- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.441
Çok geçmiş olsun cnm,geçen haftadan beri öyleyim bende çok şükür 2 gündür daha iyiyimKızlar merhaba nasılsınız
Ben dünden beri çok kötüyüm çok fena grip oldum gece kemiklerime kadar ağrıdı ağladım resmen parol içtim öyle biraz ağrım kesildi sabahta doktoruma gittim idrar testi verdim duruma göre serum verecekler
ve dün öğlenden beri hiç bişey yiyemedim doktorum gıdasız kaldığım için bebeğin hareketleri yavaşlamış ama korkma dedi
aaa eve gidince bakayım teşekkürler :)YANDA DARALTMA DÜĞMELERİ VAR bende ilk hamileliğimde çekiştiriyordm bi ark söyledi fark etmemiş olabilirsiniz
liste nerede?O arkadaş ben değilim ama listede bende kendimi göremedim canım. Beni de yazar misin sat 7 aralık yaş 32, 2. Bebek, niğde
Serum falan taktırsaydın canım c vitamini falan dr a bi sor istersen ama hemen Bebek 1günde nasıl gıdasız kalıyor hani bizden besleniyorlardı
İlk sayfada canım.liste nerede?
Yaa annen olması kötü olmuş benimkiler çok beklediler bu haberi diye bişe demedim söyledi akrabalara ama yengemin gelinide yaptırmış tüp bebek kalp atışını duyunca söylediler bize..teyzemde tutmasa söylemiceklerdi diyo annem sonra pişman oldu söylediğine...dedim boşver millet gibi akıllı olmak lazımdı..bi akrabam duydu halamın kızı aman vücut dışarı atabilir demiş ayy mal mı yaa tebrik et söylediği lafa bak dedim deme kimseye..tüp olduğunuda deme..ama birisi kalksın bana laf desin ağzının payını vercem..hayret bişe ben ters biriyim bana bişe diyemiyolar tabi..hele görümcem ya sabır bi akıllan veriyo ay tek dr a gitme ay onu yapma..ben dr a güveniyorum dedim okumuş çalışan adamım senden daha iyi araştırıyorum..ben hastalığımı anlatınca ay yenge yemek yapcam deyip konuyu kapatıyo..o günde ikili üçlü dörtlüyü yaptırmıcam işte bişe olsa aldırmam dedim yaptırmamak lazımmış ben ayrıntılıyı iki dr a yaptırcam sende daha iyi bi dr a yaptır didi...ya doğudayım burda dr yok zaten Allahın emaneti tabiki ona iyi bakcam nasıl olursa olsun niye kendinle kıyaslıyon..ay daraldım gene benimkisi anlatmakla bitmez..iyiki paralı isim yapmış bi dr a gidiyo..ama benim arkadaşlar ondan memnun değil çok paragöz falan diyolar...bende hiç bişe demedim 6 haftada bir kontrole çağırıyo pehhh...ben iki haftada bir gidiyorum...ay çok karışık oldu kusura bakmayın kızlar....Canlm benim de aynı dert annemle ilgili . Tüp olduğunu biz söylemedik zaten çekirdek aile bi de bi kuzenim biliyor. Ama annem bütün arkadaşlarına söylemiş. Geçen akşam eski komşuyla kızı geldi güya bildikelrini belli etmeyecekler sen iğne de vuruluyorsundur falan deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Annem benim yanımda millete ‘ay xaten çok zor oldu, o kadar ilaç kullanıyor’ diyor. Biri etrafındaki hamilelerden bahsetse onların da mı tüp bebek diyor. O an o kadar kötü oluyorum ki anlatamam açık açık söylesem yeri diyorum. Kıvırmaya çalışıyorım. Bir de kanamam olduğu gün WhatsApp yazışmasını yakaladım arkadaşına ‘ tüp bebek işte naparsın ondan böyle oluyor yazmış’halbuki tüp bebeğin kanamayla ilgisi yoktu çoğu gebede oluyor biliyorsun. Daha hala düşer gözüyle bakıyor ve ben çok üzüşüyorum Hayır 3 yıldır tüp deniyoruz çabayla sakladık insanlardan kendi derdimiz bize yeter diye şimdi şükürler olsun hamile kaldım herkese öğrenecek mi yani illa ben de senin bebek iyi olsun da napalım öğrensinler diyorum
Takmıyorum diyorum ama takıyorum aramaz sormazlar ahh canım ama dedikodumu mis gebi yaparlar...Bosver cnm sen kimseyi takma kafana disardan herkese konusmasi kolay gelir sende soylersin benim be egim ozel diye. Aman bosver stres yapma hamileligin tadini cikar
Serum falan taktırsaydın canım c vitamini falan dr a bi sor istersen ama hemen Bebek 1günde nasıl gıdasız kalıyor hani bizden besleniyorlardı
ilaç alamamk ne kadar kötü bişey yaaacok geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebeğinede
inşallah canım bişeyler yiyebilsem belki çabuk toplayacağım amaÇok geçmiş olsun cnm,geçen haftadan beri öyleyim bende çok şükür 2 gündür daha iyiyim
Benimde ateş çıkınca serum taktılar,inş enfeksiyonluk bir durum değildir,bol istirahat ve düzenli beslenme inş daha iyi olursun:)
bende hastaym kuzum vitamin verdi işte anca onu veriyolarilaç alamamk ne kadar kötü bişey yaaainsan zor topluyor bu durumlarda bebiş iyi olsun yeter ben iyileşirim ama insan tedirgin oluyor iyimi diye
şirkete geldim bir denetim raporu hazırlamam lazım işim bitsin eve gitçem bir güzel yatçambende hastaym kuzum vitamin verdi işte anca onu veriyolarevde dinlen bol bol ıhlamur bal limon karıstır doktor bana bunu önerdi
Kocaeli de ki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz, ben burda yeniyim doktor tercihi tam yapmış sayilmam istediğimde kolayca ulasabilecegim bir doktor istiyorum.
Cuma günü muayeneye gidicem sende cuma gününe al tanısırzKocaeli de ki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz, ben burda yeniyim doktor tercihi tam yapmış sayilmam istediğimde kolayca ulasabilecegim bir doktor istiyorum.
ben marmara da ismail yılmaza gittim sadece beş haftalıktaydm hastane evime yakın diye ama değiştirecem sanırım hastaneyi pek beğenmiyorm devlet hastanesi oradan iyi.doktor iyidi ama bikaç ark kafamı karıştırdı.medikalde funda ya gidebilirim yada derya diye bi arkadaş emine özdemiri önerdi cihan hastanesinde oda aklımda bakalım 12 haftalıkken giderim artık kontrole çok sık gitmeye gerek yok diye düşünüyormKocaeli de ki arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz, ben burda yeniyim doktor tercihi tam yapmış sayilmam istediğimde kolayca ulasabilecegim bir doktor istiyorum.
Sende gel cuma günü cihan hastanesine tanışalım hem canım cumaya aldım ben 10:15 randevumben marmara da ismail yılmaza gittim sadece beş haftalıktaydm hastane evime yakın diye ama değiştirecem sanırım hastaneyi pek beğenmiyorm devlet hastanesi oradan iyi.doktor iyidi ama bikaç ark kafamı karıştırdı.medikalde funda ya gidebilirim yada derya diye bi arkadaş emine özdemiri önerdi cihan hastanesinde oda aklımda bakalım 12 haftalıkken giderim artık kontrole çok sık gitmeye gerek yok diye düşünüyorm
bende rapor mu alsam diyormşirkete geldim bir denetim raporu hazırlamam lazım işim bitsin eve gitçem bir güzel yatçam
Benimde 2. Olacak inşallah, aslında benim tek istediğim hastane anadolu sağlık merkezi gebzedeki oğlumu ve şimdiye kadarki tüm muyanelerimi orda oldum ama artık izmitteyiz yakın biyer olması lazım. medical de ümit hanima başladım iyi ilgili bir doktor ama aradigimda bu hastanedeki doktorlara ulaşamıyorum bu da beni biraz geriyor :)Bende kocaeli merkez canım 2. Hamileliğim cihan hastanesi emine özdemire gidiyorum çok cana yakın ilgili ve bilgili doktor .. İlk oğlumda erkan türközdü konakta. Cihan hastanesi daha rahat ve erkan beyde 3&4 saat sıra beklerdim bunda çok rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?