• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Genetik test ile çıkıyor canım yine kan tahlilinde ama onu durduk yere bakmıyorlar en az 2-3 düşük yapınca bakıyor devlet.. benim yaşım ileri diye bebeğimin kalbi durduğunda koştum gittim yalvar yakar yaptırdım :KK43:
Ya inanamıyorum ne kadar saçma birşey ya bu . Söyleyecek cok laf var şuan ama terbiyemi bozmak istemiyorum. Senin için çok üzüldüm arkadaşım Allah bir daha yaşatmasin

Gitmeyince gitmiyor evet canım inşallah geçer de yiyebilirsin. Yazın da pek balık yenmiyor ton balığı falan alıp yesek o da yararlıymış galiba.
evet yazın hiç çekilmez onun kokusu :ruh: konserve fln da faydası var mıdır acaba doktora sormak lazım salatanın içinde gder o

Gitmeyince gitmiyor evet canım inşallah geçer de yiyebilirsin. Yazın da pek balık yenmiyor ton balığı falan alıp yesek o da yararlıymış galiba.
canım benim doktorumda kesinlikle büyük balık yemememi söylediki ben küçük balık yiyemem büyük balıktan sadece somon yiyebiliyoruz onun harici ben karides kalamar düşkünüyüm ama onlarda yasak :( ton balığı içinde sormak lazım aslında :110:

Doğum sonrası geldi aklıma, havlu bile değdirenezdim. Geçti gitti çok şükür inşallah hiç birinizin meme ucu çatlağı yarası vs olmaz[/QUOTE]
Ayyy sorma ya o ne berbat bir siziydi öyle . Bak aklıma geldi şimdi o günler . Süt doluyo ondan demişti annem . Sirt ustu yatınca bile ağrıyordu yatamamistim

Doğum sonrası geldi aklıma, havlu bile değdirenezdim. Geçti gitti çok şükür inşallah hiç birinizin meme ucu çatlağı yarası vs olmaz[/QUOTE]
2.doğumunu yapan arkadaşım önerdi arkadaşlar..doğum öncesi gümüş meme ucu çatlak koruyucular çıkmış, alayım mı diye ona danışayım dedim..o ilkinde de şimdi de doğuma 2-3 hafta kala başlayarak, tahinin üzerine çıkan yağını alıp sprey şişesine dolduruyormuş ve meme ucuna sürüyormuş..hem sağlıklı hem bebeğe aman zararı var mı diye düşünmeden en ufak çatlak yaram olmadı dedi!bir nevi susam yağı olmuş oluyor sanırım...organik tahin bulursanızda ayrıca güzel olur bence..deneyen arkadaşım olunca bende ona karar verdim!

Gunaydın kıızlaarr uykusu kacanlar az uyuyanlar ayyy bıde bana sorun her fırsatta uyuyorum ama ben aslında bulantılarımı unutmak ıcın uyuyorum dogrusu fırsatımda var cok sukur bakalım uyuyalımda buyuyelım... tarama muhabbetı olmus ben kızımda ıstegım ıle yaptırmamıstım hanımlar bundada yatırmıycam drum soyledım tmm dedı yasım 32 zaten drum gerek duymadı sanırım... balık cok severım su ara yıyemıyorum tabı ama bulantılar bıtsın sanırım saldırıcam yıne suan yataktan kalkıp bıseyler yemem lazım sabah kızı yollarken kuskus bıttım cok sukur... ne konusasım varmıs bı kosu yıyıp gelıyorum

Ne cektım o yaradan kızımın agzından kan suzulurdu bı kolumda anaam bı kolumda kocam kayınvalıdem çocuğu tutturur topuklarımı vura vura verırdım acıkcak sımdı dıe agladıgımı bılırım ucları yanıp kopmus gıbıydı demedıgım bıtkısel kalmadı 8 aydan ıtıbaren lansınoh krem surmustum masaj yaparak ve acılar ıle kılo vermeye baslayınca esım yeter dedı sagdıgım kadar sagdım ama sonu mama oldu bu konuda her turlu fıkıree acıgım ve hepsını not alıcam kısmetse yazın kızlar bıldıklerınızı

ben ilk hamileliğimde 3. aydan itibaren sürekli lansinoh kem kullanmıştım göğüs uçlarıma birde rahmetli babannem ben doğuma girmeden birkaç gün önce göğsüme soğanı ortadan kesip koymuştu. Eskiden kremler yoktu böyle yapardık demişti. Bnce sizde deneyebilirsiniz ben bunda da deneyeceğim.
:KK49:

Ne cektım o yaradan kızımın agzından kan suzulurdu bı kolumda anaam bı kolumda kocam kayınvalıdem çocuğu tutturur topuklarımı vura vura verırdım acıkcak sımdı dıe agladıgımı bılırım ucları yanıp kopmus gıbıydı demedıgım bıtkısel kalmadı 8 aydan ıtıbaren lansınoh krem surmustum masaj yaparak ve acılar ıle kılo vermeye baslayınca esım yeter dedı sagdıgım kadar sagdım ama sonu mama oldu bu konuda her turlu fıkıree acıgım ve hepsını not alıcam kısmetse yazın kızlar bıldıklerınızı
8. ayı bekleme canım istersen şimdiden kreme başla birde doğuma girmeden bir kaç gün önce soğan koy ortadan kesip bnm çok şükür hiç yara olmadı ve oğlum sadece anne sütü alıyordu inşallah sanada iyi gelir

8. ayı bekleme canım istersen şimdiden kreme başla birde doğuma girmeden bir kaç gün önce soğan koy ortadan kesip bnm çok şükür hiç yara olmadı ve oğlum sadece anne sütü alıyordu inşallah sanada iyi gelir
Soganı bot alıyorum cnm kısmetse ogun gelınce yapıcam evet krem araştırıp baslasam 1 ay sonra engec ıyı olcak ben lansınohun hııc faydasını görmedim koca tup bıtırmıstım

Gözüm korktu resmen emzirmekten düşününce bile korkuyorum ama bakalım zaman neyi göstericek instagramda sanırım görmüştüm gümüş göğüs kapağı onu koyduğunda yara vs çatlama olmuyomuş araştırabilirsin istersen canım doğuma az zaman kala takılıyo bende almayı düşünüyorum

Bugün dr kontolu vardı kalp atışı için ultrasonda göremedi su iç sıkışık gel dedi baktı yine göremedi. başka hastane ultrasona sevk etti daha iyi dedi.baktılar renklide baktılar ama kalp atışı yok dediler. 7+3 deyim. Kendi doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım dedi.

Bugün dr kontolu vardı kalp atışı için ultrasonda göremedi su iç sıkışık gel dedi baktı yine göremedi. başka hastane ultrasona sevk etti daha iyi dedi.baktılar renklide baktılar ama kalp atışı yok dediler. 7+3 deyim. Kendi doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım dedi.
Canım her şey olabilir, geç döllenme de olabilir diğer türlüsü de :(

Benim bebeğim ilk haftalarda 1 hafta geriydi mesela eğer 8. Haftada gitmeseydim bana da aynısını söyleyeceklerdi.

Kesenin içinde bebek oluşumunu da mı görmedi doktor n

Canım her şey olabilir, geç döllenme de olabilir diğer türlüsü de :KK43:

Benim bebeğim ilk haftalarda 1 hafta geriydi mesela eğer 8. Haftada gitmeseydim bana da aynısını söyleyeceklerdi.

Kesenin içinde bebek oluşumunu da mı görmedi doktor n

İlk kontrolde bebek var dedi gösterdi şimdide yok demedi var ama kalp atışı görünmüyor dedi daha iyi ultrasonla bakılsın diye başka yere sevk etti. orda da görünmeyince bekleyeceğiz. küçükte olabilir dedi.

Back