- Emoji Skoru
- 15.243
- Puanlar
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.921
Kizlar ben doktordan geldim kanamam hala devam ediyir. Dusuk riskim de devam ediyir doktor kesinlikle kalkmayacaksin dedi progestan in dozunu artirdi. Birde igne verdi haftada 1 igne vurdurucam. 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole ....offff gecsin artik ya.
Geçmiş olsun canım. Sen doktorun dediklerini yap, dinlen. Gerisi Allah'a kalmış artık. Umarım kısa sürede düşük riski biter ve hamileliğinin tadını çıkarırsın.Kizlar ben doktordan geldim kanamam hala devam ediyir. Dusuk riskim de devam ediyir doktor kesinlikle kalkmayacaksin dedi progestan in dozunu artirdi. Birde igne verdi haftada 1 igne vurdurucam. 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole ....offff gecsin artik ya.
Birlikte oturuyorsun heralde canım. Eğer öyleyse gerçekten zor oluyordur. Ben o yüzden en başından asla bir oturmam dedimçok doğru dedin ev içinde yaşanan ev içinde kalmalı, ama benim kayınvalidem de evde ne yaşanırsa herkese konu komşuya aileme anlatır, fazla konuşuyor çok sinir oluyorum
Canım bildiğim kadarıyla lgG ler daha önce bu enfeksiyonu geçirdiğini veya bi şekilde bağışıklığın olduğunu gösteriyor. lgMler enfeksiyonu şuan geçirdiğini gösteriyor. Yani önemli olan lgM lerin değerin üstünde çıkmaması diye biliyorum senin lgG ler yüksek yani bağışıklığın var ama yine de doktora göster tabiki.Kızlar çok yüksek değilmi ? Anlayamadım korktum bi an gidicem de bugün değil
Kuzum senin de tsh in yuksek cikmis. 2.5 u gecmemesi gerekiyorKızlar tahlil sonuçlarım. 3 martta doktora gideceğim. Tecrübeli olan ve tahlil sonuçlarından anlayan var mı?
Canim bunlri gecirmis de olabilirsin o yuzden de pozitif gorunuyor olabilri. Dur korkma hemenKızlar çok yüksek değilmi ? Anlayamadım korktum bi an gidicem de bugün değil
Çok sağol canım eşimle gidiceğim için bi iki gün bekliycez mecbur bende öyle yüksek görünce korktum im rahatladı biraz en azından gidene kadar daha rahat bekliyeyüm inşallah kötü bişey yokturCanım bildiğim kadarıyla lgG ler daha önce bu enfeksiyonu geçirdiğini veya bi şekilde bağışıklığın olduğunu gösteriyor. lgMler enfeksiyonu şuan geçirdiğini gösteriyor. Yani önemli olan lgM lerin değerin üstünde çıkmaması diye biliyorum senin lgG ler yüksek yani bağışıklığın var ama yine de doktora göster tabiki.
Canım internetten de araştır istersen için daha da rahatlar :)Çok sağol canım eşimle gidiceğim için bi iki gün bekliycez mecbur bende öyle yüksek görünce korktum im rahatladı biraz en azından gidene kadar daha rahat bekliyeyüm inşallah kötü bişey yoktur
Demekki bu kanama alanı alanı çoğu kişide oluşuyor. Bende de var canım normalde 26 şubattaydı kontrolün dayanamayıp bu cumaya aldım ben randevuyu. Doktorum bana da aynısını dedi lekelenmeler devam da edebilir kendi kendine yok da olabilir dedi.Kızlar selam doktordan geldim şükür kalp atışını dinledik.Tek keseymiş bu arada :) gayet haftasıyla uyumlu dedi.Testlerinde normal çıkmış.Yalnız kesenin altında kanama alanı oluşmuş keseyle alakası Yok kekelenmeler olabilir gelirsin tekrardan bakarız dedi.Snlamadım tedirgin oldum
Daha önce bunları geçirdiğin için değerler yüksek. Bu iyi bişey,hamilelikte bunlarla ilgili sorun yaşamayacaksın demek. Bende hepsi pozitif sadece toksoplazma negatif. O yüzden dışarda yeşillik yiyemiyorum,etin iyi pişmesine dikkat ediyorum bla bla bla..Kızlar çok yüksek değilmi ? Anlayamadım korktum bi an gidicem de bugün değil
Insallah bian önce gecer canim. Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum.Kizlar ben doktordan geldim kanamam hala devam ediyir. Dusuk riskim de devam ediyir doktor kesinlikle kalkmayacaksin dedi progestan in dozunu artirdi. Birde igne verdi haftada 1 igne vurdurucam. 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole ....offff gecsin artik ya.
Benim sonuçlara da bakabilir misin canimDaha önce bunları geçirdiğin için değerler yüksek. Bu iyi bişey,hamilelikte bunlarla ilgili sorun yaşamayacaksın demek. Bende hepsi pozitif sadece toksoplazma negatif. O yüzden dışarda yeşillik yiyemiyorum,etin iyi pişmesine dikkat ediyorum bla bla bla..
Bir şey kullanıyor Musun bana progestana gerek Yok cinsel ilişki yasak spor yasak dinlrnmeye çalış dediDemekki bu kanama alanı alanı çoğu kişide oluşuyor. Bende de var canım normalde 26 şubattaydı kontrolün dayanamayıp bu cumaya aldım ben randevuyu. Doktorum bana da aynısını dedi lekelenmeler devam da edebilir kendi kendine yok da olabilir dedi.
Aile hekimi herhangi bir şey dememiş eşim sonuçları aldığında. Tedirgin oldum şimdiKuzum senin de tsh in yuksek cikmis. 2.5 u gecmemesi gerekiyor
Bi bilsem uyumak istiyorum bütün gün bulantı yaşayacağıma uyuyayım diyorum. Hiçbişey yiyemiyorum yediklerimi çıkarıyorum. Üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum diyeKuzummmniye geçmedi daha ya inşallah biran önce geçer
ayy canım çok sağol ben böyle yüksek görünce korktum valla yaa doktora gidicem ama eşimle gideceğim için bekliyorum bi iki gün sonra gidicem inşallah doktorum da sorunsuz derde iyice rahatlarım ama şuan sizin mesajlarınızda beni çok rahatlattı sağolun tekrar bende dikkat ediyorum et konusunda dışarıda özellikle iyice pişmiş olmasına meyveyede bol bol yıkıyorum sebzeleride sirkeli suya koyuyorum artık rabbime emanetDaha önce bunları geçirdiğin için değerler yüksek. Bu iyi bişey,hamilelikte bunlarla ilgili sorun yaşamayacaksın demek. Bende hepsi pozitif sadece toksoplazma negatif. O yüzden dışarda yeşillik yiyemiyorum,etin iyi pişmesine dikkat ediyorum bla bla bla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?