2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kitapları var zaten dün de yine 4 tane aldık bayağı sevdi uyumadan önce onlara bakıp bıdıbıdıbıdı kendince bişeyler mırıldandı falan:)

Bir de evde yalnızız ya acaba diyorum ondan mı.

Normal normal biz de yalnızız ama bir süre sonra susmuyorlar bıcır bıcır :)

Günaydın kızlaaarrrıyı haftalar olsun hepımıze ıns kontrolu olanlar saglıcak haberlerı ıle gelsınler bu hafta bulantılar 12 de hafıfller 15 den sonra kaybolur kızlar sımdı 3 gun yok olur sonra 1 gun hıc gecmez ama emın olun 16 haftafan sonra kus gıbı olacaksınız ıns bende ıns tabı

13 haftalık olmusun cıkmıstır tabı masallah sana benımde öyleydı kızım 12 haftadan sonra bell oluyordu zayıf oluncada hemen çıkıyor yanı bellı oluyor bende hemen gobegı cıkanlardanım bence guzel ve şanslıyız

Değişik öncekinde de wardıysa bunda da kansızlıktır sebep pekmezi portakal suyuna kat iç emilimi tavan yapıyor c vitaminiyle

Günaydın haftasonu yazamadım hiç bol bol gezdik dışardaydık hep dünde yakın ahbaplarımızla mangal yaptık tüm haftasonu et yemekten şiştim bugün ıspanak yemek istiyorum ama birinin yapması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…