2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Ay inşallah merak ediyorum bende :)

Eee ismini ne koyacaksınız

Bizim kız olursa belli aslında erkek olursa da eşimin çanakkale şehidi bir büyük amcası var onun adını koyacağız da onun yanına bir isim daha koyarım gibi

Off sinüzit gerçekten fena bişey inşallah geçer kısa zamanda

Yoksa senin totemler mi turuyor cinsiyet konusunda erkek olursa hazır kız olursada aklımızda bir sürü kız ismi var çok güzel karar veremiyoruz

Sana da çok geçmiş olsun canım. Aynen sinüzit daha kötü ben normalde de çok hasta olurdum faranjitim var meslek hastalığı maalesef( ben de çok halsizim uyuyamadım da eşimle temizlik işine girdik şimdi de yemek hazırlığı.. neyse ki yarın tatil dinlenirim artık

Yoksa senin totemler mi turuyor cinsiyet konusunda erkek olursa hazır kız olursada aklımızda bir sürü kız ismi var çok güzel karar veremiyoruz
Ttotem değil de öyle hissetmiştim, kendi bebeğimi de kız hissediyorum ama bakalım salı belli olur inşallah :)

Benim kızımın adı Sevda onunla yakışan isimler olsun istiyorum kardeşinin de

Canım Hayırlı olsun :))

Ttotem değil de öyle hissetmiştim, kendi bebeğimi de kız hissediyorum ama bakalım salı belli olur inşallah :)

Adıyla yaşasın maşallah :) kız olursa Sevgi koyabilirsin bence. Hem uyumlu hem de anlam olarak yakın.

Bende hep kız hissediyorum rüyamda da görüyorum hatta doktora gidince kızımı gördünüzmü diyicem o derece farklı bişi derse şok olurum hatta

Bizimde ismimiz belli canım inci gibi saf temiz değerli olsun diye inci koyucaz adını :))

Bende hep kız hissediyorum rüyamda da görüyorum hatta doktora gidince kızımı gördünüzmü diyicem o derece farklı bişi derse şok olurum hatta
Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlat olsun inşallah :) kızım olduğundan mı bilmiyorum kız evlat bir başka belki oğlum olsa da tam tersi düşünürdüm:)

Ama ben biraz mükemmeliyetçi yapıya sahibim, gelinim olsa ilerde ona ev işlerinde karışma ihtimalim var belki bu yüzden hiç oğlum olmaz

Yok canım sevgi isminde tanıdıklarım var hiç hoşlanmadığım :) Beyza düşünüyorum.
Ya evet o şey bende de var. İsimlerle kişileri özdeşleştiriyorum. Şu kişi şöyleydi bu böyleydi falan filan :)
Beyza ismi çok güzel bakalım, sağlıkla gelsin de bunlar en zevkli konular :)

Ya evet o şey bende de var. İsimlerle kişileri özdeşleştiriyorum. Şu kişi şöyleydi bu böyleydi falan filan :)
Beyza ismi çok güzel bakalım, sağlıkla gelsin de bunlar en zevkli konular :)
Aynen öyle canım:) en çnemlisi sağlıklı olmaları. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Kızımda isme son aya kadar karar verememiştik her söylediğimiz isme bir kulp buluyorlardı en son eşim sevda olacak dedi ben de beğendim :)

arkadaşın düğünü var bilet kestim 3 dakika geç kaldım diye kapılar kapanmış açmadılar gidiş geliş yandı biletim sabahtan beri ağlıyorum yatakda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…