- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.621
Bi fikrim yok. Kese ölçümünden beri ileride hep. Neden öyle dediğini ben de anlamadım. Aslında ne demek istediğini de anlamadım artık 1 hafta öncesini mi söylicem onu da bilemedim. Bi dahaki kontrole ben yine normal satı söylerimNiye satı geri çekiyorlar anlamadım yani Bebek iri olamaz mı ki? Belki bu kadar erken önden gidemiyor olabilir bilmiyorum ama ilk defa duyuyorum satı geri çekelim demesini bi dr un
Ben de anlamadım canım neyi kastettiğini de bilmiyorum inan. Ben yine normal satı söylicem kontrole gittiğimde. Yine çekelim derse ne demek istediğini sorarımCanım satı neden geri çekiyor ki bebeğin iri olabilir gebelik de son adet tarihinden hesaplanır ki doğu tarihin tam belli olsun yoksa mesela normal sata göre 38 haftada olacaksın ama geri çektiği için 39 hafta sayacak seni. 40 hafta bitince de belki bebeği almak isteyecekler ama esasen 39 haftada olacaksın sakıncalı olmaz mı bilemedim benim de ilk kontrolde gerideydi 3 gün dr sorun olmaz minyon olabilir dedi mesela sen 35 yaşındasın ama yaşını göstermiyorsun öyle düşün biz yine sata göre hesaplıcaz dedi tabi doktor daha iyi bilir ileri olmasında da bir sorun yok benim son kontrolde gününü yakalamıştı haftaya ne çıkacak bilmiyorum
Ben de erkeğe benzettimBurada 12 haftalik. Ense kalinligi olcumunden bir kare11. haftada doktorumuz erkege benziyor demisti. Bu bulusmada oturdugu icin bi yerini gostermedi sagolsun...
deki o doktora cinsiyeti bilirsen iki müşterin hazır geliyor arkamdan :) bana yaz olur mu çok merak ediyorum .bi ark iki oğlu vardı bi kızı olacakmış senle bende hayırlısıyla bi kız haberi aldıkmı tamamdır :)Çok heyecanlıyım kızlar yarın muaynem var inşallah güzel geçer bir cinsiyet tahmini alırım inşallah
Herkese selamlarCanım Ankara'da ki Zübeyde hanım a mı gittin ben salı günü gittim bana tahminde bile bulunmadı
Hayırlı olsun bu arada benim 66mm çıktı 14 haftalıktı ama 13 haftalık çıktı. Dur tahmin ediyim kız mı dedi sana
Bende tutan teoriler...
Alyans teorisi
Yunanlilarin teorisi
Idrarin saga gitmesi ayak damarlarinin yesil siyah olmasi :)
Ip yumak sorusu
Bi de hamile olduğumu öğrenen anaokul cağındakilere cinsiyet tahmini
Hepsi kıza çıkıyordu :) Hayirlisi
idrarın sağa gitmesi nasıl bir teori çok merak ettim :) kız olduğu kesinleşti mi peki hayırlısı olsn benimde kız olsun inş sağlıklı hayırlı çok istiyorm allah ım lütfennn
Teşekkürler canım bilgi verdiğin için sevindim. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım da kaçsa kaçcanım benm doktorumda aynısını söyledi satla uyumlu gidiyordu 8+1 de 7+3 cıkınca boyuta göre satı düzenledik cunku bu haftalarda boyu neyse oymus küçük yada uzun demek mümkün degil dedi gec döllenme veya erken döllenme olurmus o yuzdn gelişimide haftaya göre oldugu icin satı düzenliyorlar B Beyaz8787
aslında çok güzel göstermiş bebek bilerek söylemiyorlar bence iki hafta sonra tekrar git para öde diye içimden kız geçti benimBenim minik için cinsiyet tahmini yapabilcek birileri var mı? Şu an 11+6 dayım bu ultrasonda 11+4 de çekildi doktorum 2 hafta sonra söylerim dedi ben meraktan çatlıyorum
Kizlar ben size bişey sorucaktim ben 14. Haftada yim ve halsizligim öğrendiğim zamandan beri devam ediyor 2 aydır genelde yatiyorumönceleri bulanti ve açlığa bağlıyordum ama şimdi bulanti geçti ama halsizligim devam ediyo doktor bişey söylemedi benim gibi olan arkadaşlar varmi ayakta kalınca hemen yorulan dinlenme ihtiyacı hisseden vs
aslında dışarı çıkıp hava almayi bende çok istiyorum ama çok ayakta kalamayorum ya başım donuyo ya belimde agriyoCanım uyku hali bende de var çalışıyorum akşam yemekten sonra ağırlık çöküyor işe geliyorum öğlene doğru gözlerim kapanıyor ama genel olarak çok halsiz değilim iyiyim sadece uyku sorunum var. Bol bol c vitamini al meyve sebze tüket dengeli beslen eve kapanma evde olunca gerçekte hep yatmak istiyor insan halsiz hissediyor dışarı çık hava al falan iyi gelir
Yorumun için teşekkür ederim ama doktorum para için çağırmıyor ben uzun zaman tedavi tüp bebek asılamalar hamile kalıp düşük yaptıktan sonra bu doktorumu buldum şu an kendiliğinden hamile kaldım doktorum çok evhamlı olduğumu biliyor hatta ben bazen her hafta gittim :)))) 2 hafta sonra nifty yaptıracağım ense kalınlığına da bakılacak o zaman kesin belli olur o haftada dedi. Ben güveniyorum onaaslında çok güzel göstermiş bebek bilerek söylemiyorlar bence iki hafta sonra tekrar git para öde diye içimden kız geçti benim
Ben varim canim. 11. Haftadayim ogrendigimden beri yorgun hissediyorum kendimi kizimda hic boyle olmamistim gayet enerjiktim ama bunda cok halsizim niye bilmiyorumKizlar ben size bişey sorucaktim ben 14. Haftada yim ve halsizligim öğrendiğim zamandan beri devam ediyor 2 aydır genelde yatiyorumönceleri bulanti ve açlığa bağlıyordum ama şimdi bulanti geçti ama halsizligim devam ediyo doktor bişey söylemedi benim gibi olan arkadaşlar varmi ayakta kalınca hemen yorulan dinlenme ihtiyacı hisseden vs
Bende oğlumda hiç böyle olmamıştım canım başka arkadaslardada varmış demekki normal inş bu halsizlik de bulantilar gibi geçici bir dönemdirBen varim canim. 11. Haftadayim ogrendigimden beri yorgun hissediyorum kendimi kizimda hic boyle olmamistim gayet enerjiktim ama bunda cok halsizim niye bilmiyorum
Canım aciller artık rapor veriyor mu bilmiyorum kaldırıldı diye biliyorum çünkü gittiğimde rapor verilmez yazıyordu doktoruna gitsen de verse olmaz mı mesai saatleri içinde de nasıl gideceksin dimi. Nasıl insafsızlar ya işler bir şekilde yürü sen hamilesin hastasın bir de mesaiye kalmanı mı istiyor vicdansızlar
deki o doktora cinsiyeti bilirsen iki müşterin hazır geliyor arkamdan :) bana yaz olur mu çok merak ediyorum .bi ark iki oğlu vardı bi kızı olacakmış senle bende hayırlısıyla bi kız haberi aldıkmı tamamdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?