- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.141
Kızlar ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyiz sizce tabi ben daha beta kontrolündeyim yükseliyor mu ona baktırıyorum daha, normal şartlarda bugün yarın regl olmam gerekiyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.çok zor bi durum çok üzgünüm vardır bir hayır. . .Kızlar doktor kürtaj dedi değerim hiç artmamış yatis işlemlerini yapıyorum neyapcam ben ya
cok uzuldum.her serde vardir bir hayir.Kızlar doktor kürtaj dedi değerim hiç artmamış yatis işlemlerini yapıyorum neyapcam ben ya
Gecen sene son adet tarihim 30 kasimdi tup bebekle hamile kaldim 28 agust ta kucagima aldim..allah saglikla sizlere de nasip etsin insHerkes normal yolla hamile kalmış sanırım benim gibi tüp bebek hamilesi yok mu :))
Geçmiş olsun canım ama kese zaten o değerlerde görünmez belki kimyasal gebeliktir hakkında hayırlısı olsun inşaAllah güzel sonuçlar alırsın inşaAllahBen bugün ilk kez gittim doktora kanımı acilden verdim değerim yükselsin öyle girdisiyim 203 . 387. Bugunki de 378 çıktı keseye benzer bisi vardı ama ne bilim anlamadim ben eve geldm yarın başka doktora tekrar baktircam
Canım beta 1060 çıktı benm 4 gün sonra gittim dış gebelik olup olmadığından emin olmak için.. istersen beta hcg 1000lere ulaştığında 3-4 gün sonra gidebilirsin kimisi kalp atışlarını bekliyor 3 hafta sonra gidiyor ama benim o kadar sakin olamıyorum korkuyorumKızlar ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyiz sizce tabi ben daha beta kontrolündeyim yükseliyor mu ona baktırıyorum daha, normal şartlarda bugün yarın regl olmam gerekiyordu
Aynen bende pek sakin olamıyorum korkuyorum da çok duyuyorum okuyoruz burada dış gebelik veya kimyasal gebelik olanları o yüzden insan çok tedirgin oluyorCanım beta 1060 çıktı benm 4 gün sonra gittim dış gebelik olup olmadığından emin olmak için.. istersen beta hcg 1000lere ulaştığında 3-4 gün sonra gidebilirsin kimisi kalp atışlarını bekliyor 3 hafta sonra gidiyor ama benim o kadar sakin olamıyorum korkuyorum
Ben de öyleyim malesef ikinci ve sürpriz bebek olduğu halde en az ilki kadar endişeliydim ilk evde idrar testleri ile iki gün de bi takip ettim sonra 4 kere kan aldırdım iki gün arayla 34-168-352-1060 oldu 4 gün sonra da gördük keseyi şükür bu cuma da yolk sac vardı doktor bi hafta sonra gel kalp atışını görürüz dedi inşaAllah öyle olurhepimiz güzel haberler alalım inşaAllah olmasın kötü şeylerAynen bende pek sakin olamıyorum korkuyorum da çok duyuyorum okuyoruz burada dış gebelik veya kimyasal gebelik olanları o yüzden insan çok tedirgin oluyor
cannormalinde de her gün yumurta haşlar getirirdim ben aman yarabbim bugün açıp da soyamadım bile. inşallah geçer tez zamnda zor böyle . halszlik yapıyor. kraker , galeta falan atıştııryorum ben de ..
ayy onun kalbini severim ben. kendi bir parça bize yaptıklarına bak. dayanıyoruz mecburen
ımmKızlar doktor kürtaj dedi değerim hiç artmamış yatis işlemlerini yapıyorum neyapcam ben ya
canım ya İnan çok üzüldüm, Rabbim önce sana sağlık versin, sebebi araştırılıp tez zamanda sağlığına kavuşursun ve sağlıklı evlatlar nasip olur inş(Kızlar doktor kürtaj dedi değerim hiç artmamış yatis işlemlerini yapıyorum neyapcam ben ya
Çatlatma iğnesi kullandınmı acaba:)Kızlar klomen kullanınca beta hcg değişir mi. Yumurtlamadan onbir gün sonra 44 sizce gebelik mi
Hayırrr zaten istemiyorum ben ablamun 2 tane var şimdi 3yü istiyor o kullandı dört gözle haberini bekliyoruz :)Çatlatma iğnesi kullandınmı acaba:)
Beta hcg klomenden değil bebişten artar canım, henüz çok yeni anlaşılan hayırlı olsun ( bu arada çatlatma iğnesi vurulduysan 10 güne kadar etkisi sürebiliyor beta yı etkileyebiliyor)Kızlar klomen kullanınca beta hcg değişir mi. Yumurtlamadan onbir gün sonra 44 sizce gebelik mi
Bir sorarım canım iğnemi klomen mi :). Anlamdan bekliyoruz hayırlı haberi tşk ederim cevabın içinBeta hcg klomenden değil bebişten artar canım, henüz çok yeni anlaşılan hayırlı olsun ( bu arada çatlatma iğnesi vurulduysan 10 güne kadar etkisi sürebiliyor beta yı etkileyebiliyor)
İğne kullanmadıysa bebiştendir hayırlısı olsun inşallahHayırrr zaten istemiyorum ben ablamun 2 tane var şimdi 3yü istiyor o kullandı dört gözle haberini bekliyoruz :)
Tşk ederim canım. Kendileri kayınvalidesinde tele bakmıyor ben çatlıcam meraktan
İğne kullanmadıysa bebiştendir hayırlısı olsun inşallah