2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canim ben susam yağı sürüyorum burun deliklerime iyi geldi geniz akıntim da azaldi Ender Saraç'in tavsiyesi

Benim Anaannem son iki çocuğunda karnını çiğnetmiş, su fıçıları taşımış düşsün diye yok işte düşmeyince düşmüyor o yüzden bende gülüyorum bazen okuduklarıma daha önce düşürenler bağırıncamı düşmüş diye

Ay
Aynen benim doktorum da öyle dedi progestan, fibor ve folik asit kullanyrun

Benim bi arkadaşım var 6aylık hamile hergün gece clublerinde kocasıyla hop hop durmuyor yerinde ve hiç bişeyindende İnanın ödün vermedi normal hayatı en canlısından devam ediyor bu dediğim kız 30yaşında temmuzda bi oğlunu doğurdu aynı şekilde kıbrıslar antalyalar, çocuğun masallahı var. Ve 1ayda tekrar hamile kaldı Mayıs’ta yine doğumu war ama nasıl yaşıyor anlatamam geçen detaylı usg ye girdi maşallah diyorum yine.. bişey olmayınca olmuyor işte bende onun kadar asla değilim olmayayımda zaten ama zaten 3.nün rahatlığı mı bilmem merdivenleri hep koşarak iner çıkardım yine öyleyim

Kizlar bugun kontrole gittim 19 mm olctuler minnaki... 8+6 yim sata gore..8+3 filan cikiyor dediler..kalp atisni gormem yeterli oldu zaten banada ...hematologda gordu beni oda cleaxene yeterli dedi coraspin baslamayi dusunuyordum ama sana gerek yok hem cleaxne kanama da yapmaz 9 ay boyle gideriz dedi :) bu aksam 2. Bbegini doguran arkadasim 3,5 yasinda ve 5,5 aylik iki kizcesiyle yatiya bana geliyorlar..esi is seyahatindeymis..heyecanliyim eglenceli gececek :) bulantilar ve erkenden sizmalarla ins akdam problem yasamam..sevgiler herkese

Acilde sanmıyorum başka hastaneden randevuyla kadın doğuma git mesela ama gereksiz bence. Sadece için rahat eder. Bağırmakla,çağırmakla,ani hareketle bebeğe bişey olmaz. Hergün neler yaşıyorum,saçımı başımı yolma derecesine geliyorum tahmin bile edemezsin ozaman hergün doktora gitmem lazım.

Yaa seninde ikili test olmuş canım iyi çıkmasınada çok sevindim :). Benim doktorum neden beni 1 martta çağırdı ki ikili test için . Cinsiyet için birşey dedimi doktorunuz

kızlar merhabaa sağlık ocagına gidip kaydımı yaptırdım bugün
ebemiz cok iyi ilgili cıktı şükür baya konustuk kilomu ben 60 sanıyodum ama 62 dedi dikkatli ol ekmek fazla yeme dedi

Benimde kontrolüm yarın. Cinsiyet tahmini yapacağını hiç sanmıyorum :/ ikili ve dörtlü test yerine nifty test için kan vereceğim. Sonucu 2 hafta sonra çıkacak ozaman hem güZel sonuç alıp hemde cinsiyet öğrenmiş olurum inşallah :)

Bendede ara ara oluyor. Haftasonu arabada giderken ne yesek diye fikir yürütüyordu eşim. Bişey söyledi ve o anda öğürmeye başladım adam şok oldu. Dur dedim kusucam :) aklıma bi anda o restaurant ve o yemeğin kokusu geldi içim kalktı resmen..

Bende de öğürme var. Inanılmaz bir şekilde bir yemek düşünsem hemen öğürüyorum. 3 kilo verdim.

Yaa seninde ikili test olmuş canım iyi çıkmasınada çok sevindim :). Benim doktorum neden beni 1 martta çağırdı ki ikili test için . Cinsiyet için birşey dedimi doktorunuz
Tahmin yapmıyorum 3 hafta bekleyin dedi, 9 marta çağırdı beni de. Cinsiyet hiiç önemli değil sağlıkla alalım da kucağımıza. 11-14 hafta arası yapılıyormuş sanırım. O ara ne zaman istenirse yapılıyor. Allah ım hepimizin bebeklerini korusun.

Maşallah ya ne güzel haberler geldi bugün hepinize maşallah darısı bizlere tam kaç haftada yaptı testlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…