2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende uyuyamıyorum, şimdide okuldayım başım çatlıyor. Aynı senın gıbı bı kalkıyorum ıkı saat sonra bır daha uykuya dalıyorum.

Aynen benim ilk cocugum ama etraftakilerin uyarilari ile detayli ultrason yeter diyorum bende

Bende yeni geldim hastaneden 12+2 günlük olmuş
Keyfi yerinde gözüküyor masallah güneş gözlüğü ver bide

benim 3 yaşında oğlum var onun bebek arabası puseti beşiği tertemiz duruyo onları kullanıcam.yaza kaynımın düğünü var o zaman da masraf yapıcaz kıyafet takı falan şimdiden yaya yaya bebeğimin eksiklerini halletmem lazım

Canım fiyatı neydi internette hangi siteden aldın. Ben bugün eczanede sordum 100 ml 115 TL dedi

Ya kızlar bebeğin hareketlerini hisseden varmı? Ben baya baya hissediyorum yani başka ne hareket edecekki tam bebeğin olduğu yerde? Delirdimmi acaba
Ben de hissediyorum hatta doktoruma söyledim yok 20. haftadan önce mümkün değil dedi güldü. Bu benim ikinci gebeliğim biliyorum bebek mi gaz mi ayırabiliyorum. Sanki kelebekler uçuyor içimde.

Slm kizlar nasilsiniz ben 10+5 gunluk hamileyim folik asitim bitti. Acaba tekrar alsam mi yoksa vitamin filan mi kullansam. Doktora 10 gun sonra gidicem daha o zamana kadar bos beklemek istemiyorum sizler ne kullaniyorsunuz acaba

Slm kizlar nasilsiniz ben 10+5 gunluk hamileyim folik asitim bitti. Acaba tekrar alsam mi yoksa vitamin filan mi kullansam. Doktora 10 gun sonra gidicem daha o zamana kadar bos beklemek istemiyorum sizler ne kullaniyorsunuz acaba
Bana 13.haftada başla dedi canım doktorum daha kullan bence 1 2 hafta daha

ben de 10+5 im canım. benim doktorum 13. haftaya kadar folik asite devam edeceğiz demişti. bence gidene kadar sen de devam et zararı olmaz.

Ruyada gorulen genelde cikiyor kim de duysam cikmis benimki de cikmisti. Hayirlisi olsun insallah

Ben bizzat firmasını arayıp sormuştum kızlar önceden öyleydi ama tepkiler üzerine değiştirdik şuan bitkisel içerikli bi koruyucu kullanıyoruz dedi. Tabiki kendi tercihiniz kullanıp kullanmamak
Bende ilk hamileligimde arayip sormustum evet icinde var demişlerdi ama son durumundan bilgim yok dediğin gibi tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…