- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #8.361
ben anneme de nazlanamam ablam yeter bana :) aslında keşke eşim kalabilse de o ne anlar :)
Ablam yok ama annem benim en yakın arkadaşım eşim hiç bişey beceremez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anneme de nazlanamam ablam yeter bana :) aslında keşke eşim kalabilse de o ne anlar :)
Ablam yok ama annem benim en yakın arkadaşım eşim hiç bişey beceremez![]()
Üzüldüm canım senin adına, söylediklerine katılıyorum, her doğuran anne olamıyor malesef. Annemin de gelini var ama bir gün olsun kötü davranmamıştır, hiçbir imada bulunup incitici laf dememiştir ama gelinimiz yine de mesafelidir, şahsen annem gibi kayınvalidem olsun isterdim, kısacası bu işler karakter meselesi. Allah iyilerle karşılaştırsınarkadaşlar bu kv konusunda bende katılayım madem :) şimdi maalesef dicem kv yok benim...herkes ağzı var dili yok çok mazlum bir kadındı diye anlatıyor biz evlenmeden 2 yıl önce kanserden vefat etmiş eşim hala ağlar aklına geldikçe annesi..melek gibi kadınmış bu 1...annem kv aynı zamanda..bir gelini 2 de torunu var..buda 2..o bebekleri daha çok annemle ben büyüttük..ama gelinimiz maalesef soğuk nevaledir aynı zamanda korkunç beceriksiz ve vurdumduymaz..çocukalr açmı hasta mı yıkanacak mı umuru olmazşimdi hem bir gelin hem bir görümce hemde bir anne adayı olarak objektif konuşmak zorundayım..görümceyim diye gelinimizi kötülediğimi sanmayın misal 3 yaşına kadar 2 yeğenimi de ben yıkadım daima..yıkayamadığı gibi yıkamazdı da..pasaklıdır kısaca..normal doğum yaptı annesi 1 gece bile yanında kalmadı misafir gibi geldi gitti annem bakacaktı ne saçma niye gidiyor annesi nasıl rahat edecek senden dedim bana mısın demedi yine de gitti annesi..annem 40 gün evine yemeğini yapıp taşıdı..kalma sakın ayıp dedim de kalmadı kadın...yani böylesi de var..şükür büyüttük kız olan 8 erkek olan yeğenim 6 yaşına geldi de acıktık diyip zorla annelerinden bişey isteyebiliyorlar karınları doyuyor en azından..şimdi ben doğum yapsam annem artık yaşlandı bana bakamaz..kv yok..görümcem 55 yaşlarında kokoş ve ne umuru olur ne becerir...gelinimiz gelse bile dedikodu aramaya ne yapmışım ne almışım görmeye gelir..eşim bakacak bana kısacası..bende kara kara düşünüyorum sezaryen olurum büyük ihtimal ve ilk gece bir arkadaşımdan yardım alayım bari eşimin beceremediği olacak..böyle zamanlarda arkadaş demek kızkardeşten ileri demek,can yoldaşı demek..yoksa eşim sabahlar dört döner de oda panikler beceremez..kısaca anne vaaar anne var, kv vaar kv var, gelin vaar bide benim gibi bahtsız kız evladı var :)
benim de yemeklerden sonra bulanıyor ama katlanılmayacak gibi değilMerhaba kızlar kaç gündür giremedim malum evde bi çocuk olunca vaktin çoğunu onunla geçiriyorum yaklaşık bir haftadır midem bulanmiyo sadece kahvaltıdan sonra biraz bulaniyo sizde durumlar nasıl
inş canım..canım hiç canını sıkma . inan kv olupta moralinin bozulmasındansa hiç olmaması çok daha iyi. keşke benim de kv olmasaydı. inan bebişine kafan rahatken daha kolay bakarsın
Mesajimi gormedn sanirim cnm kiz gibi dedi ama emin de olmadi henuz cok küçük yaniltmak istemem sizi dedi ilk cocuk oldugu icin ustelik erken heveslendirme yapmadi yani bizde kapilmadik prensesin buyusune :) bakalim nolcak 1 ay sonra kontrole gel o zaman daha kesin konusabilirim dedi
Evet hepsine bakti ultrasonda hersey yolundaydi kan sonucu haftaya cikacakAyy görmedim demekki canım kusura bakma inşallah hayırlısıyla 1 ay sonra netleşir valla bu beklemek çok zor yaa ikili test yaptırdınızmı ense kalınlığı ve burun kemiği ne 12 haftadamı bakıyolar peki canım
Ben ve eşim kiz hissederken ailelerimiz erkek doguyor icimize diyorlar bakalim nolcak allah saglikla gelmelerini nasip etsinAyy en azından bir tahmin yürütmüş az çok bende merakla bekliyorum 2.5 hafta falan var gitmeme inşallah gösterir birazcık diyorum benim içime kız doğuyordu ama şimdi de erkek olabilir diyorum kız istiyorum da sağlıklı olsun tabii ki çok bekledim ben sabredicez artık
Ben kesinlikle istemem. İlk gece annem ikinci gecede kardeşim kalmıştı yanımda,yine öyle yaparız. Bende gayet açığım ama kayınvalidemle en mahrem anlarımı yaşamak istemem :)malesef kızı yok ama ablamın dogumunda bile teklif etti ben kalayım sen yorulma hastanelerde dedi bana
bende diyeyim oda da kimse olmasın emzirirken cünkü böyle konularda biraz cekingenim ben her ne kadar acık olsam da kimsenin görmeini istemem :)
Kayınvalidem gerçekten iyi insandır. Bugüne kadar sorunumuz olmadı çok şükür. Doğumun ilk günleri annemi istememi umarım yanlış anlamamıştır ama kimin ne düşündüğünden öte benim rahatım önemli.. eve geçtikten sonra tabiki geldi,bizimle kaldı. Her işimi yaptı sağolsun. Bu konularda hiçbişey diyemem.. hiç uykusuz kalmadım mesela. Her gece uyudum annemler nöbet tuttu resmen:) emzirme vakti gelince emzirdim geri yattım. İiyiki varlar.. ama ne olursa olsun özelimde annem olsun isterim.arkadaşlar bu kv konusunda bende katılayım madem :) şimdi maalesef dicem kv yok benim...herkes ağzı var dili yok çok mazlum bir kadındı diye anlatıyor biz evlenmeden 2 yıl önce kanserden vefat etmiş eşim hala ağlar aklına geldikçe annesi..melek gibi kadınmış bu 1...annem kv aynı zamanda..bir gelini 2 de torunu var..buda 2..o bebekleri daha çok annemle ben büyüttük..ama gelinimiz maalesef soğuk nevaledir aynı zamanda korkunç beceriksiz ve vurdumduymaz..çocukalr açmı hasta mı yıkanacak mı umuru olmazşimdi hem bir gelin hem bir görümce hemde bir anne adayı olarak objektif konuşmak zorundayım..görümceyim diye gelinimizi kötülediğimi sanmayın misal 3 yaşına kadar 2 yeğenimi de ben yıkadım daima..yıkayamadığı gibi yıkamazdı da..pasaklıdır kısaca..normal doğum yaptı annesi 1 gece bile yanında kalmadı misafir gibi geldi gitti annem bakacaktı ne saçma niye gidiyor annesi nasıl rahat edecek senden dedim bana mısın demedi yine de gitti annesi..annem 40 gün evine yemeğini yapıp taşıdı..kalma sakın ayıp dedim de kalmadı kadın...yani böylesi de var..şükür büyüttük kız olan 8 erkek olan yeğenim 6 yaşına geldi de acıktık diyip zorla annelerinden bişey isteyebiliyorlar karınları doyuyor en azından..şimdi ben doğum yapsam annem artık yaşlandı bana bakamaz..kv yok..görümcem 55 yaşlarında kokoş ve ne umuru olur ne becerir...gelinimiz gelse bile dedikodu aramaya ne yapmışım ne almışım görmeye gelir..eşim bakacak bana kısacası..bende kara kara düşünüyorum sezaryen olurum büyük ihtimal ve ilk gece bir arkadaşımdan yardım alayım bari eşimin beceremediği olacak..böyle zamanlarda arkadaş demek kızkardeşten ileri demek,can yoldaşı demek..yoksa eşim sabahlar dört döner de oda panikler beceremez..kısaca anne vaaar anne var, kv vaar kv var, gelin vaar bide benim gibi bahtsız kız evladı var :)
Canm valla ben dayak yemiş gibiyim kussam kusamıyorum yesem yemek yiyeniyorm napıcagmı sasrdım vallaMerhaba kızlar kaç gündür giremedim malum evde bi çocuk olunca vaktin çoğunu onunla geçiriyorum yaklaşık bir haftadır midem bulanmiyo sadece kahvaltıdan sonra biraz bulaniyo sizde durumlar nasıl
inşallah istediğimiz gibi olur herseyBen kesinlikle istemem. İlk gece annem ikinci gecede kardeşim kalmıştı yanımda,yine öyle yaparız. Bende gayet açığım ama kayınvalidemle en mahrem anlarımı yaşamak istemem :)
Benim ilk gün yanımda annem ve kayınvalidem vardı. ama geceleyin annem refakatçi kaldı. ben öyle istedim kayınvalidemde hak verdi. özel anlarımda eşimden destek istedim. eşimden daha az utanırım anneme göre :) bunda da öyle olur umarım.Ben kesinlikle istemem. İlk gece annem ikinci gecede kardeşim kalmıştı yanımda,yine öyle yaparız. Bende gayet açığım ama kayınvalidemle en mahrem anlarımı yaşamak istemem :)
ayy kısır koymamıssınız a bayıldımBenim kayınvalidem yok rahmetli oldu 2 sene önce ama zaten bakamazdı yaşlıydı ve rahatsızdı diyalize giriyordu ama inanılmaz detaycı titiz birşey beğenmeyen biriydi yani hali iyi de olsa istemezdim muhtemelen o da kalmazdı zaten. Tüp bebek denemelerimde kendi yaşadığım şehirdeki iki denememde annem geldi şehir dışından baktı bana yemeğimi temizliğimi yaptı kendisi evine kadın gelmesine rağmen bir kap yemek getirmedi. İlk tedavide hiç gelmedi hatta olumsuz olunca tedavi annemle gezdik ona da laf etti annen ne zaman gidecek dedi. İkinci tedavide de geldi eli boş hadi o neyse annem bir sürü şey hazırladı yok kereviz salatasına sarımsak konmaz falan dedi annem yanına da koydu yaptıklarından aradı kısır koymamışsınız dedio tedavide olumsuz olduğunda yine aynı şeyler annen ne zaman gidecek muhabbeti yanii sıfır destek o yüzden asla istemezdim. Annem gelip bakacak bakalım o da ayrı terane o da her şeye alınmaya baylıır eşim ne dese tersini söyler kendi annem tamam çok iyi bakar bu tedavimde de Allah razı olsun herşeyimi yaptı ama gergin kadın yani valla bazen keşke tek başıma olsaydım da diyorum çevrendekileri idare etmek öyle zor ki
progesteronu neden başladı. ağrıdan bahsetmişsiniz nasıl bir ağrı. kanama veya lekelenmeniz var mıHerkese merhaba arkadaşlar bugün içim icemem sigmiyobebeğimin hareketlerini gördüm ikinci kez yaşıyorum bu duyguyu ama sanki ilk kez yaşamış gibi güzeldi bir elini basinin altina koyup uzanmıştı minnak im sonra elini sallamaya başladı başını kaldırdı sanki bana bakıyordu ya çok güzeldi Rabbimisteyen herkese yasatsin bu duyguyu iki test kan testi haftaya cikicakmis ense kalınlığında 1.3cm normal dedi dünkü arim dan bahsettim progestan başladı günde üç kez
bu bulantiyla nasıl içicem hiç bilmiyorum birde baba dediki ağrı olduğu sürece düşük riski vardır ya 12 hafta olduk hala bu risk varmış malesef bize korkusuz gebelik gecirmek mümkün değil galiba
![]()