• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
:işsiz:
Günaydın kızlar nasılsınız

Ya ben son 1 haftadır gece 2 - 3 gibi uyanıyorum 5 ten önce tekrar uykuya dalamıyorum :uykucu::uykucu: Akşamları 10 - 11 gibi yatıyorum ondan demeyeceğim çünkü ben yıllardır o saatlerde yatıyrum yatmadan rezene çayı falan mı içsem diye düşünüyorum gün boyu ruh gibi geziyorum:KK57::KK57: Varmı benim gibi olan
Bende uyuyamıyorum, şimdide okuldayım başım çatlıyor. Aynı senın gıbı bı kalkıyorum ıkı saat sonra bır daha uykuya dalıyorum.:uykucu:

İkili testi bende yaptırmayacağım sanırım canım kızımda yaptırmıştım ama bunda düşünmüyorum. Etrafımda bunu yaptırıp olumsuz sonuç alan hatta amniyosentez yaptıran arkadaşlarım oldu hepsi sağlıklı çocukları oldu. Hep stres yaşadık. Detaylı ultrasonun önemli oldğunu düşünüyorum.
Aynen benim ilk cocugum ama etraftakilerin uyarilari ile detayli ultrason yeter diyorum bende

Bende yeni geldim hastaneden 12+2 günlük olmuş
Keyfi yerinde gözüküyor masallah güneş gözlüğü ver bide :KK59:

Hemen başlayacağım diyorsun yani ben daha beklerim herhalde yaa hemen almam ama yine de tabii göz gezdirir bir araştırma yaparım ona göre youtube da güzel videolar gördüm alışverişle ilgili onları izliyorum ilk olunca fikir olsun diye. Bebek arabası bakınıyorum
benim 3 yaşında oğlum var onun bebek arabası puseti beşiği tertemiz duruyo onları kullanıcam.yaza kaynımın düğünü var:halay: o zaman da masraf yapıcaz kıyafet takı falan şimdiden yaya yaya bebeğimin eksiklerini halletmem lazım :KK69:

kızlar dün internetten lierac çatlak önleyici jel siparişi vermiştim bugün elime ulaştı. 13. haftadan itibaren hergün kullanmayı düşünüyorum. şimdilik sadece duştan çıkınca bio oil çatlak yağı sürüyorum ama hergün değil sadece duş aldEki Görüntüle 2116686 ığımda kullanıyorum. bakalım lierac işe yarayacak mı gerçekten.
Canım fiyatı neydi internette hangi siteden aldın. Ben bugün eczanede sordum 100 ml 115 TL dedi

Ya kızlar bebeğin hareketlerini hisseden varmı? Ben baya baya hissediyorum yani başka ne hareket edecekki tam bebeğin olduğu yerde? Delirdimmi acaba :KK73:
Ben de hissediyorum hatta doktoruma söyledim yok 20. haftadan önce mümkün değil dedi güldü. Bu benim ikinci gebeliğim biliyorum bebek mi gaz mi ayırabiliyorum. Sanki kelebekler uçuyor içimde.

Slm kizlar nasilsiniz ben 10+5 gunluk hamileyim folik asitim bitti. Acaba tekrar alsam mi yoksa vitamin filan mi kullansam. Doktora 10 gun sonra gidicem daha o zamana kadar bos beklemek istemiyorum sizler ne kullaniyorsunuz acaba

Slm kizlar nasilsiniz ben 10+5 gunluk hamileyim folik asitim bitti. Acaba tekrar alsam mi yoksa vitamin filan mi kullansam. Doktora 10 gun sonra gidicem daha o zamana kadar bos beklemek istemiyorum sizler ne kullaniyorsunuz acaba
Bana 13.haftada başla dedi canım doktorum daha kullan bence 1 2 hafta daha

ben de 10+5 im canım. benim doktorum 13. haftaya kadar folik asite devam edeceğiz demişti. bence gidene kadar sen de devam et zararı olmaz.

Gunaydn kizlar bugün rüyamda kızım olduğunu görüyordum doktor kağıda kzzz yazmış çok seviniyordum inşallah gerçek olur sağlıklı hayırlı evlat olsun ama bir oğlum var kızım olmasını da çok istiyorum 10+3 olduk bugün kontrol var sorsam cinsiyeti çok mu erken :)
Ruyada gorulen genelde cikiyor kim de duysam cikmis benimki de cikmisti. Hayirlisi olsun insallah

Ben bizzat firmasını arayıp sormuştum kızlar önceden öyleydi ama tepkiler üzerine değiştirdik şuan bitkisel içerikli bi koruyucu kullanıyoruz dedi. Tabiki kendi tercihiniz kullanıp kullanmamak
Bende ilk hamileligimde arayip sormustum evet icinde var demişlerdi ama son durumundan bilgim yok dediğin gibi tercih meselesi

Back