2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Insallah seninde tüm arkadaşlarında geçer canım cok zor kusamamak ilk hamileligimde 3 ay bitene kadar kustum inan o daha rahat
Amin canım inşallah geçer,valla bende düşünüyorum kussam rahatlarım diye ama bi yandan onunda bogaz acısı fena,aman bebekler iyi olsunda,bu hamileliğin nasıl gecti senin

Amin canım inşallah geçer,valla bende düşünüyorum kussam rahatlarım diye ama bi yandan onunda bogaz acısı fena,aman bebekler iyi olsunda,bu hamileliğin nasıl gecti senin
Bu hamileligimde hep bulanti ama maalesef kusamadim kokulara karşı aşırı hassas oldum yemek yapmak eziyet oldu resmen dedigin gibi bebisler iyi olsunda gerisi gecer bi şekilde

Bu hamileligimde hep bulanti ama maalesef kusamadim kokulara karşı aşırı hassas oldum yemek yapmak eziyet oldu resmen dedigin gibi bebisler iyi olsunda gerisi gecer bi şekilde
Öyle canım,koku sıkıntısı bendede var ama 3 haftam kaldı gecer inşallah

Bende de keton çıktı ama serum takılmadı kustuğun için vucudun yağ yakmaya başlamış o yüzden dedi bulantımda azalınca normale gelmiştir artık

Bende de keton çıktı ama serum takılmadı kustuğun için vucudun yağ yakmaya başlamış o yüzden dedi bulantımda azalınca normale gelmiştir artık

Bulantın azaldıysa dediğiniz gibi normale dönmüştür inşallah.benimki geçecek gibi değil pek.yaklaşık 48 saattir ağzıma lokma almadım desem yeridir.birkaç lokma alsam anında çıkarıyordum.su bile içemiyordum

O zaman serumdan başka çare yok Rabbim yardımcınız olsun bende kızımda çok kötüydüm 16. Haftaya kadar sürdü bu 2 hafta mahvetti beni duruldu

Aynen bende çok özledim günde kez falan telde konuşuyoruz, her akşam da görüntülü arıyorum ama yanımda olsa keşke diyorum, allah başımızdan eksik etmesin sağlıklı olsunlar da
amin canım çok şükür ben ayda bi gidip kalıyorum bi kaç hafta bazan 1 ayda kalıyorum doyamıyorum bebeğim olunca alışırım sanırım diye ümit ediyorun sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil gerçekten

Kızlar dün akşam sol kaşıkla ağrım oldu normal mi sizce bi yeşil kati akinti başladı

Gecmis olsun Iğne kullaniyomusun canim kan sulandırıcı benimde 2 düşüğün oldu

Yaa çok zor inşallah en kısa zamanda düzelir benim arkadaşım çok uzun süre serum kullanmıştı hastanede yattı o serumlardan kilo aldı inşallah en geç 16. haftaya kadar geçer en çok da o serumlar normal yemek yiyememe halsizlik yapar daha çok aman dikkat et kendine. Benim azaldı geçti sayılır bir dün biraz bulandı yine öğürme falan oldu baya ama sabah bulantılarım yok bende acaba birşey mi oldu bulantım neden azaldı diyorum doktor kontrolüme de daha 2.5 hafta var nerdeyse

Yeni arkadaşlarımızı listeye ekledim. Hayırlı olsun inşallah :)

Annem teyzem geldi 10 gün yanımda duracaklar inşallah. Bir mutluyum ki :)

Kaç yaşına gelirsek gelelim biz de anamızın guzusuyuz değil mi:) Allah sağlıklı uzun ömürler versinhepimizinkilere.

Küçükken dua ederdim ben annemden babamdan önce öleyim de acılarını görmeyeyim diye ama evladım olunca değişti tabi durumlar. Evladı yokken ne özgürmüş, tek derdi kendisiymiş insanın sonrası bir değişk ki:)

Rabbim isteyen altından kalkabilecek olan herkese nasip etsin. Evlatlarımızı da kötülerden korusun inşallah. Bir iki gündür haberlerde gördüklerimle kahroluyoruM. Aileleri nasıl dayanacak iyi ki cehennem var, iyi ki kötüler eninde sonunda cezasını buluyor.

Ne uzun yazmışım kusura bakmayın

Kızlar birşey sorucam şimdi biz takibimizi yaptırdığımız hastanede değil de herhangi bir hastanenin aciline girsek ultrasonla bebeğe bakarlar mı? dün eşimle tartıştım çok bağırdım birşeyler fırlattım ani hareket ettim çok mutfakta engel olamadım kendime birşey de yoktu aslında ama geliyorlar işte sonra da sancım oldu korkuyorum kanamam lekelenmem yok kendi doktoruma pazartesi günü çok sancım olunca gidip baktırmıştım tekrar gitmek istemiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…