- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #10.181
günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam on ikinci haftada öğrendim canım :) ama dönmedi benim bebik doktor vurdu vurdu anca döndü de o zaman gördük :)günaydın 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı içinizde ?
benim cumartesi randevum var ikili tarama testi için 3-3,5 aylıkken söyleriz demizşti doktorum inş. öğrenirim çok merak ediyorum![]()
ayy çok sevindim bende bu cumartesi öğrenebilirim demekkiBen tam on ikinci haftada öğrendim canım :) ama dönmedi benim bebik doktor vurdu vurdu anca döndü de o zaman gördük :)
Bol bol çikolata ye ve de meyve suyu iç. Kımıldasın yavrucak:) hayırlı haberlerle gel inşallah ve gönlüne göre olsun :)ayy çok sevindim bende bu cumartesi öğrenebilirim demekki![]()
Gecmis olsun canim bi doktora mi gitseydin acaba yine deBu arada gece 4:30 wc kalktım kedi ayağımda koşuyor suyu birmiş diyerek aldım bi şişe su bizim salon salomanj salon şeklinde basamak varben takılarak elimde şişeyle basamaktan bir uçarım bak güm eşim koştu odadan var mı bişey ben korkudan hemen ayağa kalkıp yok yok hafif düştüm dedim ama popom ağrıuor şuan
aman dikkat edin görünmez kaZa işte evin içinde kaza geçiriyor insan
![]()
geçmiş olsun inş bişey yoktur kaslar geriliyor filan düşerken sonradan çıkıyor acısı, bir süre böyle ağrın olur canımSıcağı sıcağına anlamıyor insan sağ bacakta fena benim
günaydın. Bende folik asiti bırakıp elevite başlamıştım ama ciddi kabızlık yaptı ve bıraktım. Decavit alacağım bugün,ilk gebeliğimde onu kullanmıştım sorun yaşamamıştım.Kızlar günaydın sağlık ocağının verdiği decavit adlı multivitamini kullanan varmı?
Doktorum folik asit bitince decavite geç demişti dün başladım ama daha fazla bulantı ve ishale sebep oldu.
Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Söylemesi gerekir cihaz ve kendisi iyiysegünaydın 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı içinizde ?
benim cumartesi randevum var ikili tarama testi için 3-3,5 aylıkken söyleriz demizşti doktorum inş. öğrenirim çok merak ediyorum![]()
Bu grupta çoğunluk 2. Ne güzel inşallah değişik olur canım bende ikiside war çok şükür erkek hissediyorum bunuda bakalım ne olacakamin canım tşk ederim 1 oğlum var 3 yaşında 1 de kızım olmasını istiyorum kısmet sağlıklı olsunda kız erkek farketmez tabi![]()
Gecmis olsun canim bi doktora mi gitseydin acaba yine de
Sağolun kızlar bacağım dışında bi sıkıntım yok ve evhamlı biri değilim o kadar bişry olmuş gibi hissetmiyorum cuma kontrolüm var zaten minnoşum sağlıkla bekliyordur benigeçmiş olsun inş bişey yoktur kaslar geriliyor filan düşerken sonradan çıkıyor acısı, bir süre böyle ağrın olur canımsen bebeğe bir baktırsan? en azından gidip bir kalp atışına baktırsan canım? bişey olsaydı kanama filan olurdu Allah korusun ama iç rahatlasın maksat..artık biraz yavaş hareket etmeyi başarmamız gerekiyor..bende öyleyim bir anda atıveriyorum kendimi eskisi gibiyim sanıyorum
![]()
O saate uyku nedir hiç bilmedimGünaydın kızlar nasılsınız
Ya ben son 1 haftadır gece 2 - 3 gibi uyanıyorum 5 ten önce tekrar uykuya dalamıyorumAkşamları 10 - 11 gibi yatıyorum ondan demeyeceğim çünkü ben yıllardır o saatlerde yatıyrum yatmadan rezene çayı falan mı içsem diye düşünüyorum gün boyu ruh gibi geziyorum
Varmı benim gibi olan
ben daha öncede dediğim gibi hayatım çok planlı maalesefO saate uyku nedir hiç bilmedim12/ 1gibi yatıyorum ama wc ya da portakal yemek dışında uyanmıyorum 7:30saat çalıyor ve kalkıyorum
Sağlık ocağı nerde bilmiyorum ve beni arayanda olmadıKızlar günaydın sağlık ocağının verdiği decavit adlı multivitamini kullanan varmı?
Doktorum folik asit bitince decavite geç demişti dün başladım ama daha fazla bulantı ve ishale sebep oldu.
Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Harika aslında öyle olmayı isterdim ben çok plansızımben daha öncede dediğim gibi hayatım çok planlı maalesefbelli saatte yatılacak belli saatte kalkılacak belli saatte yemek yenecek gibi :) annem çalışan bir bayandı onun için sürekli herşey saatinde yapılacaktı bende de ondan kalma bir alışkanlık :)