- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.401
2 aya yaklaştı neredeyse yanımda birikeri vardı dinleniyordum ama şimdi gittiler kızımla da ilgilenmem lazım. O yüzden başka bir doktora daha gideceğim işte canım belki bu gitriğim dediğin gibi ipne verirCnm bende progestan kullaniyordum biliyorsun ama hic fayda etmedi sonra hem progestan kullandim hemde doktorum 2 igne verdi haftafa 1 tane vurdurdum hemen kesti ama adini hatirlamiyorum bir doktoruna danis istersen igne daha etkili olur mu diye insallah en kisa zamanda gecer imkanin varsada bol. Bol dinlen
Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Transferden beri iki ay oldu günde iki kez crinone jel kullanıyorum(üç progestanda olur dedi doktorum fitil gibi ama tüp doktorum jel kullan dedi) ayrıca hergün iki tane progestan iğne yapıyorum bu şekilde devam ediyorum kanama olduğu dönemde proluton yapıldı haftada iki 4 tane yaptım bıraktım sonra . Benide 15 günde bir çağırıyor Batman’da kalıyorum burda takip yaptırıyorum.ayrıca tüp bebek doktorum Diyarbakır’da bir oraya bir buraya gidiyorum şimdilik her hafta kontrol olmuş oluyorum :) Banada sürekli söyledikleri rahim o alanı çekebilir dışarıda akabilir diye 15 aralık son adet tarihim bugün 10+5Canım progestanı günde kaç kez kullanıyorsun. Doktor bana iki demişti Ama gündüz içersem eğer kızımla ilgilenemem uyur kalırım Allah korusun diye sadece geceleri içiyorum. Takvimin yok ya sen tam kaç haftalıksın.
Gittiğin doktordan memnun musun, ben kd uzmanına gidiyorum ama önümüzdeki hafta da bir profa gözükeceğim inşallah. Belki bir sebebi vardır ya da ne bileyim hapla olacak iş değil deyip iğne önerir falan. Bir de benim kanama dışarı hiç akmadığı için bitiyor azalıyor da diyemiyorum kendi kendime. Doktor da sık çağırmıyor açıkçası 3 haftada bir gidiyorum
İlk bebeğimde tam 16. Haftada hissetmiştim :) ikincide daha erken hissedilir diyorlar Ama hissedemedim daha. Rahmi hissediyorum büyümüş göbek deliğimin dört parmak aşağısında :)Ay çok güzel değil mi ya oradan görmek bende gebelik takip programı da var orada hafta hafta ultrasonda nasıl gözüktüğünü gösteriyor birkaç fotoğrafla onlara bakmak çok güzel. Ben ilk ne zaman ve nasıl hissedeceğim onu çok merak ediyorum.
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah kuzular. Cm ini söylüyor mu doktorun, önce 1.4”5 cm idi sonra küçülüp 3 mm indi dah sonraki konteoldw kanama alanı duruyor dedi ama cm sini smylemedi.Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Transferden beri iki ay oldu günde iki kez crinone jel kullanıyorum(üç progestanda olur dedi doktorum fitil gibi ama tüp doktorum jel kullan dedi) ayrıca hergün iki tane progestan iğne yapıyorum bu şekilde devam ediyorum kanama olduğu dönemde proluton yapıldı haftada iki 4 tane yaptım bıraktım sonra . Benide 15 günde bir çağırıyor Batman’da kalıyorum burda takip yaptırıyorum.ayrıca tüp bebek doktorum Diyarbakır’da bir oraya bir buraya gidiyorum şimdilik her hafta kontrol olmuş oluyorum :) Banada sürekli söyledikleri rahim o alanı çekebilir dışarıda akabilir diye 15 aralık son adet tarihim bugün 10+5
Bu arada 6+3 ten beri kanama alanım var küçük başladı büyüdü sonra şimdilik büyümüyor artık doktor kese büyüdükçe kanama alanı küçülür gibi birşey dediCanım progestanı günde kaç kez kullanıyorsun. Doktor bana iki demişti Ama gündüz içersem eğer kızımla ilgilenemem uyur kalırım Allah korusun diye sadece geceleri içiyorum. Takvimin yok ya sen tam kaç haftalıksın.
Gittiğin doktordan memnun musun, ben kd uzmanına gidiyorum ama önümüzdeki hafta da bir profa gözükeceğim inşallah. Belki bir sebebi vardır ya da ne bileyim hapla olacak iş değil deyip iğne önerir falan. Bir de benim kanama dışarı hiç akmadığı için bitiyor azalıyor da diyemiyorum kendi kendime. Doktor da sık çağırmıyor açıkçası 3 haftada bir gidiyorum
Insallah cnm2 aya yaklaştı neredeyse yanımda birikeri vardı dinleniyordum ama şimdi gittiler kızımla da ilgilenmem lazım. O yüzden başka bir doktora daha gideceğim işte canım belki bu gitriğim dediğin gibi ipne verir
Canım senin tüp falan değil di mi yani normal yolla gebelik. Biz baştan korktuk tüp olduğu için mi doktor yönlendiriyor diye ama sonra baktık herkesi yönlendiriyorlarmış. Biraz rahatladık.
Ben senin bebeğin cinsiyetini erkek diye yazmışım az önce düzenledim :)Yüzüstü yatarken sol tarafıma ağırlık verdiğimde resmen bebeğin olduğu yer rahatsız oluyor. Sizdede oluyor mu öyle :)
Benim canım :)KIZÇELER LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN BİR ARKADAŞ VARDI SIK SIK DA YAZIYOR AMA BEN ONUN BİLGİLERİNİ YAZDIĞI POSTU BULAMADIM KİMDİ O KİMDİ =)
İlk bebeğimde tam 16. Haftada hissetmiştim :) ikincide daha erken hissedilir diyorlar Ama hissedemedim daha. Rahmi hissediyorum büyümüş göbek deliğimin dört parmak aşağısında :)
Önce 2x2 cm di sonra 5x5 cm oldu sonra 6.6x4 cm en son Diyarbakır da ölçtü doktorum 4.5x3 cm di dün doktor ölçmedi eni küçülmüştü görüdüğüm boyu aynı gibiydi şimdi bir hafta sonra tüp doktoruma gidicem o detaylı ölçüyor bakalımHayırla sağlıkla gelsinler inşallah kuzular. Cm ini söylüyor mu doktorun, önce 1.4”5 cm idi sonra küçülüp 3 mm indi dah sonraki konteoldw kanama alanı duruyor dedi ama cm sini smylemedi.
Önümüzdeki hafta başka bir dr gözükeceğin. Progestan işe yaramıyor gibime geliyor artık
hoşgeldin canımHerkese merhaba,
Ben hamileligimin 14. haftasindayim ve ve hamile oldugumu ogrendigimden beri bu grubu takip ediyorum. Daha once, eylul ayinda bir dusuk yaptigim icin cesaret edip de gruba daha once katilamamistim. Simdi biraz daha hamileligime guvenim geldi ve yazmak istedim. Etrafimda su anda hamile olan kimse yok ve de daha once baska birinin hamilelegini de cok yakinda gozlemleyemedim, o yuzden sizin deneyimlerinizi kendime referans aliyorum.
Herkesin birbirinin sorularina cevap vermesi, guzel sozler soylemesi, zor zamanlar gecirenlere herkesin destek olmasi benim gercekten cok hosuma gitti. Internette genelde insanlar bir noktada kapisiyorlar. Bu grubun cok guzel bir grup oldugunu dusunuyorum. O yuzden ben de bu gruba katilmak ve herkese bir selam vermek ve istedim. Umarim hep beraber saglikli, mutlu bebisleri buyuturuz.
canım maliyeti ne ki bu testin32 yaşım dolacak canım bu sene. Doktorumun önerisiyle yaptırdım,en güçlü sonuç veren testin bu olduğunu,maddi anlamda sarsmayacaksa yaptırmamızın iyi olacağını söyledi. Sadece kan veriyorsun büyük bir tüp :) testin yapılışı bu. Birde aile geçmişiyle ilgili bilgiler falan alıyorlar.
o benim canımKIZÇELER LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN BİR ARKADAŞ VARDI SIK SIK DA YAZIYOR AMA BEN ONUN BİLGİLERİNİ YAZDIĞI POSTU BULAMADIM KİMDİ O KİMDİ =)
Canım yazar mısın bilgilerini tekrar hemen ekleeyim:)Benim canım :)
hoşgeldin canım
canım maliyeti ne ki bu testin
o benim canım
Hoşgeldin canım seni de ekledim listeye :)Herkese merhaba,
Ben hamileligimin 14. haftasindayim ve ve hamile oldugumu ogrendigimden beri bu grubu takip ediyorum. Daha once, eylul ayinda bir dusuk yaptigim icin cesaret edip de gruba daha once katilamamistim. Simdi biraz daha hamileligime guvenim geldi ve yazmak istedim. Etrafimda su anda hamile olan kimse yok ve de daha once baska birinin hamilelegini de cok yakinda gozlemleyemedim, o yuzden sizin deneyimlerinizi kendime referans aliyorum.
Herkesin birbirinin sorularina cevap vermesi, guzel sozler soylemesi, zor zamanlar gecirenlere herkesin destek olmasi benim gercekten cok hosuma gitti. Internette genelde insanlar bir noktada kapisiyorlar. Bu grubun cok guzel bir grup oldugunu dusunuyorum. O yuzden ben de bu gruba katilmak ve herkese bir selam vermek ve istedim. Umarim hep beraber saglikli, mutlu bebisleri buyuturuz.
günaydın :) ben de hamile pantolonu aldım h&m den 2 tane pazartesi günü. cumartesi istanbula, pazartesi de oradan belgrada gidiyorum. belgrad aşırı soğuk şuan. pantolon içine tayt vs giymek gerekecek muhtemelen. normal pantolonlarımın göbekleri zaten kilo almamama rağmen kapanmıyordu artık nedense. saç tokasıyla tutturup üstüne uzun birşeyler giyerek idare ediyordum ama şimdi içine ekstra birşeyle giyince hiç olmaz artık diye gidip hamile pantolonu aldım. çok rahatlar. bir de ben bilerek biraz büyük aldım uzun süre giyebilmek adın :)
Kızlar kaymıyormu poponuzdan yaaa bende h&m den aldım bi de lc den ama popomdan kayıyor sürekli bi çekme modundayım, sinir oluyorum böyle olunca daBizim burda h&m yokama güzel şeyler olduğunu duydum orada. Dikkat et üşütme canım hava değişikliği falan özellikle uçakta klima yüzünden üşütme. Bende büyük aldım normalde small giyiyorum ama birini large diğerini xlarge aldım
canım kusura bakma farketmedim. çok özür dilerimCanım mesajla yazmıştın sen ekledim seni:)
Allah şifa versin kanama hemen dursun bebeişlerimizi de sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallah.Önce 2x2 cm di sonra 5x5 cm oldu sonra 6.6x4 cm en son Diyarbakır da ölçtü doktorum 4.5x3 cm di dün doktor ölçmedi eni küçülmüştü görüdüğüm boyu aynı gibiydi şimdi bir hafta sonra tüp doktoruma gidicem o detaylı ölçüyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?