2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Amin canım hepimiz sorunsuz geçiririz inş bu günleri evet çok büyük ultrason kağıdına bakıp bakıp ağlıyordum bebek için üzülüyordum alıştım artık ne yapalım kısmet .ilk zamanlar bebek ve kesesi minicik kanama alanı kocaman kara bulut gibi üstündeydi Hilal şeklinde üç taraftan sarmıştı

Slm kızlar tünaydın diyeyim... herkez iyi inş vallahi ben nazlı ne olcak halim bilmiyorum bulantı kusma verılen 5 kılo alıstım dıs etlerim kanıyor burnumu sildikçe kanıyor dünden beri baş agrim amaaa kısmetse 24 saat sonra bebeşimi görücem inş iyilik olsun saglıklı haberini alayım yarında, bugunlerin balayı günleride gelicek inş

KIZÇELER LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN BİR ARKADAŞ VARDI SIK SIK DA YAZIYOR AMA BEN ONUN BİLGİLERİNİ YAZDIĞI POSTU BULAMADIM KİMDİ O KİMDİ =)
O arkadaş ben değilim ama listede bende kendimi göremedim canım. Beni de yazar misin sat 7 aralık yaş 32, 2. Bebek, niğde

Evet canim ben de senin gibi dusunuyorum. Zaten 2 haftada cikacak sonuc bir durum olursa gec olmadan tekrar vermek lazim. Ben de haftaya veririm kismetse. Hadi bakalim hayirli sonuclar alalaim insallah

Kızlar merhaba nasılsınız
Ben dünden beri çok kötüyüm çok fena grip oldum gece kemiklerime kadar ağrıdı ağladım resmen parol içtim öyle biraz ağrım kesildi sabahta doktoruma gittim idrar testi verdim duruma göre serum verecekler
ve dün öğlenden beri hiç bişey yiyemedim doktorum gıdasız kaldığım için bebeğin hareketleri yavaşlamış ama korkma dedi

Çok geçmiş olsun, ben bil bol meyve yiyorum hasta olmamak için.

cok geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebeğinede

Serum falan taktırsaydın canım c vitamini falan dr a bi sor istersen ama hemen Bebek 1günde nasıl gıdasız kalıyor hani bizden besleniyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…