• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaslar burun tikanikligi icin doktorum sprey yazmisti receteyi kod ile verdigi icin hangi ilaci yazdi gorememistim dün esim aldi kullanmaya basladim bugun online siteden sonucum cikmis mi diye bakarken ona da denk geldim ecz farkli isimde bir sprey vermis doktor nazonex agueous yazmis ecz nazofix vermis icime kurt düştü muadili de olsa tedirgin oldum varmi onerisi olan
canim ben susam yağı sürüyorum burun deliklerime iyi geldi geniz akıntim da azaldi Ender Saraç'in tavsiyesi

Birbirimizin duacısı olalım. Allahın izniyle biz de kucağımıza alacağız. Düşecek bebeği hiçbir ilaç tutmaz. Tutunacak bebeği de ne yapsan düşüremezsin dedi doktorum. Onu hatırlayıp oluruna bırakmaya çalışıyorum
Benim Anaannem son iki çocuğunda karnını çiğnetmiş, su fıçıları taşımış düşsün diye yok işte düşmeyince düşmüyor:kahve: o yüzden bende gülüyorum bazen okuduklarıma daha önce düşürenler bağırıncamı düşmüş diye:KK14:

Ay
Birbirimizin duacısı olalım. Allahın izniyle biz de kucağımıza alacağız. Düşecek bebeği hiçbir ilaç tutmaz. Tutunacak bebeği de ne yapsan düşüremezsin dedi doktorum. Onu hatırlayıp oluruna bırakmaya çalışıyorum
Aynen benim doktorum da öyle dedi progestan, fibor ve folik asit kullanyrun

Benim bi arkadaşım var 6aylık hamile hergün gece clublerinde kocasıyla hop hop durmuyor yerinde ve hiç bişeyindende İnanın ödün vermedi normal hayatı en canlısından devam ediyor bu dediğim kız 30yaşında temmuzda bi oğlunu doğurdu aynı şekilde kıbrıslar antalyalar, çocuğun masallahı var. Ve 1ayda tekrar hamile kaldı Mayıs’ta yine doğumu war ama nasıl yaşıyor anlatamam geçen detaylı usg ye girdi maşallah diyorum yine.. bişey olmayınca olmuyor işte bende onun kadar asla değilim olmayayımda zaten ama zaten 3.nün rahatlığı mı bilmem merdivenleri hep koşarak iner çıkardım yine öyleyim:skandal:

Kizlar bugun kontrole gittim 19 mm olctuler minnaki... 8+6 yim sata gore..8+3 filan cikiyor dediler..kalp atisni gormem yeterli oldu zaten banada ...hematologda gordu beni oda cleaxene yeterli dedi coraspin baslamayi dusunuyordum ama sana gerek yok hem cleaxne kanama da yapmaz 9 ay boyle gideriz dedi :) bu aksam 2. Bbegini doguran arkadasim 3,5 yasinda ve 5,5 aylik iki kizcesiyle yatiya bana geliyorlar..esi is seyahatindeymis..heyecanliyim eglenceli gececek :) bulantilar ve erkenden sizmalarla ins akdam problem yasamam..sevgiler herkese

Kızlar birşey sorucam şimdi biz takibimizi yaptırdığımız hastanede değil de herhangi bir hastanenin aciline girsek ultrasonla bebeğe bakarlar mı? dün eşimle tartıştım çok bağırdım birşeyler fırlattım ani hareket ettim çok mutfakta engel olamadım kendime birşey de yoktu aslında ama geliyorlar işte sonra da sancım oldu korkuyorum kanamam lekelenmem yok kendi doktoruma pazartesi günü çok sancım olunca gidip baktırmıştım tekrar gitmek istemiyorum o yüzden
Acilde sanmıyorum başka hastaneden randevuyla kadın doğuma git mesela ama gereksiz bence. Sadece için rahat eder. Bağırmakla,çağırmakla,ani hareketle bebeğe bişey olmaz. Hergün neler yaşıyorum,saçımı başımı yolma derecesine geliyorum tahmin bile edemezsin ozaman hergün doktora gitmem lazım.

Günaydın kızlar, ikili testimizi yaptırdık bugün, 1 hafta bekliyoruz bakalm inşallah sıkıntı çıkmaz. İdrar yolları enfeksiyonum çıktı, doktor ondan kusuyorsun sürekli dedi, ilaç yazdı, 1 haftaya geçer dedi. Bebiş içerde dört dönüyor resmen olimpik yüzücü ense kalınlığı herşey sorunsuz çok şükür. Darısı herkesin başına ❤️
Yaa seninde ikili test olmuş canım iyi çıkmasınada çok sevindim :). Benim doktorum neden beni 1 martta çağırdı ki ikili test için :(. Cinsiyet için birşey dedimi doktorunuz :KK35:

kızlar merhabaa sağlık ocagına gidip kaydımı yaptırdım bugün :anneadayı:
ebemiz cok iyi ilgili cıktı şükür baya konustuk kilomu ben 60 sanıyodum ama 62 dedi dikkatli ol ekmek fazla yeme dedi:ruh:

Benimde kontrolüm yarın. Cinsiyet tahmini yapacağını hiç sanmıyorum :/ ikili ve dörtlü test yerine nifty test için kan vereceğim. Sonucu 2 hafta sonra çıkacak ozaman hem güZel sonuç alıp hemde cinsiyet öğrenmiş olurum inşallah :)

Merhaba kizlar ben de de yeni yani bikac gündür bulanti basladi. Aslinda kusmuyorum ama bulanti hissi cok kötü. Dün aksam her zaman seve seve yedigim tursunun kapagini acmamla ögürmem bir oldu. Sabah tursuyu görünce yine basladi ögürmem. Ne kadar enteresan seyler yasiyoruz.
Bendede ara ara oluyor. Haftasonu arabada giderken ne yesek diye fikir yürütüyordu eşim. Bişey söyledi ve o anda öğürmeye başladım adam şok oldu. Dur dedim kusucam :) aklıma bi anda o restaurant ve o yemeğin kokusu geldi içim kalktı resmen..

Merhaba kizlar ben de de yeni yani bikac gündür bulanti basladi. Aslinda kusmuyorum ama bulanti hissi cok kötü. Dün aksam her zaman seve seve yedigim tursunun kapagini acmamla ögürmem bir oldu. Sabah tursuyu görünce yine basladi ögürmem. Ne kadar enteresan seyler yasiyoruz.
Bende de öğürme var. Inanılmaz bir şekilde bir yemek düşünsem hemen öğürüyorum. 3 kilo verdim.

Yaa seninde ikili test olmuş canım iyi çıkmasınada çok sevindim :). Benim doktorum neden beni 1 martta çağırdı ki ikili test için :KK43:. Cinsiyet için birşey dedimi doktorunuz :KK35:
Tahmin yapmıyorum 3 hafta bekleyin dedi, 9 marta çağırdı beni de. Cinsiyet hiiç önemli değil sağlıkla alalım da kucağımıza. 11-14 hafta arası yapılıyormuş sanırım. O ara ne zaman istenirse yapılıyor. Allah ım hepimizin bebeklerini korusun.

Kızlar bende gttim doktora çok şükür iyi haberler aldım ikili testi yaptırdık haftaya bugün cikcak ama sonuçlar iyi çıkar büyük ihtimalle dedi cinsyeti de tam olmasa da erkege benziyor dedi çok heyecanlandım
Maşallah ya ne güzel haberler geldi bugün hepinize maşallah darısı bizlere tam kaç haftada yaptı testlerinizi

Back