Canım kesen görünmedimi? Anlamadım benm kese göründükten sonra değere daha bakılmadı senin kese görünmüş müydü?
Ben bugün ilk kez gittim doktora kanımı acilden verdim değerim yükselsin öyle girdisiyim 203 . 387. Bugunki de 378 çıktı keseye benzer bisi vardı ama ne bilim anlamadim ben eve geldm yarın başka doktora tekrar baktircam

Back