2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
günaydın 12. haftada cinsiyet öğrenen var mı içinizde ?
benim cumartesi randevum var ikili tarama testi için 3-3,5 aylıkken söyleriz demizşti doktorum inş. öğrenirim çok merak ediyorum

benim cumartesi randevum var ikili tarama testi için 3-3,5 aylıkken söyleriz demizşti doktorum inş. öğrenirim çok merak ediyorum
Ben tam on ikinci haftada öğrendim canım :) ama dönmedi benim bebik doktor vurdu vurdu anca döndü de o zaman gördük :)

Gecmis olsun canim bi doktora mi gitseydin acaba yine de

Kızlar günaydın sağlık ocağının verdiği decavit adlı multivitamini kullanan varmı?
Doktorum folik asit bitince decavite geç demişti dün başladım ama daha fazla bulantı ve ishale sebep oldu.
Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

Sıcağı sıcağına anlamıyor insan sağ bacakta fena benim
geçmiş olsun inş bişey yoktur kaslar geriliyor filan düşerken sonradan çıkıyor acısı, bir süre böyle ağrın olur canım sen bebeğe bir baktırsan? en azından gidip bir kalp atışına baktırsan canım? bişey olsaydı kanama filan olurdu Allah korusun ama iç rahatlasın maksat..artık biraz yavaş hareket etmeyi başarmamız gerekiyor..bende öyleyim bir anda atıveriyorum kendimi eskisi gibiyim sanıyorum

Günaydın kızlar nasılsınız

Ya ben son 1 haftadır gece 2 - 3 gibi uyanıyorum 5 ten önce tekrar uykuya dalamıyorum Akşamları 10 - 11 gibi yatıyorum ondan demeyeceğim çünkü ben yıllardır o saatlerde yatıyrum yatmadan rezene çayı falan mı içsem diye düşünüyorum gün boyu ruh gibi geziyorum Varmı benim gibi olan

G
günaydın. Bende folik asiti bırakıp elevite başlamıştım ama ciddi kabızlık yaptı ve bıraktım. Decavit alacağım bugün,ilk gebeliğimde onu kullanmıştım sorun yaşamamıştım.

Söylemesi gerekir cihaz ve kendisi iyiyse
amin canım tşk ederim 1 oğlum var 3 yaşında 1 de kızım olmasını istiyorum kısmet sağlıklı olsunda kız erkek farketmez tabi
Bu grupta çoğunluk 2. Ne güzel inşallah değişik olur canım bende ikiside war çok şükür erkek hissediyorum bunuda bakalım ne olacak
Gecmis olsun canim bi doktora mi gitseydin acaba yine de

Sağolun kızlar bacağım dışında bi sıkıntım yok ve evhamlı biri değilim o kadar bişry olmuş gibi hissetmiyorum cuma kontrolüm var zaten minnoşum sağlıkla bekliyordur beni

O saate uyku nedir hiç bilmedim12/ 1gibi yatıyorum ama wc ya da portakal yemek dışında uyanmıyorum 7:30saat çalıyor ve kalkıyorum

O saate uyku nedir hiç bilmedim12/ 1gibi yatıyorum ama wc ya da portakal yemek dışında uyanmıyorum 7:30saat çalıyor ve kalkıyorum
ben daha öncede dediğim gibi hayatım çok planlı maalesef belli saatte yatılacak belli saatte kalkılacak belli saatte yemek yenecek gibi :) annem çalışan bir bayandı onun için sürekli herşey saatinde yapılacaktı bende de ondan kalma bir alışkanlık :)

Sağlık ocağı nerde bilmiyorum ve beni arayanda olmadı dr un verdiği vitamini alıyorum sadece

Harika aslında öyle olmayı isterdim ben çok plansızım

Günaydın kızlar, kontrolden geldim şimdi

Çok şükür herhangi bir sorun yokmuş, artık sürekli yatmam da gerekmiyor. İnşallah kanama alanı olan herkesin iyileşir bir an önce

Bide bu nub nasıl bakılıyor çözemedim. Anlayan varsa bakabilir mi? Benim aslında 10+3 ama bebek 2 gün öndeymiş. Şu an belki erken diye görünmüyodur ama onu bile anlamıyorum

Eklentiler

• 3CC412D2-3AEF-4265-BAEA-9B8199934353.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba kızlar bende kontrolden geldim kanama alanı varmış dinlencen ve ilişki yasak dedi size fotoğraf atıyorum fikri olan yazsn lütfen cinsiyet konusunda bugün 14 haftalık olduk ama ultrasonda 13 haftalık çıktı geç döllenme olduğu hep belli

Eklentiler

• IMG-20180227-WA0002.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG-20180227-WA0000.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…