• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar. Aranızda hiç kasık ve bacak ağrısı yaşayan oluyor mu? Moralim çok bozuk hep üst üste geliyor. Grip oldum tam geçti derken kasığımdan başlayarak bacaklarıma kadar ağrı oluyor. Belim ağrıyor. Yatınca sıkıntı yok, ayağa kalkıp gezince başlıyor ağrımaya. Rapor aldım 2 gün. Kendimi tutamıyorum ağlıyorum bir şey olacak diye :KK43:
Magnezyum eksikliği başlamış olabilir istersen doktoruna danış kanda eksiklik belli oluyor

Bunlar da benim gecen haftaki kontrolumden 13+0 daki resimler. Ben karar veremiyorum kizmi erkekmi? Sizce? IMG_20180301_111005825.jpg IMG_20180301_110936144.jpg

Benim gecen kontrole kadar hep 1 hafta gerideydi son kontrolumde sata gore gunuyle uyumlu cikti. Diyelim doktor sati degistirseydi o zaman bebek simdi de onden mi gidiyor olacakti? Yani tekrar tekrar degistirecekti? Sonucta bebegin gelisimi degisebilyor hafta hafta:ıslık:
Yani canm inşallah öyle olur bende umutla kontrolü bekliyorum dr un bana söledigini yazdım yoksa bizler zaten bilgi sahibi degiliz dr ne derse ona göre davranıyoruz,ben bide yum agrısı yasayan biri oldugum icin eminim ovulasyon günüme bende cok sasırmıstım geri cıkmasına inşallah düzelir

Magnezyum eksikliği başlamış olabilir istersen doktoruna danış kanda eksiklik belli oluyor
Kendi doktorum değil de başka kadın doğumcuya gittim geçen hafta, kendi doktorum başka ilçede, magnezyum verdi. Ağrı geçince içmedim ama dün başladım içmeye çünkü yine başladı ağrımaya

Sağol canım içimi rahatlattın bir türlü geçmedi herşeyi denedim moralim çok bozuluyor artık hiç uyku yok oksurmekten
Ben de geçen hafta çok kötüydüm öksürmekten resmen krize giriyordum neyse ki çok azaldı çok şükür. En kötüsü de gece hiç uyuyamamak dr bana sabah öğle akşam bal limon sıcak su iç dedi. Bir de çorba iyi geliyor. Boğazı yumuşatıyor.En kısa zamanda geçer inşallah...

Çok tartışmalı bi konu bu ama aranızda yüzme ve yürüyüş dışında spor yapan var mı? Tamam nolur vurmayın:KK11:

canım benm doktorumda aynısını söyledi satla uyumlu gidiyordu 8+1 de 7+3 cıkınca boyuta göre satı düzenledik cunku bu haftalarda boyu neyse oymus küçük yada uzun demek mümkün degil dedi gec döllenme veya erken döllenme olurmus o yuzdn gelişimide haftaya göre oldugu icin satı düzenliyorlar B Beyaz8787
Ama önceki ay geri olup öbür ay haftasını yakalayanlar war, neyse artık ilerleyen haftalarda netleşir

Back