• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ben üniversitede öğretim görevlisiyim ve burada sistem çok farklı ast üst ilişkisi diyelim. Birşey söylersemde izin almak için 3 gün önceden başvurman lazım diyecekler eminim daha önce yaşadım bunu. Bende ya sabır dedim ve cumartesi kontrolüm zaten o günü bekliyorum allaha emanet bebeklerimiz

CANım bari akşam acile git. Gebelikte bu tür kaşıntıları hafife almamalısın, gebelik alerjisi denen birşey de var, ne olduğunun anlaşılması lazım ihmal etme

Selam kızlar. Aranızda hiç kasık ve bacak ağrısı yaşayan oluyor mu? Moralim çok bozuk hep üst üste geliyor. Grip oldum tam geçti derken kasığımdan başlayarak bacaklarıma kadar ağrı oluyor. Belim ağrıyor. Yatınca sıkıntı yok, ayağa kalkıp gezince başlıyor ağrımaya. Rapor aldım 2 gün. Kendimi tutamıyorum ağlıyorum bir şey olacak diye :(

canım ayrıntılı ultrason için erken değil mi?
20. haftadan sonra ayrıntılı ultrasona giriliyor diye biliyorum(ilk kızımda öyle girmiştim ben)

canım nasıl izin vermezler hastaneye gitmek senin yasal hakkın. İş kanununa göre izin vermek zorundalar
Yurtdışındayım 4 ayrıntılı var başka doktor bakıyor

Gunaydın kızlar her sabah kız gıdınce uyuyan ben bugün heyecandan uyuyamadım... kontrolum var bakalım güzel haberler olsun inş :dua: bu adet agrısı gıbı kasık agrısı bendede var gecen ayda olmustu adet zamanım gelınce baktım bu ay da cmt adet günü gosterıyor ve bende yıne agrı basladı senınde adet döngun geldıgı ıcın agrın olmus olabılır:KK54:

Çok teşekkür ederim telden giriyorum dosya yükle dedim ama dediğiniz gibi kabul etmedi.Kırpıp deneyim
Belli değil sanki daha erken olabilir
Beni de eklermisiniz listeye :KK48:@MinikPiranha

Sat 2 aralık, istanbul , ilk bebiskom cinsiyet kız adını da koyduk Ceren :KK68:

Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin :dua:
Merhaba hoşgeldin Benimde kızımın adı Helin Ceren:KK5: ama cerenler çok yaramaz olur söyleyeyim:rolleyes:
Ya canım herkes nubu altında paralel bir çizgi olduğunda şöyle olur böyle olur diye yorum yapmış ama ben araştırdım nub teorisi şöyleymiş. En başta hem kız hem erkek organı aynı pipi yani. O pipi gibi olan yapı kızlarda zamanla içe doğru gidiyormuş. Ama erken cinsiyet tahminlerinde pipi olan yapı 30° lik acıyla duruyorsa kız 90° lik acıyla duruyorsa erkekmiş yani bizim attiklarimizda o yapı görülmüyor gördüğün gibi :110:
Yanlış bilgi 90derece değil 30derecelik açı erkek paralel ise kız:KK20:
Altta paylaşıyorum görüntüyü

Kızlar 10+3 dünkü ultrason görüntüsü sizce cinsiyeti ne çok merak ediyorum Eki Görüntüle 2117392
Kız mı acaba nub çok belli değil kafa yapısı erkek gibi ama bilemedim
Nub teorisine göre cinsiyet nedir sizce arkadaslar. Normalde 12+1'im ama ultrasonda 12+5 çıktı 64 mm olmusuz... :anneadayı: Doktor cinsiyet tahmini yapti ama 16. Haftayi bekleyelim değişebiliyor dedi... sizin tahminleriniz nedir?Eki Görüntüle 2117438
Kız gibi sanki, ne dedi dr HAyırlısı oldun mssallah
günaydın kızlar ben hala hastayım düne göre daha kötüyüm :110:
izinde alamıyorm hatta mesaiye kalmamı istiyolar işler cok diye :KK1:
gece acilden rapor alıcam :63:
Geçmiş olsun canım Bencede al rapor zaten cuma yarın dinlenirsin 3gün

Nub teorisi görüntü

Eklentiler

• D29BE04C-8EF1-473F-A650-955C096E017D.jpeg
    D29BE04C-8EF1-473F-A650-955C096E017D.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 53
Gunaydın kızlar her sabah kız gıdınce uyuyan ben bugün heyecandan uyuyamadım... kontrolum var bakalım güzel haberler olsun inş :dua: bu adet agrısı gıbı kasık agrısı bendede var gecen ayda olmustu adet zamanım gelınce baktım bu ay da cmt adet günü gosterıyor ve bende yıne agrı basladı senınde adet döngun geldıgı ıcın agrın olmus olabılır:KK54:
Hadi bakalım güzel haberlerini hemen yaz benimde yarın sonra hafta içi yine başka dr:KK73::KK5:

Belli değil sanki daha erken olabilir

Merhaba hoşgeldin Benimde kızımın adı Helin Ceren:KK5: ama cerenler çok yaramaz olur söyleyeyim:rolleyes:

Yanlış bilgi 90derece değil 30derecelik açı erkek paralel ise kız:KK20:
Altta paylaşıyorum görüntüyü

Kız mı acaba nub çok belli değil kafa yapısı erkek gibi ama bilemedim

Kız gibi sanki, ne dedi dr HAyırlısı oldun mssallah

Geçmiş olsun canım Bencede al rapor zaten cuma yarın dinlenirsin 3gün

Nub teorisi görüntü
AA bende cok emrak ediyodum bu nub nedir diye sağol canım öğrenmiş oldm :KK48:

Geçmiş olsun. Bende kronik faranjit var her gün ara ara öksürüyorum. İkili test için ultrasona girdiğimde bizim ufaklığın duruşundan dolayı ense kalınlığını ölçemediler. Doktor öksürmemi söyledi, öksürürken bebek ultrasonda sadece irkildi. Bir şey olacağını sanmıyorum canım ama içinin rahatlaması için bir doktora görün istersen, belki bitkisel bir ilaç vardır.
Ben öksürüğüm arttığında biraz elma ve ayvayı (kabuklarından da koyuyorum) demleyip bal ile tatlandırarak ılık içiyorum çok rahatlatıyor. İçine ıhlamurda atabilirsin fakat doktorum günde en fazla iki bardak içebileceğimi söyledi. Ani krizlerde de bir kaşık bala biraz limon biraz karabiber koyuyorum oda iyi geliyor.
Çok sağol canım benim Allah razı olsun doktorum hiç bi zararı olmaz dedi ama kulaktan duyma şeyler korkuttu beni o yüzden sormak istedim bal limon zencefil karabiber yaptım ama ayva ve elmayı da Denicem bir türlü geçmedi çok bunaltyo beni artık

Güzel haberler al inş cnm, adet dönemim değil daha. En son 13 aralıkta olmuştum adet. Geçen hafta da olmuştu magnezyum verdi ama yine başladı ağrı

Günaydın herkese. Dün bizim de kontrolümüz vardı. 11+3 olmamız lazım ama 12+3 çıktık. Zaten başından beri hep ileri çıkıyor her gidişimizde. 2 gün daha ileri çıktı geçen sefere göre. Doktor satınızı 1 hafta geri çekelim dedi. Yani normalde 10 Aralık ama 3 Aralık dicem sanırım güttiğimde. Erken döllenme olabilir dedi. Cinsiyet tahmini de yapamadı bi acayip duruyordu zaten çok güldük☺️☺️ Bebeği ileri çıkan anneler size doktorunuz ne diyor. Normale döner miymiş zamanla ki acaba

Günaydın kızlar rüyamda hastanede doğum sancısı çekiyodum doktor 9 cm acilman var doğum baslamis dedi ve o sırada 3üz ve 3 kiz oldugunu öğreniyorum kızıma annem 3 kız kardeşin olacak dedim ve dogumhaneye girdim hayır olsun bakalım
Hayır olsun ☺️ Ben de bi gün koz doğuruyorum bi gün erkek. Cinsiyeti merak etmeye başladım☺️

günaydın canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

Günaydın herkese. Dün bizim de kontrolümüz vardı. 11+3 olmamız lazım ama 12+3 çıktık. Zaten başından beri hep ileri çıkıyor her gidişimizde. 2 gün daha ileri çıktı geçen sefere göre. Doktor satınızı 1 hafta geri çekelim dedi. Yani normalde 10 Aralık ama 3 Aralık dicem sanırım güttiğimde. Erken döllenme olabilir dedi. Cinsiyet tahmini de yapamadı bi acayip duruyordu zaten çok güldük☺️☺️ Bebeği ileri çıkan anneler size doktorunuz ne diyor. Normale döner miymiş zamanla ki acaba
Niye satı geri çekiyorlar anlamadım yani Bebek iri olamaz mı ki? Belki bu kadar erken önden gidemiyor olabilir bilmiyorum ama ilk defa duyuyorum satı geri çekelim demesini bi dr un

günaydın kızlar ben hala hastayım düne göre daha kötüyüm :110:
izinde alamıyorm hatta mesaiye kalmamı istiyolar işler cok diye :KK1:
gece acilden rapor alıcam :63:

Canım aciller artık rapor veriyor mu bilmiyorum kaldırıldı diye biliyorum çünkü gittiğimde rapor verilmez yazıyordu doktoruna gitsen de verse olmaz mı mesai saatleri içinde de nasıl gideceksin dimi. Nasıl insafsızlar ya işler bir şekilde yürü sen hamilesin hastasın bir de mesaiye kalmanı mı istiyor vicdansızlar:sinirli:

Nasıl garip duruyor canım yüz üstü falanmı yatıyor :)

Back