2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya kızlar benim bebekler zarla ayrılmış şükür. En azından kordon dolanması sorunu kalktı ortadan . Nasıl sevindim bir bilseniz . Umarım böyle güzel güzel devam ederler . Onca riskten bahsedilmisti bir risk kalktı en azindan zar sayesinde :KK19: Allah bizleri çaresiz bırakmasın yavrularımizdan ötürü

Ya kızlar benim bebekler zarla ayrılmış şükür. En azından kordon dolanması sorunu kalktı ortadan . Nasıl sevindim bir bilseniz . Umarım böyle güzel güzel devam ederler . Onca riskten bahsedilmisti bir risk kalktı en azindan zar sayesinde :KK19: Allah bizleri çaresiz bırakmasın yavrularımizdan ötürü
Çok şükür canım hadi gözünaydın :dua:

Bugun herkez guzel habelerle gelmıs bebekler ıyı taramalar yapılıyor cınsıyet tahmınlerı oluyor masllah herkexe kızlar... bende kusup kusup yatıyorum allah bu haftalar hızlıca gecsın ıns... 16 haftadan sonra doguma kadr kus gıbı bı gebelık gecırmıstım sorunsuz sakın oyuzden 16 bı goreyım hayırlısı ıle ıns yıne aynı rahatlıkla gecırırım dıe dua edıyorum... kızımı 16 haftada hıssetmıstım ben o gece sıcak cıkolata ıcmıstım ve ıcımden akıp gıttı o hıslerı cok ozledım yasamak dılegıyle hepımız ıns
benimde aynı şekilde 16. haftadan sonra rahat bir hamilelik geçirmiştim. kızımı da 16 da hissetmeye başlamıştım.

Evet kızlar genelde ılk bebekler 16 hıssedılıyor ama uzmanlar dıyorkı tecrubelı anneler 2. Gebelıklerını 14 hafta hıssetmeye baslar dıe sanırom dogru

Acilde sanmıyorum başka hastaneden randevuyla kadın doğuma git mesela ama gereksiz bence. Sadece için rahat eder. Bağırmakla,çağırmakla,ani hareketle bebeğe bişey olmaz. Hergün neler yaşıyorum,saçımı başımı yolma derecesine geliyorum tahmin bile edemezsin ozaman hergün doktora gitmem lazım.

Ay canım valla ilk haftalara göre iyiyim takmıyorum işteyim oyalanıyorum da böyle olaylar olunca ani hereketlerde yapınca korktum şükür kanama falan yok ama tüp bebek olunca pimpirikli oluyorum. Daha 2 haftadan fazla var gitmeme bakalım

Bunu söylemek için erken mi bilmiyorum ama sanki hissediyorum. bağırsak hareketleridir belki diye kendimi çok heyecanlandirmamaya çalışıyorum :KK39:

Valla canım okuduğuma göre bebek yani rahim henüz kalça tarafında yani leğen kemiği arkasında arasında bir yerdeymiş henüz tam büyüyüp karın tarafına geçmemiş bende gece yattım ve kalçam o leğen kemiğimin oraları böyle kalp atar gibi bir 5 dk attı öyle ama baya baya yani şiddetli birşry kıpırdıyor gibi tabii daha çok erken ama oralarda bebeği hissettmesek bile bir hareketlenme oluyor işte

Bana bugün çay ocağında otururken abla cinsiyet testi yaptı haberim olmadan başıma tuz serpmiş ilk burnumu ellemişim erkek olacak dedi bakalım annem de makas bıçak yapmıştı erkek demişti 2 hafta 3 gün sonra benimde kontrol ve ikilisi testim var heyecanla bekliyorum

Valla canım okuduğuma göre bebek yani rahim henüz kalça tarafında yani leğen kemiği arkasında arasında bir yerdeymiş henüz tam büyüyüp karın tarafına geçmemiş bende gece yattım ve kalçam o leğen kemiğimin oraları böyle kalp atar gibi bir 5 dk attı öyle ama baya baya yani şiddetli birşry kıpırdıyor gibi tabii daha çok erken ama oralarda bebeği hissettmesek bile bir hareketlenme oluyor işte
Ben cok sabırsız insanımdır . Hemen hissetmek istiyorum yhaaaaaaa :rolleyes:
Ama erken doğurmak istemiyorum :KK8:

Back