2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar bende hiç geçmeyen bir boğaz kuruluğu var. doktor ilk 3 ay normal olduğunu söyledi. böyle birşey yaşayan ve çözüm bulan var mı? sürekli su içiyorum ama hiç geçmiyor.

kızlar bende hiç geçmeyen bir boğaz kuruluğu var. doktor ilk 3 ay normal olduğunu söyledi. böyle birşey yaşayan ve çözüm bulan var mı? sürekli su içiyorum ama hiç geçmiyor.

Aynı problem bende de var geceleri hele uyuyamıyorum nerdeyse susuzluktan sabahlari fazla içince mide bulantisi kafam karıştı :)

Kızlar ben oğlumu 13 - 14 haftalıkken hissetmiştim. Bu fındık kurduda yavaştan kendini hissetiriyor sanki biraz önce oldu şimdi kendimi dinlemeye aldım :)
Hastanedeyim siramin gelmesini bekliyorum . Bu bekleyiş bile heyecanlı :anneadayı: hepimiz güzel haberler alsaaaak musmutlu hamilelik geçirseeeek sonraaaa bebeklerimize hayırlısıyla kavussakkk.. aaaaaah ahhhhh :KK68:
güzel haberler ile çıkarsın inşallah :dua::KK36:

Bugün kontrole gittim. Kanama alanı hala duruyor ama bebekte sorun yok çok şükür. 8+3 olmuşuz. 3 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum :anneadayı:
Cnm bo bol yat dinlen.. benimde kanamam cardi ama dunden beri gelmedi insallah da gelmez. Ama yatinca daha cok azaliyor

nasıl bir his tarifini yapabilir misiniz? batma mı, karıncalanma mı nasıl belli ediyor kendini :)
Yabanci bír videoda kadın eşine gözünü kapat ellini göz kapaklarınave gözlerini oynat işte hareketi öyle birşey biraz sanki karnında damar atıyor gibi oluyor büyüyünce sanki bişey kayıyor gibi en son güçlenince dirsek tekme Allah be verdiyse:)

Yabanci bír videoda kadın eşine gözünü kapat ellini göz kapaklarınave gözlerini oynat işte hareketi öyle birşey biraz sanki karnında damar atıyor gibi oluyor büyüyünce sanki bişey kayıyor gibi en son güçlenince tekme tokat Allah be verdiyse
ilk hamileliğim ondan merak ettim çok güzel tarif etmişsiniz :super::KK70:

nasıl bir his tarifini yapabilir misiniz? batma mı, karıncalanma mı nasıl belli ediyor kendini :)

Bunu bende cok merak ediyorum arada bi karıncalanma gıdıklanma gibi bisey oluyor omu diye anneme sordum haraket edince anlarsin dedi :)) catlayacam meraktan

son 3 saattir o kadar yoğun ki artık yutkunamıyorum kesinlikle :KK43:
Valla çözüm bulursan banada ilet ben yanimda su şişesi ile geziyorum belki naneli seker gibi seyler yiyebilirsen rahatlatabilir ben acayip tatli severken simdi nefret ediyorum tatlidan deniyemiyorum o yüzden

Bugun herkez guzel habelerle gelmıs bebekler ıyı taramalar yapılıyor cınsıyet tahmınlerı oluyor masllah herkexe kızlar... bende kusup kusup yatıyorum allah bu haftalar hızlıca gecsın ıns... 16 haftadan sonra doguma kadr kus gıbı bı gebelık gecırmıstım sorunsuz sakın oyuzden 16 bı goreyım hayırlısı ıle ıns yıne aynı rahatlıkla gecırırım dıe dua edıyorum... kızımı 16 haftada hıssetmıstım ben o gece sıcak cıkolata ıcmıstım ve ıcımden akıp gıttı o hıslerı cok ozledım yasamak dılegıyle hepımız ıns

Benimde masterem başladı haftada iki gün ama iki saat yol gidip bi gece kalıyorum. Benim belirtin hiç YÖK karnım ağrırdı ilkte rahim sızlaması gibi sürpriz oldu bu bebiş ama bişey olursa kötü olurum alışamasam bile varlığına
Neyse hayırlısı tek belirti göğüs ağrısı

kızlar bugün şahane yürüyüş yaptım :D eşime kızdım saglık ocgından cıktım işe yürüyerek geldim bayada mesafe vardı yolda köpek cıkmasın karsıma diye de bol bol dua ettim :confused:

ilk karnında birşeyin kaydığını hissediyorsun bir tuhaflık olduğunu anlıyorsun sonra gıdıklanmalar oluyor :) tabi bebiş büyüdükçe o gıdıklanma gidiyor :D bildiğin sert tekmeleri yüyorsun :KK48::KK48::KK70::KK70:

Back