2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Ben sadece sabah kullanıyorum bana aynısı oluyor. Bulantılar geçmişti sabah kalkınca da yok ama gün içinde oluyor. Sağol canım inşallah sağlıkla tamamlarım rahatım aslında ama işte ağrı bir de leke gibi görünce yine panikledim. Bir gidip görsem haftaya rahatlıcam

Kanaman geçmiş çok sevindim canım artık sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağlıkla doğsun kuzun :) ben nubdan kız gibi gördüm ama henüz çok minnak :)

Kanaman geçmiş çok sevindim canım artık sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağlıkla doğsun kuzun :) ben nubdan kız gibi gördüm ama henüz çok minnak :)

Sağol cnm benim teşekkür ederim:) Darısı tüm risklilerin başına inşallah. Şimdi daha bir sahiplendim sanki, öbür türlü hep diken üstünde.

Aynen canım ben bu sabah aldım ama mahvoldum hamilelğim boyunca yediğimi çıkarmamıştım sabah öğrürdüm yediklermi bile çıkarrdım gece alıcam heralde

Aynı şeyi doktoruma sordum tedavisi varmı diye yok sadece bisey varsa önceden ögreneceksiniz yada aldırma seceneginiz var dedi o yuzden istemedim ben tabi insan başına geleceği bilerek haraket etmesi hazırlıklı olmasi belki iyidir ama ben düşünmekten kafayı yerim benim tercihim bu yönde oldu

Herkese günaydın bugün emlakçıyla randevumuz var bi kaç ev gösterecek hayırlısı diyelim, taşınmak istemiyorum yaaa çok zor gelior

Gecmis olsun öncelikle bende taşınıyorum şuanda yaptığım sadece internetten eşya seçmek ama o bile beni bunaltti haftaya taşınmış olucam eşim ve ailesi sağolsun hamileyim diye hiç iş yaptığım yok

İkili testi bende yaptırmayacağım sanırım canım kızımda yaptırmıştım ama bunda düşünmüyorum. Etrafımda bunu yaptırıp olumsuz sonuç alan hatta amniyosentez yaptıran arkadaşlarım oldu hepsi sağlıklı çocukları oldu. Hep stres yaşadık. Detaylı ultrasonun önemli oldğunu düşünüyorum.

Bi kere kızıma hamileyken olmuştu bana canım bir sorun olmadı sen yine takip içinde ol tabii stres yapma birşey olmaz inşallah. Rüyanızda çok güzelmiş hayır olsun inşallah

G

günaydın. Bende folik asiti bırakıp elevite başlamıştım ama ciddi kabızlık yaptı ve bıraktım. Decavit alacağım bugün,ilk gebeliğimde onu kullanmıştım sorun yaşamamıştım.
İşte her ilacın farklı farklı etkileri oluyor ama kabızlık daha kötü sanırım
Sağlık ocağı nerde bilmiyorum ve beni arayanda olmadı dr un verdiği vitamini alıyorum sadece
Bende tahlil yaptırmak için gittiğimde yaptırsım kaydı hatta aşı için nisan ayına randevu bile verdiler.

Süper habere darısı başımıza inşallah
Bana da demir ilacı verdi doktorum canım birde decavit ama biten mide bulantımı tetikledi resmen gece yatarken alıcam sanırım sabah aç karnına demir hapını içtim mahvetti beni
Demir ilacını ben kesinlikle aç içemiyorum 1 kez içtim midemin ağrısından acile zor gittim mide spazmı geçiriyorum diye serum falan takmışlardı

kızlar dün internetten lierac çatlak önleyici jel siparişi vermiştim bugün elime ulaştı. 13. haftadan itibaren hergün kullanmayı düşünüyorum. şimdilik sadece duştan çıkınca bio oil çatlak yağı sürüyorum ama hergün değil sadece duş ald ığımda kullanıyorum. bakalım lierac işe yarayacak mı gerçekten.

canim sen Koç unv. hastanesine mi gitmistin?

Hayırlara çıksın inşLlah canım benim bile tüylerim ürperdi :) bizim minnaklarımızdır belki yanındakiler, bilemiyoruz ki orada neler oluyor:) ama çok güzel bir rüya maşallah :)

ben boyleyim malesef canım ve çalışıyorum bildigin ruh gibiyim gündüzleri. Oglumda da gece uyuyamazdim 3 aydan sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…