2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hadı bakalım hayırlı haberler ıle gel ıns

Güzel haberlerle gel inşallah canım

Çok teşekkürler. Devlet hastanesine gittim bugün, özel hastanede bir kan 600 lira bayağı zorluyordu. Çok şükür iyiymiş, 10+6 dayım ama 11+4 gözüküyor. Kalp çarpıntılarım için çok üsteledim, tam kan sayımı istedi. Tsh dha önce 1.49 çıkmıştı ama annem hashimato olduğu için çok endişeleniyorum. Hayırlısı inşallah onlar da iyi çıkar da, haftaya 2li teste sıkıntısız girerim.

Selam güzel anneler. Ben de eylül annesi olacağım inşallahhh
Zor süreçlerden geçtim. 2 yıl bebeğim olmadı, tüp bebek tedavisi gördüm ilk bebeğimi kaybettim 14 haftalıkken. Kan pıhtılaşmam varmış. İnşallah bu sefer sağ salim yavrumu kucağıma alırım.
Bugünkü resmini paylaşayım sizinle, içinizden gelen güzel duaları yavruma okursanız çok sevinirim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Eklentiler

• IMG_20180214_134903.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 173
selametle hayırla sağlıkla kavuşun inş bebeğinize!

maşşallah rabbim size bagslasın onu

Benim bulantılar gitti iştah açıldı sabah yarım ekmeğe yakın sandviç yedim öğlen okulun bir toplantısı vardı pide dağıttılar kocaman soluksuz yedim eski ben asla bitiremezdim karnım kazınıyor resmen acıkınca napıcam bakalım 40 kiloyum gerçi zayıfım ama boyum kısa zaten benim. Şimdi tokum akşam yemem diyorum ama acıkırım kesin

merhabalar eylül anneleri bende inşallah eylül annesi olacağım .. 3.5 yaşında bir kızım var . umarım hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza .
benim bulantım yok kızımda da olmamıştı ancak inanılmaz bir uyku hali ve yorgunluk var her fırsatta yatmak istiyorum.en kısa zamanda geçer bu durum inşallah kızımla 2 haftadır doğru düzgün ilgilenemiyorum bu yüzden vicdan azabı duyuyorum. yarın doktor kontrolüm var bu arada bakalım ne kadar oldu heyecanla görmeyi bekliyorum.

maşallahh pideyi götürüşsün
bnde bulantım olmadıgı zaman cok yiyorum öğle bi tabak makarna yedim arkasından tost söylemiş arkadaslar onu yedim ama hala açım

Kızlar ben decavit kullanıyorum devletteki 8 haftadan sonra yarım başlatıyoruz dedi özeldeki doktorum da D vitaminim 10 çıktı düşük diye verdi folidoce de kullanıyorum bakalım 12 hatadan sonra bırakıcam galiba folik asiti

Kan sulandırıcı kullaniyomusun kullanıyorsan hangi ilaçlar kullaniyorsun?

İnşallah sonuçlar iyi çıkar. 2'li test için doktor beni 12+6'da çağırmış oldu. Maşallah bebiş önden gidiyor seninde :)

Hayırlısıyla bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ne illet bişimiş bu kan pıhtılaşması düşük yapmadan anlaşılmıyor

Cnm vajinal muayene yapmadi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…