2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnşallah sorun yoktur o lekedede. Aynen görsek rahatlayacaz üç hafta dayanılmıyor ya

Evet canımm inşallah söyler hani olasılık söyler en azından diye düşünyorummmm
Aynen en azından bir olasılık birşey duyayım

Süper habere darısı başımıza inşallah

Demir ilacını ben kesinlikle aç içemiyorum 1 kez içtim midemin ağrısından acile zor gittim mide spazmı geçiriyorum diye serum falan takmışlardı
Gerçekten mi? Ben kızıma hamileyken aç içer sonra uyurdum tabi şimdi kızım öyle öğlene kadar uyuma devirm kapandı bu sabah aç içtim kahvaltı ettim ne var ne yok gitti mahvoldum ya ben de gece yatmadan içicem artık

Ben bir önceki hamilelğimde her gün bio oil kullandım canım bir tane çatlağım olmadı 12.haftadan itibaren. Ama bu lierac kremi de çok duymuştum

doktorum alanında çok iyi aksarayın bir numaralı doktoru güveniyorum bebişim gösterir inş.allah gönlünüze göre versin benimkinide kız versin geçmiş olsun ayrıca dikkat edin allah bebişinizi korusun

Konusu geçmişken, ben previt positive kullanıyorum vitamin olarak.
Progestanı da 14.haftaya kadar devam edecekmişim. Proluton iğneye gerek yok dedi artık :)

Gece yatmadan içince en azından iştah açılması da olmuyor. Ben hamilelikten önce öyle yapıyordum. Hamilelikte henüz başlamadım demir ilacına.

Konusu geçmişken, ben previt positive kullanıyorum vitamin olarak.
Progestanı da 14.haftaya kadar devam edecekmişim. Proluton iğneye gerek yok dedi artık :)

Ya benim de kafam karıştı benim tüp bebek yaptırdığım doktor ilk kalp atışı için gittiğimizde bu vitamini kullandığımı söylediğimde bana tamam iyidir devam et dedi sonra be takiplerimi tabi bulunduğum şehirde yaptırıyorum o da o vitamini bırak direkt sadece folik yazayım onu sonra dedi iyi dedim anlamadım ne zararı olurdu ki içinde folikte var diğer vitaminlerde zaten doktordan yana da şüphelerim var bakalım ben 12. hafta demişti sanırım dr ama tekrar sorucam zaten tam 12. hafta bitince gidicem doktora.

inş öğrenirsiniz.biran önce öğrensekte alışverişe başlasak hastane çıkışı lohusa takımı hediyelik süs yaptırıcam çok işim var çokkk

Hemen başlayacağım diyorsun yani ben daha beklerim herhalde yaa hemen almam ama yine de tabii göz gezdirir bir araştırma yaparım ona göre youtube da güzel videolar gördüm alışverişle ilgili onları izliyorum ilk olunca fikir olsun diye. Bebek arabası bakınıyorum

Benim doktorumda vitamine 12. Haftada başlatıyor. Ben folik asitim bitiyor diye yenisini sorunca boşuna alma decavit kullan o zaman demişti.

aynen zaman geçmiyor eve ultrason cihazı almak lazım aslında özlüyor insan

Ultrason değil ama steteskopla dinlenebiliyormuş biraz daha ilerleyince kalp atışları ancak eğer bebek pozisyon itibariyle sırtı dönükse falan kalp atışı alınamazsa aileler panik oluyormuş o risk de var

Hayırlara çıksın inşLlah canım benim bile tüylerim ürperdi :) bizim minnaklarımızdır belki yanındakiler, bilemiyoruz ki orada neler oluyor:) ama çok güzel bir rüya maşallah :)

İnanır mısın benimde aklıma o geldi dedim bizim kızların çocukları da var mıdır acaba içlerinde ne de olsa konuşuyoruz irtibat halindeyiz hep aynı zamanda doğacaklar. Ama çok etkilendim tabii ki

Allah allah. Ben solgar folik asit kullanıyordum, güzel devam et demişti. Sonra 7+2’de artık previt kullan, onun içinde de folik asit var dedi. Daha solgarım bitmemişti bile. Ben de buna geçtim o öyle deyince.

günaydın 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı içinizde ?
benim cumartesi randevum var ikili tarama testi için 3-3,5 aylıkken söyleriz demizşti doktorum inş. öğrenirim çok merak ediyorum
canım ben bugün gittim ama dr söylemedi
ikili testi yaptırdım
ense kalınlığı ve kesenin durumu gayet iyi dedi

canım ben decavit kullanıyordum bu sefer vinalac verdi
çok sevindim canım
ben de bugün kontrole gittim
gayet iyi dedi

G

günaydın. Bende folik asiti bırakıp elevite başlamıştım ama ciddi kabızlık yaptı ve bıraktım. Decavit alacağım bugün,ilk gebeliğimde onu kullanmıştım sorun yaşamamıştım.

Kız a hamileyken ilk 3 ay elevit kullanmıştım ben de, decavitten daha iyi olduğu gibi bi yazı okumuştum taa o zamanlar ama hayırlamıyorum. 12. Haftadan itibaren de previt positive e geçmiştim bir de osteocare. Pazartesi 12. Haftam doluyor doktor yine previte positive e başlatıcak, doğumdan sonra da içmeye devam etmiştim hala temmuz son kullanma tarihli bir kutu var elimde hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…