2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kontrole gittiğimde 11+ 3 olucak bebeğim bu kadar erken belli olmaz dimi cinsiyet
Mecburen 4 hafta sonraki kontrolü beklicez
15- 16. Haftaları

Kontrole gittiğimde 11+ 3 olucak bebeğim bu kadar erken belli olmaz dimi cinsiyet
15- 16. Haftaları
Cnm 11+4 te bugün göremedi cinsiyeti doktorum. Erken daha dedi. 7 nisana randevu verdi, 16 haftalık olacak ozaman

Canım evet çok üzücü bir durum ama şu sıra pegasusta kampanya var 15 marttan sonraki uçuşlarda %40

Uygun bir tarih belirleyip en azından ev ziyaretine gidebilirsin. Arkadaşının gönlünü alırsın böylelikle.

Bazı şeyleri çok isteyince olmuyor gerçekten. Bizim de geçen sene yaz tatilimiz küçük bir sebepten iptal olmuştu. Ama vardır bir hayır diye düşünüyorum sen de öyle düşün ağlama

Alemsin gelinin olana kadar yaşlanırsın artık canım benim içinde hisset bakalım ilk içinden geleni yaz o zaman

15- 16. Haftaları
Benim kızımda dr 12. Haftada net söylemişti ama doktorun profesyönelliğine ve bebeğin duruşuna göre değişir sanıyorum. İnşallah söyler

patisserieyumyum hayırlı olsun hem sevindim hem kıskandım kızın olacağına..Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah. Önden gitmesine birşey dedi mi doktor. Diğer kontrollerinde de önde miydi.
Birde göğüs uçlarında kararma aşerme filan var mıydı
Çok sordum

arkadaşın düğünü var bilet kestim 3 dakika geç kaldım diye kapılar kapanmış açmadılar gidiş geliş yandı biletim sabahtan beri ağlıyorum yatakda
Oy canım benim bak bebişinizin haberini almışsınız. Uçağı kaçırmak kötü bilirim ama ağlama sakın bebiş etkileniyor bundan vardır bir hayır gidemememde arkadaşında anlar seni

Totosu bize dönük bacak arası
Bizede böyle bir resim verdi poposu dönük bacak arası görünüyor
Oyy canım benimm seninde gönlünden geçeni verir rabbim inşallah. Hep önden gidiyordu canım hep 4 gün öndeydi bu sefer 6 gün öne geçmiş. Adet tarihinden eminmisin dedi evet dedim ozaman erken yumurtlamışsın dedi. Göğüs ucumda kararma ve hassaslık var canım aşerme olarakda hep meyve istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…