- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.241
İnşallah sorun yoktur o lekedede. Aynen görsek rahatlayacaz üç hafta dayanılmıyor yaBen sadece sabah kullanıyorum bana aynısı oluyor. Bulantılar geçmişti sabah kalkınca da yok ama gün içinde oluyor. Sağol canım inşallah sağlıkla tamamlarım rahatım aslında ama işte ağrı bir de leke gibi görünce yine panikledim. Bir gidip görsem haftaya rahatlıcam
Aynen en azından bir olasılık birşey duyayımEvet canımm inşallah söyler hani olasılık söyler en azından diye düşünyorummmm
Gerçekten mi? Ben kızıma hamileyken aç içer sonra uyurdum tabi şimdi kızım öyle öğlene kadar uyuma devirm kapandı bu sabah aç içtim kahvaltı ettim ne var ne yok gitti mahvoldum ya ben de gece yatmadan içicem artıkSüper habere darısı başımıza inşallah
Demir ilacını ben kesinlikle aç içemiyorum 1 kez içtim midemin ağrısından acile zor gittim mide spazmı geçiriyorum diye serum falan takmışlardı
Ben bir önceki hamilelğimde her gün bio oil kullandım canım bir tane çatlağım olmadı 12.haftadan itibaren. Ama bu lierac kremi de çok duymuştumkızlar dün internetten lierac çatlak önleyici jel siparişi vermiştim bugün elime ulaştı. 13. haftadan itibaren hergün kullanmayı düşünüyorum. şimdilik sadece duştan çıkınca bio oil çatlak yağı sürüyorum ama hergün değil sadece duş aldEki Görüntüle 2116686 ığımda kullanıyorum. bakalım lierac işe yarayacak mı gerçekten.
doktorum alanında çok iyi aksarayın bir numaralı doktoru güveniyorum bebişim gösterir inş.Söylemesi gerekir cihaz ve kendisi iyiyse
Bu grupta çoğunluk 2. Ne güzel inşallah değişik olur canım bende ikiside war çok şükür erkek hissediyorum bunuda bakalım ne olacak
Sağolun kızlar bacağım dışında bi sıkıntım yok ve evhamlı biri değilim o kadar bişry olmuş gibi hissetmiyorum cuma kontrolüm var zaten minnoşum sağlıkla bekliyordur beni
-Pinkberry- gözün aydın canım darısı biz kanaması durmYanlara olsun inşallah :)
inş öğrenirsiniz.biran önce öğrensekte alışverişe başlasak hastane çıkışı lohusa takımı hediyelik süs yaptırıcam çok işim var çokkkBende merak ediyorum 12 haftam bitince gideceğim umarım öğrenirim diyorum.
aynen zaman geçmiyor eve ultrason cihazı almak lazım aslında özlüyor insanBenimde cumartesi kontrolüm gelmek bilmedi şu zaman :)
Gece yatmadan içince en azından iştah açılması da olmuyor. Ben hamilelikten önce öyle yapıyordum. Hamilelikte henüz başlamadım demir ilacına.Gerçekten mi? Ben kızıma hamileyken aç içer sonra uyurdum tabi şimdi kızım öyle öğlene kadar uyuma devirm kapandı bu sabah aç içtim kahvaltı ettim ne var ne yok gitti mahvoldum ya ben de gece yatmadan içicem artık
Konusu geçmişken, ben previt positive kullanıyorum vitamin olarak.
Progestanı da 14.haftaya kadar devam edecekmişim. Proluton iğneye gerek yok dedi artık :)
inş öğrenirsiniz.biran önce öğrensekte alışverişe başlasak hastane çıkışı lohusa takımı hediyelik süs yaptırıcam çok işim var çokkk
Benim doktorumda vitamine 12. Haftada başlatıyor. Ben folik asitim bitiyor diye yenisini sorunca boşuna alma decavit kullan o zaman demişti.Ya benim de kafam karıştı benim tüp bebek yaptırdığım doktor ilk kalp atışı için gittiğimizde bu vitamini kullandığımı söylediğimde bana tamam iyidir devam et dedi sonra be takiplerimi tabi bulunduğum şehirde yaptırıyorum o da o vitamini bırak direkt sadece folik yazayım onu sonra dedi iyi dedim anlamadım ne zararı olurdu ki içinde folikte var diğer vitaminlerde zaten doktordan yana da şüphelerim var bakalım ben 12. hafta demişti sanırım dr ama tekrar sorucam zaten tam 12. hafta bitince gidicem doktora.
aynen zaman geçmiyor eve ultrason cihazı almak lazım aslında özlüyor insan
Hayırlara çıksın inşLlah canım benim bile tüylerim ürperdi :) bizim minnaklarımızdır belki yanındakiler, bilemiyoruz ki orada neler oluyor:) ama çok güzel bir rüya maşallah :)
Ya benim de kafam karıştı benim tüp bebek yaptırdığım doktor ilk kalp atışı için gittiğimizde bu vitamini kullandığımı söylediğimde bana tamam iyidir devam et dedi sonra be takiplerimi tabi bulunduğum şehirde yaptırıyorum o da o vitamini bırak direkt sadece folik yazayım onu sonra dedi iyi dedim anlamadım ne zararı olurdu ki içinde folikte var diğer vitaminlerde zaten doktordan yana da şüphelerim var bakalım ben 12. hafta demişti sanırım dr ama tekrar sorucam zaten tam 12. hafta bitince gidicem doktora.
canım ben bugün gittim ama dr söylemedigünaydın 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı içinizde ?
benim cumartesi randevum var ikili tarama testi için 3-3,5 aylıkken söyleriz demizşti doktorum inş. öğrenirim çok merak ediyorum
Kızlar günaydın sağlık ocağının verdiği decavit adlı multivitamini kullanan varmı?
Doktorum folik asit bitince decavite geç demişti dün başladım ama daha fazla bulantı ve ishale sebep oldu.
Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
çok sevindim canımGünaydın kızlar, kontrolden geldim şimdi
Çok şükür herhangi bir sorun yokmuş, artık sürekli yatmam da gerekmiyor. İnşallah kanama alanı olan herkesin iyileşir bir an önce
Bide bu nub nasıl bakılıyor çözemedim. Anlayan varsa bakabilir mi? Benim aslında 10+3 ama bebek 2 gün öndeymiş. Şu an belki erken diye görünmüyodur ama onu bile anlamıyorum
G
günaydın. Bende folik asiti bırakıp elevite başlamıştım ama ciddi kabızlık yaptı ve bıraktım. Decavit alacağım bugün,ilk gebeliğimde onu kullanmıştım sorun yaşamamıştım.
Evet :) içemedim zaten,boşluğuma geldi aldım kabızlık yapınca bıraktım.Canım elevit in içinde domuz jelatini olduğunu biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?