• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar yemek yapma konusunda bıkkınlık yaşayan var mı? Ne pişirsem diye düşünmekten bıktım, zaten canım bir şey yemek istemiyor, midem kötü. Mutfağa girmeyi hiç istemiyorum ben ya :KK43:
Ben varim canim hic. Bisey yiyemiyorum yapamiyirum hayatim peynir ekmek et patates oldu bu gidisle cok kilo alicam heralde. Allah tan kayinvalim varda yemejleri o yapiyor yoksa yogurtlu makarna manti filan idare ediyoruzzz

Ben varim canim hic. Bisey yiyemiyorum yapamiyirum hayatim peynir ekmek et patates oldu bu gidisle cok kilo alicam heralde. Allah tan kayinvalim varda yemejleri o yapiyor yoksa yogurtlu makarna manti filan idare ediyoruzzz

Off aynı ben. Neyse ki ilk 3 ay kandan besleniyormuş, yemesen de olur zorlama dedi doktorum.

Zaten içim almıyo, bide yataktan çıkmamam lazım benim. Sabah tost, öğlen mecbur dışarıdan söylüyorum :110: akşam da eşim yapıyor sağolsun.

Benimde bugun karnında kasığımda çok hafif ağrı var zaten tüp bebek olduğu için progesteron jel kullanıyorum bi ara acile gitsem mi dedim sonra bu kadar az ağrı için ayıp olur gidersem dedim evham yapmamaya çalışıyorum sağlıkla kucağımıza alalım inş
Ya belkide arkadaşların dediği gibi bebek buyudugu icin normaldir bu ağrılar doktora gitsende progestandan başka bir tedavide vermiyolar onuda kullaniyomussun benim doktorum benim gibi evham li heralde Hoppa Rabbim minnaklarimizi korusun:anneadayı:

Kızlar gittikçe iyi oluyorsunuz bulantı kusma konusunda. Ben çok kötüydüm şimdi akşamları iyiyim
Allahım ıns yaaa hayat kalıtem sıfır kızımla ılgılenıyorum cocuk ne bulursa onu yiyor yat yat fenalık hıc gecmeyen bulantı kızımda 16 haftada bıtmıstı ne olur okadar surmesın dıe dua edıyorum

Şu ilk 3 ayı bi atlatsak rahatlıcaz gibi, zaten akşamları tek çeşit yapıyorum, yiyemiyorum çünkü, allahtan eşim diyette :)

Ya kızlar bende aynıyım napacaz ne zaman bitecek bu:KK43: dr bi ilaç verdi bitkisel ama dayanabildigi n kadar dayan dedi bende almadm esimde alalım diyo ama daha 1 ay var bu dönemin bitmesine cok daha kötü olursam alaym diyorm
Benim doktorum da verdi bulantı için ilaç, çok zorlanırsan iç diye ama içmedim hiç. İstemiyorum da içmek. Dayan diyorum kendime.

Arkadaslar burun tikanikligi icin doktorum sprey yazmisti receteyi kod ile verdigi icin hangi ilaci yazdi gorememistim dün esim aldi kullanmaya basladim bugun online siteden sonucum cikmis mi diye bakarken ona da denk geldim ecz farkli isimde bir sprey vermis doktor nazonex agueous yazmis ecz nazofix vermis icime kurt düştü muadili de olsa tedirgin oldum varmi onerisi olan

Bende annemle aynı yerde değilim keşke yanımda olsaydo duygusallaştım şimdi özledim sanırım annemi :KK43:
Aynen bende çok özledim günde kez falan telde konuşuyoruz, her akşam da görüntülü arıyorum ama yanımda olsa keşke diyorum, allah başımızdan eksik etmesin sağlıklı olsunlar da

Off aynı ben. Neyse ki ilk 3 ay kandan besleniyormuş, yemesen de olur zorlama dedi doktorum.

Zaten içim almıyo, bide yataktan çıkmamam lazım benim. Sabah tost, öğlen mecbur dışarıdan söylüyorum :110: akşam da eşim yapıyor sağolsun.
Dusuk tehliken mi var cnm. Bende de var yataktan hic kalkmiyorum ama yapacak bisey yok bebisler icin dayanmamiz lazim

Arkadaslar burun tikanikligi icin doktorum sprey yazmisti receteyi kod ile verdigi icin hangi ilaci yazdi gorememistim dün esim aldi kullanmaya basladim bugun online siteden sonucum cikmis mi diye bakarken ona da denk geldim ecz farkli isimde bir sprey vermis doktor nazonex agueous yazmis ecz nazofix vermis icime kurt düştü muadili de olsa tedirgin oldum varmi onerisi olan
Gebeliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum,önceleri nasonexi kullanıyodum.yani etken maddeleri aynı korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.
Geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar 15 gün önce yoğunkanama yaşadım ama çok şükür bebeğim benimle. Sürekli yattım. Sabah akşam progestan kullanıyorum fitil gibi ve şükür kanama lekelenme yok artık nasip olursa pazartesi çalışmaya başlayacağım. 2 düşükten sonra bu 3. Gebeliğim. Allah hepimizin sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin..

İyi akşamlar herkese.ben aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla dün vakıf gurebada serum yedim.bugün de aynı olunca tedirgin oldum ve kontrolüme 2 hafta varken bu akşam özele gidip muayene oldum.bebiş,kalp atışı,kese ve kese sıvısı çok iyi elhamdülillah.10+3 haftalık ve 3.5 cm olmuş minnoşum :) ama maalesef tahlilde keton görüldü idrarda ve bu akşam da hem de 2 adet 1'er kiloluk toplamda 2 kilo serum yedim.yaklaşık 1 hafta idare edeceğini ama birkaç sefer daha serum verdikten sonra geçmezse hastahaneye de yatabileceğimi söyledi.ve bulantı için zofer verdi.hocam zararı yok mu diye sorduğumda şu anki beslenme problemi ondan çok daha fazla zarar verir dedi ben de kullanıcam mecburen.bu keton olayı tehlikeliymiş kızımda da 3 sefer filan serum almıştım.inşallah hastahaneye yatmaya gerek kalmadan geçer :(

Bu arada belki faydası olur istanbul avrupa yakası medipol esenler hastahanesine gidiyorum ben.orta seviye gayet güzel bir hastahane.şimdiye kadar farklı zamanlarda 3 veya 4 farklı doktoruna muayene oldum hepsinden memnun kaldım.hatta bir tane yar.doç.var ona muayene randevusu bulmak zor gece nöbetlerinde bile.ayrıca 7 gün 24 saat doktor bulunması da artı.muayene ücreti de sanırım baya düşük.eşimin işyerinin anlaşması var muayene ücreti ödemiyorum ben.bu akşam aklıma geldi doğum fiyatı sordum.normal 875 sezeryan 1475 lira dediler.pazarlıkla küsüratları da gider belki.hastahane ultra lüks olmasa da eli ayağı düzgün,temiz ve orta sınıf bir hastahane.fikir olması açısından söylemek istedim.yalnız bağcılardaki mega medipolle karıştırmayın bu esenler medipol.

Back