2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
COK GEçmiş olsun canım.. kahvaltı yapmış mıydın belki tansiyonun düşmüştür

yakında başlar cok kilo almışsın diyen komsu akrabalar :KK53:
Ayy şimdiden başladı onlar iş arkadaşları akrabalar kaç kilo aldınnn :cool: diyenler. Bende diyorum 3 kilo verdim :confused: baya bozuluyorlar bu duruma çok ilginçtir ki herhalde 200 kilo doğuma gitmemi istiyorlar öleyim ben :cry:

COK GEçmiş olsun canım.. kahvaltı yapmış mıydın belki tansiyonun düşmüştür

yakında başlar cok kilo almışsın diyen komsu akrabalar :KK53:

teşekkür ederim canım. yok kahvaltı yapmamıştım. sonra da yapamadım zaten. direk işe geldim, burada birşeyler yedim. tansiyondan mıdır bilmiyorum. çünkü daha önce tansiyon problemi hiç yaşamadım. nasıl hissettiriyor bilmiyorum. umarım önemli birşey değildir. biranda sıcak basması ve ter boşalması çok garipti. hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım.

Bende kilolu hamile kaldım, normalde göbeğimi içeri çekebiliyodum ama kızlar artık çekemiyorum sertleşti göbeğim kullandığım ilaçlarda benim göbeği iyice şişirdi beli lastikli pantolon aldım karnımı sıkmasın diye..bide benim karnımda çizgim oluştu bunun için erken değilmi ya
Canım aşağı doğru inen kahverengi çizgiyimi diyorsun onun çıkması normalmiş bu haftalardan

teşekkür ederim canım. yok kahvaltı yapmamıştım. sonra da yapamadım zaten. direk işe geldim, burada birşeyler yedim. tansiyondan mıdır bilmiyorum. çünkü daha önce tansiyon problemi hiç yaşamadım. nasıl hissettiriyor bilmiyorum. umarım önemli birşey değildir. biranda sıcak basması ve ter boşalması çok garipti. hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım.
Canım kesinlikle tansiyondan senin bahsettiğin şey bende benzerini yaşadım çünkü. Benimde hiç bir zaman tansiyon problemim olmadı ama şimdi sürekli düşük :/

kızlar bu arada, ben sıkan pantolonlarımı saç lastiğiyle genişletip giymeye devam ediyorum şimdilik. karnım iyice çıkana kadar dayanmaya çalışıyorum bakalım :) belki size de fikir olur :) Ekran Resmi 2018-02-19 10.48.38.png

Canım kesinlikle tansiyondan senin bahsettiğin şey bende benzerini yaşadım çünkü. Benimde hiç bir zaman tansiyon problemim olmadı ama şimdi sürekli düşük :/
evet evet benim de düşük şuan. doktor ölçüyor düşük çıkıyor canım ama hamilelikte normalmiş. demek böyle hissediliyormuş tansiyon düşünce. daha önce hiç yaşamadığım için bilmiyordum.

kızlar bu arada, ben sıkan pantolonlarımı saç lastiğiyle genişletip giymeye devam ediyorum şimdilik. karnım iyice çıkana kadar dayanmaya çalışıyorum bakalım :) belki size de fikir olur :)Eki Görüntüle 2113010
sabah işe gelirken kumaş pantolonu böyle yaptım ben de :) aşırı rahat oluyor.

kızlar bu arada, ben sıkan pantolonlarımı saç lastiğiyle genişletip giymeye devam ediyorum şimdilik. karnım iyice çıkana kadar dayanmaya çalışıyorum bakalım :) belki size de fikir olur :)Eki Görüntüle 2113010
Güzel fikir canım teşekkürler paylaştığın için yarın bende böyle yapayım :)

Ayy şimdiden başladı onlar iş arkadaşları akrabalar kaç kilo aldınnn :cool: diyenler. Bende diyorum 3 kilo verdim :confused: baya bozuluyorlar bu duruma çok ilginçtir ki herhalde 200 kilo doğuma gitmemi istiyorlar öleyim ben :cry:
nasıl verirsin olamaz veremezsin :D ben 3 kilo aldım :işsiz:

Merhabalar herkese.. bende de göbek çıktı erken değil mi cidden? zayıfda değilim hamile kalmadan önce güzel bi diyet yapmıştım 54lere düştüm ama bunu koruyamadan (diyetten sıkılmıştım:olamaz:) öğrendim hamile kaldığımı.. Mide bulantısı baya yoğun var istifra olayım çok yoğun değil o yüzden kilo falan vermedim ama sürekli sirke satan bi suratla geziyorum o_O Neyse asıl sormak istediğim şu 2 gün önce burnum kanadı zor durdurdum kanamayı.. Gün içerisinde 2 kere oldu bu :KK17: çarşamba günü randevum var doktora sorucam ama burun kanaması yaşayan başka var mı merak ettim.. Bide ben Clexane iğne kullanıyorum, kullanan diğer arkadaşlar da vardı onlar yaşadı mı böyle bişey acaba?

muhtemelen tansiyondur bende yasamıştım aynı seyi ölcem sanmıştım :D:D ama ben kusmustumda :kusmuk:

valla kızlar bende 1,5 kilo verdim bulantıdan hiç iştah kalmadı,Allahtan kusmuyorum da..
ben hiç veremedim oysa ki 15 günü geçik bulaantımda olmuştu :KK51:

muhtemelen tansiyondur bende yasamıştım aynı seyi ölcem sanmıştım :KK70::KK70: ama ben kusmustumda :kusmuk:

ben hiç veremedim oysa ki 15 günü geçik bulaantımda olmuştu :KK51:

neyse ki kusmadım ben şükür :) öyledir heralde. bir daha olursa doktorla görüşürüm.

Merhabalar herkese.. bende de göbek çıktı erken değil mi cidden? zayıfda değilim hamile kalmadan önce güzel bi diyet yapmıştım 54lere düştüm ama bunu koruyamadan (diyetten sıkılmıştım:olamaz:) öğrendim hamile kaldığımı.. Mide bulantısı baya yoğun var istifra olayım çok yoğun değil o yüzden kilo falan vermedim ama sürekli sirke satan bi suratla geziyorum o_O Neyse asıl sormak istediğim şu 2 gün önce burnum kanadı zor durdurdum kanamayı.. Gün içerisinde 2 kere oldu bu :KK17: çarşamba günü randevum var doktora sorucam ama burun kanaması yaşayan başka var mı merak ettim.. Bide ben Clexane iğne kullanıyorum, kullanan diğer arkadaşlar da vardı onlar yaşadı mı böyle bişey acaba?
hiç kanamadı bnm ama hamilelikte kan artısından dolayı olabiliyomş diye duymustm ben

neyse ki kusmadım ben şükür :) öyledir heralde. bir daha olursa doktorla görüşürüm.
kontrole gittiğinde söylersn cnm ama evden kahvaltısız cıkma bence ben bi ekmekte olsa atıyorum agzıma ki genelde bende iş yerinde yiyorm bişeyler

geçmiş olsun. ben de Hibor kullanıyorum ama hiç yaşamadım. zor durdurmanın sebebi de kan sulanıyor ya ondan olabilir bence.

kontrole gittiğinde söylersn cnm ama evden kahvaltısız cıkma bence ben bi ekmekte olsa atıyorum agzıma ki genelde bende iş yerinde yiyorm bişeyler
kahvaltısız çıkmıyorum normalde hiç. bugün kötü olunca yiyemedim. yoksa dikkat ediyorum canım sağol :)

Back