2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çarşamba günü ikili test var. Sonuçları gelince ben de yazayım bakayım tuttu ya da tutmadı diye Sonuçları ne zaman geliyor peki
Benim hemen çıkmış canım ben 4 gün sonra aldım özelde yaptırdım kuzenimde ebeydi o aldı attı bana wp dan çarşamba da kağıdı alıcam haftaya doktoruma gösteririm inşaAllah

Aynen canım ben zaten tatlı yiyemiyorum şuan içim kalkıyo resmen...ama insanlar değişikler..yaa Rabbim nasiq etti şükür hamile kalmayı tamamına erdirsin inşallah..ikinciye nasıl hamile kaldın canım tedaviyle mi gene[/QUOTE]
Inanir misin bilmiyorum ama ben ilki doğduktan sonra tam 3.5 yıl hic korunmadim. Düşün olmuyor yine de. Dedim ki kurban olduğum Rabbim sen uygun zamanda bana hayırlısıyla ver. Ve o ay az bir tedaviyle gebe kaldim. Tabi tek yumurtaligim var. Gucum yok tekrar menopoza girmeye ve onlarca tedaviye. Oncelikle tabiki Rabbim her seye kadirdir. Ayrica bence korunmamak bizim gibi ZOR gebe kalanlar için tek tavsiyem. Korunarak Rabbimin kurduğu düzene aykırı hareket ediyoruz.

Inanir misin bilmiyorum ama ben ilki doğduktan sonra tam 3.5 yıl hic korunmadim. Düşün olmuyor yine de. Dedim ki kurban olduğum Rabbim sen uygun zamanda bana hayırlısıyla ver. Ve o ay az bir tedaviyle gebe kaldim. Tabi tek yumurtaligim var. Gucum yok tekrar menopoza girmeye ve onlarca tedaviye. Oncelikle tabiki Rabbim her seye kadirdir. Ayrica bence korunmamak bizim gibi ZOR gebe kalanlar için tek tavsiyem. Korunarak Rabbimin kurduğu düzene aykırı hareket ediyoruz.[/QUOTE]
Bende hiç korunmadım canım bundan sonrada korunmicam Rabbim versin kabulümdür..gerçekten bu tedavi süreçleri çok zor normal tüp bebekten daha zor...ne güzel Rabbim nasip etmiş..darısı tüm isteyenlere inşallah canım...

Benim hemen çıkmış canım ben 4 gün sonra aldım özelde yaptırdım kuzenimde ebeydi o aldı attı bana wp dan çarşamba da kağıdı alıcam haftaya doktoruma gösteririm inşaAllah
Hayırlı haberler alırsın inşallah Darısı başımıza canım çarşambayı deli gibi bekliyoruz biz de

Bel ağrıları başlayan var mı arkadaşlar aranızda ???
Bennnn.. okuldan geldiğimde pertim resmen.. yemek yiyip yatıyorum hemen yoksa ayakta duracak gücüm kalmıyor. 2 saat Uyuyunca geçiyor. Belden ayağa kadar ağrım oluyor çok ayakta durunca..Özellikle belim çok ağrıyor

Ayakta da çok durmadim bugün ama baya agriyor canim

Ayy canım benim bugün sağ tarafımda belimin bir Ağrı başladı tutuldum mu üşüttüm mü acaba iş yerinde diye düşünüyordum normal mi ki?
Benimde belim ve kalcam ağrıyor . Beldeki ağrı kalçaya vuruyor gibi . Dayanilmayacak şiddette değil öyle olsa Dr a giderdim . Normaldir herhalde diyorum . Hamilelikte her türlü ağrı olabiliyor . Sadece erken buldum ağrıları agirlasmadik falan ya

Hayırlı akşamlar kızlar.. afedersiniz vajinamin sol dudağında şişlik farkettim ve biraz acı da var.. internetten okudum rahim büyüdükçe yapabilir falan yazıyor idrarımda yanma yok.. sizce önemli bir şey olabilir mi randevuma var daha telaş yaptim

Evet bende hiç hamilelikten diye düşünmemiştim sizlerde de olunca şaşırdım..hayır o dayanılmaz değil de midem özelllikle akşamları mahvetmeye başladı beni akşam 6 bile değildi bir tabak sebze yemeği yedim hala midem ağzımda karnım midem gaz dolu devasa şişim bulantı azaldı derken bu olay çoğaldı yatamaz oldum dün gece 2 yastıkla yattım bu gece o bile yetmez görünüyor

Kızlar benim belim transferden beri ağrıyo, kendimi yorunca oturdugumda resmen yarılıyo gibi belim, 2 gündür de bütün kemiklerim ağrımaya başladı, sağ kasığımada sürekli bıçak gibi ağrı saplanıyo

Bel ağrıları başlayan var mı arkadaşlar aranızda ???
Benim de ağrıyor normal olduğunu düşünerek endişe etmiyorum
Bende oldum öyle ve kaşınmaya başladı akıntımda var beyaz cuma kontrolümde söyledim bakmadı ama mantar olarak değerlendirdi Bencede öyle ıslaklık mantar yapabiliyor tek kullanımlık fitil ve travazol verdi

Herkese günaydın bugün emlakçıyla randevumuz var bi kaç ev gösterecek hayırlısı diyelim, taşınmak istemiyorum yaaa çok zor gelior

Bu arada gece 4:30 wc kalktım kedi ayağımda koşuyor suyu birmiş diyerek aldım bi şişe su bizim salon salomanj salon şeklinde basamak var ben takılarak elimde şişeyle basamaktan bir uçarım bak güm eşim koştu odadan var mı bişey ben korkudan hemen ayağa kalkıp yok yok hafif düştüm dedim ama popom ağrıuor şuan aman dikkat edin görünmez kaZa işte evin içinde kaza geçiriyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…