2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim kadin dogum hastanelerinde bakarlar ancak. Hastanelerin acilinde ultrason yok ve bakilabilmrsi icin doktor cagirip poliklinik acilmasi gerekiyor. Ekstra ucret odersen getirtirler doktor da kanama yok vs diyorsun. Canim sen daha once buna benzer seyler yasadin az durulmalisin artik. Koyver gitsin yaa bebeginden onemlimi ? Kac sene bekledin onu bir sey olursa nasil tasirsin bu yuku. Hic bir sey olmasa bile etkileniyordur mutlaka. Yazik gunah. Allaha emanet kuzum. Sakin ol biraz sen gebesin birak onlar seni ceksin...

Kizlar gunaydin nasilsiniz bebisler nasil neler yapiyorsunuz.. ben hala yatiyorum.... bugun kizimin dogumgunu arkadaslariyla guzel bir parti yapacaktik ama ben boyle olunca yapamicaz. Kizima dedim biraz daha iyi olim oyle yapalim tamam dedi. Ama aile aeasinds yapicaz hafta sonu insallaah

Evet canım daha öncede oldu sinirlerime hakim olamıyorum bir an oysa o an gidip yatsam sakinlesem sorun kalmayacak ortalığı mutfağı toplayayım derken ani hareket ettim bardak kırıldı elimi kestim biraz sonra da kendime kızdım niye yapıyorum diye bişey olsa ben üzülücem yine inşallah yoktur birşey

Cnm dikkat et kendine bosverr sinirlenme bisey olmamistir ya

Beni de listeye eklermisin? Sat 23 aralık, yaş 39, 2.çocuk, İstanbul , teşekkür ederim.

Gecmis olsun Iğne kullaniyomusun canim kan sulandırıcı benimde 2 düşüğün oldu
Canım proluton depot diye bir iğneyi haftada bir vuruldum ama sulandırıcı mı o bilmiyorum. Kanamam hemen kesildi. Rahimde çok az kanama kalmış o da geçecek inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kötü tecrübelerden sonra hala temkinliyim ve kendimi kaptıramıyorum

kızlar uyku durumu nasıl?
ben başımı uykudan kaldıramıyorum hala. akşam 8 de yatıyorum kızımla

Gunaydın kızlar ben kastı bulantısını unutmak ıcın uyuyanlardanım bılıyorum sımdı yataktan kalkayım bogbog başlıcam oyuzden bugünler bıtene kadar ıns bol bol uyumaya calısıyorum günler gecsın nerdeyse kızımla yatıyırum bende resmen kocamın yuzune hasret kaldım neyse gecıcek sabır... bu ara kımse kontrole gıtmıyormu bakıyırum herkexın 1 2 haftası var... sanırım suan cogunlugun ortak sorunu bulantı ve kusmalar

Günaydın kızlar, ikili testimizi yaptırdık bugün, 1 hafta bekliyoruz bakalm inşallah sıkıntı çıkmaz. İdrar yolları enfeksiyonum çıktı, doktor ondan kusuyorsun sürekli dedi, ilaç yazdı, 1 haftaya geçer dedi. Bebiş içerde dört dönüyor resmen olimpik yüzücü ense kalınlığı herşey sorunsuz çok şükür. Darısı herkesin başına

çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına
enfeksiyon hemen geçer inşallah

Aynen bende çok korkuryom heran bisey olcak diye

Bişey olmaz takma kafanı git acile karnımın üstüne düştüm sancım var de bakarlar muhtemelen

Aynen bende çok korkuryom heran bisey olcak diye
Birbirimizin duacısı olalım. Allahın izniyle biz de kucağımıza alacağız. Düşecek bebeği hiçbir ilaç tutmaz. Tutunacak bebeği de ne yapsan düşüremezsin dedi doktorum. Onu hatırlayıp oluruna bırakmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…