2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım 10 haftada nubu attım ama küçük diye pek bakmıyolar 11 haftadan sonra netleşiyormuş sanırım bu durum bu nuba göre kıza benzettim ama belli olmaz şuan minik :)

Benimde geç döllenme ilk keseye ve sonralara göre 12+6 dı dün 14+1 çıktı geçen haftada yine bi hafta öndeydi neye göre takip olcak bilmiyorum ilk bebeğimde böyleydi iri doğdu alakası varmı onuda bilmiyorum .. canım ben dün öğrendim cinsiyet söylemedilermi bişey ben anlamıyorum pek bu işte bütün bebekleri kıza benzetiyorum bu bebişide kıza benzettim :)) bu arada kanama alanı üstten usg de gözükür mü?

Devlet hastanesi olduğu için pek söylemiyor canım sordum ama daha erken dedi. Demek ki belli oluyo üstten bakınca. Benim hep 1 hafta geri çıkıyor canım ona göre takip yapcam artık. Senin durum karışık gerçekten ama büyüdükçe belli olur sen ultrasona göre hesapla bence

Ben dün bezmialeme gittim belki bilirsin canım banada orası söyledi kendi özeldeki doktorum söylemedi emin olayım iyice dedi :) bakalım canım bi daha öyle çıkarsa sorucam doktora neye göre hesaplıyayım diye .bana kanama alanın var demediler hiç başta lekem gelmişti ama olsa derlerdi kaç doktor gördü dimi

günaydın 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı içinizde ?
benim cumartesi randevum var ikili tarama testi için 3-3,5 aylıkken söyleriz demizşti doktorum inş. öğrenirim çok merak ediyorum

Bende merak ediyorum 12 haftam bitince gideceğim umarım öğrenirim diyorum.

Ben en başından beri kesintisiz uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum gece daha önce öyle bir problemim yoktu

Geçmiş olsun canım aman dikkat neyse ki hafif atlatmışsın. Ya benim arkadaşım dubleks evinde merdivenden düşmüş topuğu parçalanmış vidalar bilmem neler takmışlar alçıda 2 ay en az yatacak bir ayağını altı da yaralanmış kafasını çarpmış baygın kalmış neyse ki birşey çıkmamış kafasında çok ciddi olabiliyor bu kazalar Allah korusun beterinden.

Dikkatli il canim bebise iyi bak

Hayırlı olsun canım benimde bugün 10+4 en son pazartesi gitmiştim kontrolüm 10 gün sonra ama bugün gidicem bende hareket ediyor muydu birde senin kanama alanın büyük değildi sanki değil mi inş benimki de küçülmüştür 1 ay oldu
lsun v

Geçmiş olsun canım dikkat et

Kızlar sabah ne oldu anlatayım valla eşimle ikimizin tüyleri diken diken oldu. Ben gece yatmadan önce lavaboya girdim çok az bir pembelik gördüm günlük pedde progestan kullanıyorum o geri geliyor o yüzden günlük ped kullanıyorum ama pedden mi birşey mi geldi bilemedim çok kafama taktım ağrımda vardı duş almıştım biraz fazla kaldım belki ondan yattım hep karnımı okşadım falan ama eşim uyumuştu birşey demedim sonra tuvalete de kalkmadım.

Eşim sabaha karşı rüya görmüş ki hep bebekle ilgili çok ilginç rüyalar gördü. Bu seferde girmiş ve demiş annem merak etmesin ben çok iyiyim kendine iyi baksın ağrıları olunca üzülüyorum daha çok küçüğüm büyüdükçe daha ağrısı olacak demiş ben sizi duyuyorum beni çok seviyorsunuz bende sizi seviyorum demiş. Ben uyumak istiyorum annem daha çok uyusun falan demiş. Bir daha rüyana giremeyeceğim çok girmişim artık doğumda görüşücez demiş. Yanında da bir sürü çocuk varmış eşim kim bunlar demiş arkadaşlarım onlarda doğmayı bekliyorlar demiş ben buradan senin annemin tüm hayatını izledim biliyorum demiş. Bende eşime gece böyle oldu kafama taktım öyle uyudum belki ondan dedim çok ilginç değil mi.

Bana da demir ilacı verdi doktorum canım birde decavit ama biten mide bulantımı tetikledi resmen gece yatarken alıcam sanırım sabah aç karnına demir hapını içtim mahvetti beni

Çikolata yemiştim ama çok az hareket etti çünkü kahvaltı yapmamıştım. Tahlilin olmadıkça hep tok gel artık dedi. Kalbi iki kez dinledi bir 140 bir 160 çıktı. Sen de tok git mutlaka, çikolata da ye.

Benim çoğu kişideki gibi kesede kanama alanı değil de, kesenin rahim ağzına inme sorunu vardı. Kanamam oldu hatta parça geldi. Kese sağlamdı ama düşüyormuş rahimden. Neyse toparladık yerleşmiş çok şükür :) darısı başına canımm

Maşallah hangi ara 11 erkeğe yükseldi böyle Yarın bizim de kontrolümüz var bakalım. Bugün 12+0. Geçen kontrolde bi tahmin yaparız demişti. Gösterirse eğer kuzu. Biraz heyecan yaptım. 10. hafta ile 12 arasında baya fark vardır değil mi

Hayırlara vesile olsun canım rüyalarınız. Sende stres yapma inşallah sağlıkla doğacak bebişin :)

Bana da demir ilacı verdi doktorum canım birde decavit ama biten mide bulantımı tetikledi resmen gece yatarken alıcam sanırım sabah aç karnına demir hapını içtim mahvetti beni
Demir hapını ben sabah akşam kullanıyorum. sabahları çok kötü yapıyor beni boş miğdeyle öğürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…