- 25 Ekim 2017
- 461
- 543
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #8.501
kızlar bende hiç geçmeyen bir boğaz kuruluğu var. doktor ilk 3 ay normal olduğunu söyledi. böyle birşey yaşayan ve çözüm bulan var mı? sürekli su içiyorum ama hiç geçmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende hiç geçmeyen bir boğaz kuruluğu var. doktor ilk 3 ay normal olduğunu söyledi. böyle birşey yaşayan ve çözüm bulan var mı? sürekli su içiyorum ama hiç geçmiyor.
güzel haberler ile çıkarsın inşallahHastanedeyim siramin gelmesini bekliyorum . Bu bekleyiş bile heyecanlıhepimiz güzel haberler alsaaaak musmutlu hamilelik geçirseeeek sonraaaa bebeklerimize hayırlısıyla kavussakkk.. aaaaaah ahhhhh
![]()
Hayirli olsun canimmerhaba :) sat 21 aralık, yaş 27, izmir. ilk bebeğim olacak nasip olursa. beni de listeye ekler misiniz?
Cnm bo bol yat dinlen.. benimde kanamam cardi ama dunden beri gelmedi insallah da gelmez. Ama yatinca daha cok azaliyorBugün kontrole gittim. Kanama alanı hala duruyor ama bebekte sorun yok çok şükür. 8+3 olmuşuz. 3 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum![]()
nasıl bir his tarifini yapabilir misiniz? batma mı, karıncalanma mı nasıl belli ediyor kendini :)kızlar aranızda bebişini hisseden var mı![]()
teşekkür ederim :)Hayirli olsun canim
son 3 saattir o kadar yoğun ki artık yutkunamıyorum kesinlikleAynı problem bende de var geceleri hele uyuyamıyorum nerdeyse susuzluktan sabahlari fazla içince mide bulantisi kafam karıştı :)
Yabanci bír videoda kadın eşine gözünü kapat ellini göz kapaklarınave gözlerini oynat işte hareketi öyle birşey biraz sanki karnında damar atıyor gibi oluyor büyüyünce sanki bişey kayıyor gibi en son güçlenince dirsek tekme Allah be verdiyse:)nasıl bir his tarifini yapabilir misiniz? batma mı, karıncalanma mı nasıl belli ediyor kendini :)
ilk hamileliğim ondan merak ettim çok güzel tarif etmişsinizYabanci bír videoda kadın eşine gözünü kapat ellini göz kapaklarınave gözlerini oynat işte hareketi öyle birşey biraz sanki karnında damar atıyor gibi oluyor büyüyünce sanki bişey kayıyor gibi en son güçlenince tekme tokat Allah be verdiyse
nasıl bir his tarifini yapabilir misiniz? batma mı, karıncalanma mı nasıl belli ediyor kendini :)
Valla çözüm bulursan banada ilet ben yanimda su şişesi ile geziyorum belki naneli seker gibi seyler yiyebilirsen rahatlatabilir ben acayip tatli severken simdi nefret ediyorum tatlidan deniyemiyorum o yüzdenson 3 saattir o kadar yoğun ki artık yutkunamıyorum kesinlikle![]()
Hayirliolsun cnmMerhabalar herkese. Bende Eylül annesi olacagim İnsAllah. Gruba dahil olmam için yapmam gereken birşey var mı ?
11+6 haftada canım zaten 11 ile 14 hafta da yapiliyomus darısı sizin başınıza inşallahMaşallah ya ne güzel haberler geldi bugün hepinize maşallah darısı bizlere tam kaç haftada yptı testlerinizi
ilk karnında birşeyin kaydığını hissediyorsun bir tuhaflık olduğunu anlıyorsun sonra gıdıklanmalar oluyor :) tabi bebiş büyüdükçe o gıdıklanma gidiyornasıl bir his tarifini yapabilir misiniz? batma mı, karıncalanma mı nasıl belli ediyor kendini :)
ben de birseyler hiasediyorum gibi ama bebk mi emin olamiuorumkızlar aranızda bebişini hisseden var mı![]()
sanki bir şeyler hissediyorum ama daha erken bence gazdiro diyip geçiyorumkızlar aranızda bebişini hisseden var mı![]()