- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #10.221
yaaa seninle aynı doğum tarihlerimiz ben bu cumartesi gidicem kontrole inşallah söyler cinsiyeti :))Ben öğrendim canım 12de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa seninle aynı doğum tarihlerimiz ben bu cumartesi gidicem kontrole inşallah söyler cinsiyeti :))Ben öğrendim canım 12de
Hayırlara vesile olsun canım rüyalarınız. Sende stres yapma inşallah sağlıkla doğacak bebişin :)
Demir hapını ben sabah akşam kullanıyorum. sabahları çok kötü yapıyor beni boş miğdeyle öğürüyorum.
Günaydın kızlar, kontrolden geldim şimdi
Çok şükür herhangi bir sorun yokmuş, artık sürekli yatmam da gerekmiyor. İnşallah kanama alanı olan herkesin iyileşir bir an önce
Bide bu nub nasıl bakılıyor çözemedim. Anlayan varsa bakabilir mi? Benim aslında 10+3 ama bebek 2 gün öndeymiş. Şu an belki erken diye görünmüyodur ama onu bile anlamıyorum![]()
Kanaman geçmiş çok sevindim canım artık sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağlıkla doğsun kuzun :) ben nubdan kız gibi gördüm ama henüz çok minnak :)
Aynen canım ben bu sabah aldım ama mahvoldum hamilelğim boyunca yediğimi çıkarmamıştım sabah öğrürdüm yediklermi bile çıkarrdım gece alıcam heraldeHayırlara vesile olsun canım rüyalarınız. Sende stres yapma inşallah sağlıkla doğacak bebişin :)
Demir hapını ben sabah akşam kullanıyorum. sabahları çok kötü yapıyor beni boş miğdeyle öğürüyorum.
Açıkçası bende öyle düşünüyordum. Ama yakın arkadaşlarım bazı hastalıkların anne karnında teşhis edildiğine ve bu testler sayesinde anne karnindayken bile işlemle duzeltilebildigini söylemişti. Ben bugün yaptırdım sonucunun ne olduğu önemli değil tabikide ama sonucuna göre de ben kendimi ona göre yetistirecegim. hastalıklar ve nasıl davranılması gerektiği konusunda yeterli bilgisi kimin var ki?
Herkese günaydın bugün emlakçıyla randevumuz var bi kaç ev gösterecek hayırlısı diyelim, taşınmak istemiyorum yaaa çok zor gelior
Evet canımm inşallah söyler hani olasılık söyler en azından diye düşünyorummmmyaaa seninle aynı doğum tarihlerimiz ben bu cumartesi gidicem kontrole inşallah söyler cinsiyeti :))
İkili testi bende yaptırmayacağım sanırım canım kızımda yaptırmıştım ama bunda düşünmüyorum. Etrafımda bunu yaptırıp olumsuz sonuç alan hatta amniyosentez yaptıran arkadaşlarım oldu hepsi sağlıklı çocukları oldu. Hep stres yaşadık. Detaylı ultrasonun önemli oldğunu düşünüyorum.Aynı şeyi doktoruma sordum tedavisi varmı diye yok sadece bisey varsa önceden ögreneceksiniz yada aldırma seceneginiz var dedi o yuzden istemedim ben tabi insan başına geleceği bilerek haraket etmesi hazırlıklı olmasi belki iyidir ama ben düşünmekten kafayı yerim benim tercihim bu yönde oldu
Gecmis olsun öncelikle bende taşınıyorum şuanda yaptığım sadece internetten eşya seçmek ama o bile beni bunaltti haftaya taşınmış olucam eşim ve ailesi sağolsun hamileyim diye hiç iş yaptığım yok![]()
Bi kere kızıma hamileyken olmuştu bana canım bir sorun olmadı sen yine takip içinde ol tabii stres yapma birşey olmaz inşallah. Rüyanızda çok güzelmiş hayır olsun inşallahBen sadece sabah kullanıyorum bana aynısı oluyor. Bulantılar geçmişti sabah kalkınca da yok ama gün içinde oluyor. Sağol canım inşallah sağlıkla tamamlarım rahatım aslında ama işte ağrı bir de leke gibi görünce yine panikledim. Bir gidip görsem haftaya rahatlıcam
İşte her ilacın farklı farklı etkileri oluyor ama kabızlık daha kötü sanırımG
günaydın. Bende folik asiti bırakıp elevite başlamıştım ama ciddi kabızlık yaptı ve bıraktım. Decavit alacağım bugün,ilk gebeliğimde onu kullanmıştım sorun yaşamamıştım.
Bende tahlil yaptırmak için gittiğimde yaptırsım kaydı hatta aşı için nisan ayına randevu bile verdiler.Sağlık ocağı nerde bilmiyorum ve beni arayanda olmadıdr un verdiği vitamini alıyorum sadece
Süper habere darısı başımıza inşallahGünaydın kızlar, kontrolden geldim şimdi
Çok şükür herhangi bir sorun yokmuş, artık sürekli yatmam da gerekmiyor. İnşallah kanama alanı olan herkesin iyileşir bir an önce
Bide bu nub nasıl bakılıyor çözemedim. Anlayan varsa bakabilir mi? Benim aslında 10+3 ama bebek 2 gün öndeymiş. Şu an belki erken diye görünmüyodur ama onu bile anlamıyorum![]()
Demir ilacını ben kesinlikle aç içemiyorum 1 kez içtim midemin ağrısından acile zor gittim mide spazmı geçiriyorum diye serum falan takmışlardıBana da demir ilacı verdi doktorum canım birde decavit ama biten mide bulantımı tetikledi resmen gece yatarken alıcam sanırım sabah aç karnına demir hapını içtim mahvetti beni
Benim de ağrıyor normal olduğunu düşünerek endişe etmiyorum
Bende oldum öyle ve kaşınmaya başladı akıntımda var beyaz cuma kontrolümde söyledim bakmadı ama mantar olarak değerlendirdi Bencede öyle ıslaklık mantar yapabiliyor tek kullanımlık fitil ve travazol verdi
Hayırlara çıksın inşLlah canım benim bile tüylerim ürperdi :) bizim minnaklarımızdır belki yanındakiler, bilemiyoruz ki orada neler oluyor:) ama çok güzel bir rüya maşallah :)Kızlar sabah ne oldu anlatayım valla eşimle ikimizin tüyleri diken diken oldu. Ben gece yatmadan önce lavaboya girdim çok az bir pembelik gördüm günlük pedde progestan kullanıyorum o geri geliyor o yüzden günlük ped kullanıyorum ama pedden mi birşey mi geldi bilemedim çok kafama taktım ağrımda vardı duş almıştım biraz fazla kaldım belki ondan yattım hep karnımı okşadım falan ama eşim uyumuştu birşey demedim sonra tuvalete de kalkmadım.
Eşim sabaha karşı rüya görmüş ki hep bebekle ilgili çok ilginç rüyalar gördü. Bu seferde girmiş ve demiş annem merak etmesin ben çok iyiyim kendine iyi baksın ağrıları olunca üzülüyorum daha çok küçüğüm büyüdükçe daha ağrısı olacak demiş ben sizi duyuyorum beni çok seviyorsunuz bende sizi seviyorum demiş. Ben uyumak istiyorum annem daha çok uyusun falan demiş. Bir daha rüyana giremeyeceğim çok girmişim artık doğumda görüşücez demiş. Yanında da bir sürü çocuk varmış eşim kim bunlar demiş arkadaşlarım onlarda doğmayı bekliyorlar demiş ben buradan senin annemin tüm hayatını izledim biliyorum demiş. Bende eşime gece böyle oldu kafama taktım öyle uyudum belki ondan dedim çok ilginç değil mi.
ben boyleyim malesef canım ve çalışıyorum bildigin ruh gibiyim gündüzleri. Oglumda da gece uyuyamazdim 3 aydan sonra geçtiGünaydın kızlar nasılsınız
Ya ben son 1 haftadır gece 2 - 3 gibi uyanıyorum 5 ten önce tekrar uykuya dalamıyorumAkşamları 10 - 11 gibi yatıyorum ondan demeyeceğim çünkü ben yıllardır o saatlerde yatıyrum yatmadan rezene çayı falan mı içsem diye düşünüyorum gün boyu ruh gibi geziyorum
Varmı benim gibi olan
Canım elevit in içinde domuz jelatini olduğunu biliyomusunG
günaydın. Bende folik asiti bırakıp elevite başlamıştım ama ciddi kabızlık yaptı ve bıraktım. Decavit alacağım bugün,ilk gebeliğimde onu kullanmıştım sorun yaşamamıştım.
bende oğlumda bildiğin uyurdum deliksiz olarak :)ben boyleyim malesef canım ve çalışıyorum bildigin ruh gibiyim gündüzleri. Oglumda da gece uyuyamazdim 3 aydan sonra geçti