- Konu Sahibi MinikPiranha
- #8.441
Ilk 3 ayi bi atlatsak daha rahat ederiz insallahbenim de yemeklerden sonra bulanıyor ama katlanılmayacak gibi değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk 3 ayi bi atlatsak daha rahat ederiz insallahbenim de yemeklerden sonra bulanıyor ama katlanılmayacak gibi değil
Amin canım inşallah geçer,valla bende düşünüyorum kussam rahatlarım diye ama bi yandan onunda bogaz acısı fena,aman bebekler iyi olsunda,bu hamileliğin nasıl gecti seninInsallah seninde tüm arkadaşlarında geçer canım cok zor kusamamak ilk hamileligimde 3 ay bitene kadar kustum inan o daha rahat
Bu hamileligimde hep bulanti ama maalesef kusamadim kokulara karşı aşırı hassas oldum yemek yapmak eziyet oldu resmen dedigin gibi bebisler iyi olsunda gerisi gecer bi şekildeAmin canım inşallah geçer,valla bende düşünüyorum kussam rahatlarım diye ama bi yandan onunda bogaz acısı fena,aman bebekler iyi olsunda,bu hamileliğin nasıl gecti senin
Öyle canım,koku sıkıntısı bendede var ama 3 haftam kaldı gecer inşallahBu hamileligimde hep bulanti ama maalesef kusamadim kokulara karşı aşırı hassas oldum yemek yapmak eziyet oldu resmen dedigin gibi bebisler iyi olsunda gerisi gecer bi şekilde
Bende de keton çıktı ama serum takılmadı kustuğun için vucudun yağ yakmaya başlamış o yüzden dedi bulantımda azalınca normale gelmiştir artıkİyi akşamlar herkese.ben aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla dün vakıf gurebada serum yedim.bugün de aynı olunca tedirgin oldum ve kontrolüme 2 hafta varken bu akşam özele gidip muayene oldum.bebiş,kalp atışı,kese ve kese sıvısı çok iyi elhamdülillah.10+3 haftalık ve 3.5 cm olmuş minnoşum :) ama maalesef tahlilde keton görüldü idrarda ve bu akşam da hem de 2 adet 1'er kiloluk toplamda 2 kilo serum yedim.yaklaşık 1 hafta idare edeceğini ama birkaç sefer daha serum verdikten sonra geçmezse hastahaneye de yatabileceğimi söyledi.ve bulantı için zofer verdi.hocam zararı yok mu diye sorduğumda şu anki beslenme problemi ondan çok daha fazla zarar verir dedi ben de kullanıcam mecburen.bu keton olayı tehlikeliymiş kızımda da 3 sefer filan serum almıştım.inşallah hastahaneye yatmaya gerek kalmadan geçer![]()
Bende de keton çıktı ama serum takılmadı kustuğun için vucudun yağ yakmaya başlamış o yüzden dedi bulantımda azalınca normale gelmiştir artık
O zaman serumdan başka çare yok Rabbim yardımcınız olsun bende kızımda çok kötüydüm 16. Haftaya kadar sürdü bu 2 hafta mahvetti beni durulduBulantın azaldıysa dediğiniz gibi normale dönmüştür inşallah.benimki geçecek gibi değil pek.yaklaşık 48 saattir ağzıma lokma almadım desem yeridir.birkaç lokma alsam anında çıkarıyordum.su bile içemiyordum![]()
amin canım çok şükür ben ayda bi gidip kalıyorum bi kaç hafta bazan 1 ayda kalıyorum doyamıyorum bebeğim olunca alışırım sanırım diye ümit ediyorun sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil gerçektenAynen bende çok özledim günde kez falan telde konuşuyoruz, her akşam da görüntülü arıyorum ama yanımda olsa keşke diyorum, allah başımızdan eksik etmesin sağlıklı olsunlar da
Canm yeşil akıntı enfeksyon belirtisi bir doktorunla görüş bence,fitil falan verirKızlar dün akşam sol kaşıkla ağrım oldu normal mi sizce bi yeşil kati akinti başladı![]()
Çok riskli birşey olduğunu düşünmüyorum ama doktora görünmekte fayda var arkadaşımKızlar dün akşam sol kaşıkla ağrım oldu normal mi sizce bi yeşil kati akinti başladı![]()
Teşekkür ederim canımÇok riskli birşey olduğunu düşünmüyorum ama doktora görünmekte fayda var arkadaşım
Gecmis olsun Iğne kullaniyomusun canim kan sulandırıcı benimde 2 düşüğün olduMerhaba arkadaşlar 15 gün önce yoğunkanama yaşadım ama çok şükür bebeğim benimle. Sürekli yattım. Sabah akşam progestan kullanıyorum fitil gibi ve şükür kanama lekelenme yok artık nasip olursa pazartesi çalışmaya başlayacağım. 2 düşükten sonra bu 3. Gebeliğim. Allah hepimizin sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin..
Bulantın azaldıysa dediğiniz gibi normale dönmüştür inşallah.benimki geçecek gibi değil pek.yaklaşık 48 saattir ağzıma lokma almadım desem yeridir.birkaç lokma alsam anında çıkarıyordum.su bile içemiyordum![]()
Mikrop kapmışsın bence doktoruna sormalısın, enfeksiyonlar düşüğe sebep olabilirmiş.Kızlar dün akşam sol kaşıkla ağrım oldu normal mi sizce bi yeşil kati akinti başladı![]()
Insallah canim. Benim dunden beri kanamam yok insalllah gecer ya yafmaktan da sıkıldımEvet canım ben de aynı durumdayım, 10 gündür yatıyorum. Geçecek inş bu günler.