2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Niye satı geri çekiyorlar anlamadım yani Bebek iri olamaz mı ki? Belki bu kadar erken önden gidemiyor olabilir bilmiyorum ama ilk defa duyuyorum satı geri çekelim demesini bi dr un
Bi fikrim yok. Kese ölçümünden beri ileride hep. Neden öyle dediğini ben de anlamadım. Aslında ne demek istediğini de anlamadım artık 1 hafta öncesini mi söylicem onu da bilemedim. Bi dahaki kontrole ben yine normal satı söylerim

Ben de anlamadım canım neyi kastettiğini de bilmiyorum inan. Ben yine normal satı söylicem kontrole gittiğimde. Yine çekelim derse ne demek istediğini sorarım

Çok heyecanlıyım kızlar yarın muaynem var inşallah güzel geçer bir cinsiyet tahmini alırım inşallah
deki o doktora cinsiyeti bilirsen iki müşterin hazır geliyor arkamdan :) bana yaz olur mu çok merak ediyorum .bi ark iki oğlu vardı bi kızı olacakmış senle bende hayırlısıyla bi kız haberi aldıkmı tamamdır :)

Herkese selamlar
@MrsBiyolog bende Ankaradayım şu anda zekai tahir hastanesine gidiyorum. Siz zübeyde hanımdan memnun musunuz

Bende tutan teoriler...
Alyans teorisi
Yunanlilarin teorisi
Idrarin saga gitmesi ayak damarlarinin yesil siyah olmasi :)
Ip yumak sorusu
Bi de hamile olduğumu öğrenen anaokul cağındakilere cinsiyet tahmini

Hepsi kıza çıkıyordu :) Hayirlisi
Cin takvimi falan erkek yazıyordu

Teşekkürler canım bilgi verdiğin için sevindim. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım da kaçsa kaç Şaşırmıştım nasıl ya diye, sana da öyle demiş demek ki sıkıntı olmaz

Kizlar ben size bişey sorucaktim ben 14. Haftada yim ve halsizligim öğrendiğim zamandan beri devam ediyor 2 aydır genelde yatiyorum önceleri bulanti ve açlığa bağlıyordum ama şimdi bulanti geçti ama halsizligim devam ediyo doktor bişey söylemedi benim gibi olan arkadaşlar varmi ayakta kalınca hemen yorulan dinlenme ihtiyacı hisseden vs

Benim minik için cinsiyet tahmini yapabilcek birileri var mı? Şu an 11+6 dayım bu ultrasonda 11+4 de çekildi doktorum 2 hafta sonra söylerim dedi ben meraktan çatlıyorum

Eklentiler

• 20180301_164334.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 79
Benim minik için cinsiyet tahmini yapabilcek birileri var mı? Şu an 11+6 dayım bu ultrasonda 11+4 de çekildi doktorum 2 hafta sonra söylerim dedi ben meraktan çatlıyorum
aslında çok güzel göstermiş bebek bilerek söylemiyorlar bence iki hafta sonra tekrar git para öde diye içimden kız geçti benim

Canım uyku hali bende de var çalışıyorum akşam yemekten sonra ağırlık çöküyor işe geliyorum öğlene doğru gözlerim kapanıyor ama genel olarak çok halsiz değilim iyiyim sadece uyku sorunum var. Bol bol c vitamini al meyve sebze tüket dengeli beslen eve kapanma evde olunca gerçekte hep yatmak istiyor insan halsiz hissediyor dışarı çık hava al falan iyi gelir

aslında dışarı çıkıp hava almayi bende çok istiyorum ama çok ayakta kalamayorum ya başım donuyo ya belimde agriyo sanırım birazda yetersiz besleniyorum

aslında çok güzel göstermiş bebek bilerek söylemiyorlar bence iki hafta sonra tekrar git para öde diye içimden kız geçti benim
Yorumun için teşekkür ederim ama doktorum para için çağırmıyor ben uzun zaman tedavi tüp bebek asılamalar hamile kalıp düşük yaptıktan sonra bu doktorumu buldum şu an kendiliğinden hamile kaldım doktorum çok evhamlı olduğumu biliyor hatta ben bazen her hafta gittim :)))) 2 hafta sonra nifty yaptıracağım ense kalınlığına da bakılacak o zaman kesin belli olur o haftada dedi. Ben güveniyorum ona

Ben varim canim. 11. Haftadayim ogrendigimden beri yorgun hissediyorum kendimi kizimda hic boyle olmamistim gayet enerjiktim ama bunda cok halsizim niye bilmiyorum

Ben varim canim. 11. Haftadayim ogrendigimden beri yorgun hissediyorum kendimi kizimda hic boyle olmamistim gayet enerjiktim ama bunda cok halsizim niye bilmiyorum
Bende oğlumda hiç böyle olmamıştım canım başka arkadaslardada varmış demekki normal inş bu halsizlik de bulantilar gibi geçici bir dönemdir

vazgeçtm rapor için kuzum yarında gelcm ama mesaiye kalmıcam söyledm de zaten halim olmuyo hasta olmasamda kalamam dedm bakalm sustu simdilik yarında mesai derse alırım 1 haftalk raporu kim yapıyosa yapsn işleri hiç anlayış fln yok

Hahaha tamam derim canım benimde bir ark hamile oğlu var bu seferkide oglanmıs inşallah rabbim gönlümüzdekini verir bakalım bir tahminde buluncakmı hemen yazarım buraya kacırırsan diye sana msj atarım özeldem canım

Kızlar burnu kanayan varmı aranızda? Durduk yere kan boşaldı birden. Çok uzun sürmedi ama tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…