• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba tatlı güzel hamişler kardeşim yazılıya geliyor yemek yaptım tabiki demicem canınız çekmesin arkadaş aradı sana gelmek istiyoruz falan 10 kişilik bir grup vallah samimi olan arkadaşlarıda çağırıcam yemek masası yer sofrası ne varsa dökecem ikinci posta falan kaldıramam

Kardeşim 2 gün kalacak o gitsin hemen çağırıcam söyleyip duruyorlar hamile olduğumu da biliyorlar öyle çaya gelecekler ama yine baya çeşit yapmam lazım bu hafta pek yazmayabilirim:KK3:

Herkese merhaba arkadaşlar bugün içim icime sigmiyo:halay: bebeğimin hareketlerini gördüm ikinci kez yaşıyorum bu duyguyu ama sanki ilk kez yaşamış gibi güzeldi bir elini basinin altina koyup uzanmıştı minnak im sonra elini sallamaya başladı başını kaldırdı sanki bana bakıyordu ya çok güzeldi Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu ikili test kan testi haftaya cikicakmis ense kalınlığında 1.3cm normal dedi dünkü agrim dan bahsettim progestan başladı günde üç kez:confused: bu bulantiyla nasıl içicem hiç bilmiyorum birde bana dediki ağrı olduğu sürece düşük riski vardır ya 12 hafta olduk hala bu risk varmış malesef bize korkusuz gebelik gecirmek mümkün değil galiba:anneadayı:

Ama ağrı hepimizde oluyor canım olmayanımız yok ya kasık bel karın falan ama rahim büyüyor bebek büyüyor sonuçta düşük riski.için daha fazla parametre lazım hani lekelenme olması kesenin konumu aşağıda olması vs yani benim tüp bebek olduğu için zaten progestan kullanıyorum ama geçen korktum sancım oldu gittim bana bunları anlattı kese yukarıda konumu iyi gelişimi iyi ağrılar normal kanama yok düşük riski şu an yok ama rutin 12.hafta bitesiye progestan kullanıcam. kullan önlemini al ama ağrı olduğu sürece düşük riski vardır demesi biraz fazla olmuş gibi geldi

Kızlar yemek yapma konusunda bıkkınlık yaşayan var mı? Ne pişirsem diye düşünmekten bıktım, zaten canım bir şey yemek istemiyor, midem kötü. Mutfağa girmeyi hiç istemiyorum ben ya :KK43:

Ben yaa çalışıyorum işten gelince hem halim olmuyoe hem ne yapsam düşüncesi ama düzene sokmak istiyorum haftalık menü yapıcam öğlen yemekhanede çıkan yemeklere göre ayarlıcam bakıp o hafta ne varsa.çünkü olmuyor böyle

Ayy bayılıcam yaa eşim haftasonu pazara götürmedi trafiğe giremem marketten alırız dedi dedim ıspanak al yıkanmış pakette ıspanak var dedim ki.daha önce de aldık kaç kere onunla o gitmiş dondurulmuş.ıspanak almış zaten bana yasak kaldı ki güzel olmaz hem donuk ne zaman çözülecek çok açım ve gitti yine markete daha doğrucam da koyucam da pişecek off yanii

Kanamam yok dün akşam sol kasığımda ağrı oldu sol bacağıma vurdu adet ağrısı gibi bugün bahsedince düşük riski için progestan başlıyorum dedi bende şaşırdım kanama olunca veriliyor diye biliyorum dedim bu düşük riski nekadar devam eder ağrım olduğu sürece düşük riski de hep vardır dedi :110:
Benimde bugun karnında kasığımda çok hafif ağrı var zaten tüp bebek olduğu için progesteron jel kullanıyorum bi ara acile gitsem mi dedim sonra bu kadar az ağrı için ayıp olur gidersem dedim evham yapmamaya çalışıyorum sağlıkla kucağımıza alalım inş

Merhaba Kızlar hızınıza yetişemiyorum maşaallah iyi yazıyorsunuz.yemek konusu bizde de sıkıntı 3 kişiyiz evde ama restoran gibi herkes farklı bişi yiyor.Eşim diyette protein sebze besleniyor oğlum aparatif şeyler benim çoğu şey midemi kaldırıyor o yüzden baya karışık işler

Ayy bayılıcam yaa eşim haftasonu pazara götürmedi trafiğe giremem marketten alırız dedi dedim ıspanak al yıkanmış pakette ıspanak var dedim ki.daha önce de aldık kaç kere onunla o gitmiş dondurulmuş.ıspanak almış zaten bana yasak kaldı ki güzel olmaz hem donuk ne zaman çözülecek çok açım ve gitti yine markete daha doğrucam da koyucam da pişecek off yanii
Sakin ol canım daha erken çabuk pişer

Benim canımda kurabiye çekti dün söyledim 80gr çikolata al diye başka başka şeyler almış kafayı yedim bende

Benım bulantılar cogaldı kızlar ac gezıyorum kusıyorum evde tepılı kaldım sıkıldım patlıcam yat yat tv bak sukur sebebım cok tabı bu saydıklarım naz dıyelım... dun tost yıyen kızım ve kocam sımdı babakız dısarı yemek yemege çıktılar hıc mutfaga gıremıyorum gırdıgım an bögbög lavaboya kosuyorum yemek yapa bılıuorsanız sanslısınız bence

Kızlar yemek yapma konusunda bıkkınlık yaşayan var mı? Ne pişirsem diye düşünmekten bıktım, zaten canım bir şey yemek istemiyor, midem kötü. Mutfağa girmeyi hiç istemiyorum ben ya :KK43:
Yaptığım yemeklerin kokusu kötü yaptığı için yemeği yemek istemiyorum haftada bi kaç kere kv ye gidiyorum resmen yoksa aç kalcam yemek yapmak sıkıntı değilde kokusu ee bide yiyememek çok kötü bebeğimi düşünmesem hiç yemiycem ama o var kıyamıyorum :cry:

Yaptığım yemeklerin kokusu kötü yaptığı için yemeği yemek istemiyorum haftada bi kaç kere kv ye gidiyorum resmen yoksa aç kalcam yemek yapmak sıkıntı değilde kokusu ee bide yiyememek çok kötü bebeğimi düşünmesem hiç yemiycem ama o var kıyamıyorum :cry:
ayyy o bende de var kendi yaptığım yemeği yiyemez oldum, yaparken sıkıntı çok yok ama iş yemeye gelince yok midem almıyor zorluyorum :(

Kızlar ben de sabahtan öğlene kadar kötü oluyorum işe gitmeden bir sifta kusma Faslı zor araba kullanıyorum akşamları daha iyiyim ama yemek zorluyor pratik şeyler yapıyorum zaten yoruluyorum

ayyy o bende de var kendi yaptığım yemeği yiyemez oldum, yaparken sıkıntı çok yok ama iş yemeye gelince yok midem almıyor zorluyorum :KK43:
Ya kızlar bende aynıyım napacaz ne zaman bitecek bu:( dr bi ilaç verdi bitkisel ama dayanabildigi n kadar dayan dedi bende almadm esimde alalım diyo ama daha 1 ay var bu dönemin bitmesine cok daha kötü olursam alaym diyorm

Ya kızlar bende aynıyım napacaz ne zaman bitecek bu:KK43: dr bi ilaç verdi bitkisel ama dayanabildigi n kadar dayan dedi bende almadm esimde alalım diyo ama daha 1 ay var bu dönemin bitmesine cok daha kötü olursam alaym diyorm
Dayan canım senin az kalmış 12. Haftada biter

bugün karnımın içinde inceden inceden sızı var. internete baktım. karın ağrısı karnın gelişmesinden dolayı en çok 12-20. haftalarda görünür diyor. 11+1 benim bugün. doktorun daha biraz daha devam eder dediği kahverengi akıntılarımda devam ediyor. bide öksürük var başımda ve öksürdükçe sanki karnıma basınç yapıyor. bu nedenle kahverengi kanamada bgün arttı gibi. iç sesimi dinlememeye çalışıyorum :KK47::KK47:
Dinlen cnm kendini yorma. Benimde kanamam var dedigin gibi kahverengi doktorum yat kalkma dedi. Bi de igne verdi dunden beri gelmiyor insallah gelmez. Ama sen moralini bozma

Back